Відповідь: Побутова техніка Пристрій має в собі з*ємну чашу з подвійними стінками, між якими охолоджуюча рідина. Така чаша ставиться у морозильник на 24 години. Паралельно з цим треба приготувати суміш для морозива (в інеті є багато рецептів морозива на будь-який смак). Потім чаша дістається з морозильника і встановлюється у пристрій, яких приводить в рух за допомогою електродвигуна лопасті (такі, як у міксера, але вони рухаються значно повільніше). У чашу виливається заготовлена суміш і охолоджена чаша віддає набутий холод в наслідок чого суміш загустає. Через деякий час м*яке морозиво перекладають в платикову коробку і кладуть у морозильник. Таке морозиво можна зберігати біля 2 тижнів.
Відповідь: Побутова техніка дівчатка,а у кого є сушка для білизни??? пам"ятаю,що десь колись у когось була машинка пральна з сушкою, трохи підсушувала..... як переїдем на нову квартиру,буду мати клопіт..... бо не матиму де сушити білизну.... за одяг не так то і страшно,а от рушники, постільна білізна нема ні балкону, ні можливості з вікна якісь шнурки натягнути, влітку на подвір"ї можна буде щось придумати,а зимою...
Відповідь: Побутова техніка в мене в ванній практично під потолком, вздовж ванни, прикручена барабанна сушилка, такого типу: плюс її в тому що як потрібно то її можна натягнути ( ота тонша планочка розтягується чуть лі не на 4 м і кріпиться до протилежної стіни, але можна і на меньшу відстань, шнурочки - 5 штук, блокуються і при сушці білизни не провисають), і розвісити сушитись вміст цілої пральної машини, а можна просто рушничок повісити сушитись, витримує по вазі досить багато. Якщо немає потреби в сушці - вона просто сама змотується назад в барабан і акуратно на стіні виглядає. Хоча і маю балкон, але зимою практично все сушу на тій сушці бо сохне швидко... а на балконі теліпалось би тиждень напевно. П.С. але маю в ванній гарну витяжку яка всю вологу вентилює..... бо в родичів така сама сушка але без витяжки - то по стелі і по стінах грибок по повній програмі.
Відповідь: Побутова техніка в мене була машинка повний автомат Електролюкс з сушкою, але та кiлькicть що пралась дiиться на 2 а тодi сушиться ну це з власних спостережень задля того щоб речi не дуже мнулись, бо розпрасувати то все потiм вжко.....але е спецiальнi сушки з великими 10кг-ми барабанами то там гарно сушиться i не мнеться.
Відповідь: Побутова техніка Наскільки я знаю, то пральні машинки не сушать абсолютно насухо, все одно трішки вологість лишається. Чи я помиляюсь?
Відповідь: Побутова техніка Звітую: купила Не врахувала: чаша в морозилці стоїть 8 годин перед приготуванням (а я на 2 год. розраховувала), 1,2 л на нашу сімейку замало. Але за такі гроші - супер штука. Вже тиждень дитина морозива не просить купувати.
Відповідь: Побутова техніка досить велика??? певно,розміру пральної машинки? у моїй ванній кімнаті,скоріше за все, не знайдеться місця....... а електроенергії багато затрачає???
Відповідь: Побутова техніка А я после окончания стирки оставляю белье в машинке на пол часа-час, а потом включаю еще раз на отжим. И белье тогда быстрее сохнет.
Відповідь: Побутова техніка Дуже хочу купити хлібопічку. Порадьте,будь ласка, яку краще купувати і де?
Відповідь: Побутова техніка Дуже цікавить питання варочної панелі на кухню... Мріємо поміняти кухню, хочеться ще поміняти трохи духовку , але чоловік аже що електрична добре витрачає електроенергії)) а ще йому казали що дуже класна - індукційна плитка. Хто користується якими з цих приладів - що можете порадити і які недоліки в цієї техніки? чи не морочитись і купити звичайну газову плиту знов? Дякую
Відповідь: Побутова техніка Купили собі на днях ось таке чудо: Там стільки функцій, що, бачу, будемо ще довго розбиратися з ними. Є і можливість підключення до інтернету. Але тепер треба ще й модем поміняти, бо наш старенький не підходить. ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- Особисто для мене електрична духовка краще - газова більше сушить при випіканні.
Відповідь: Побутова техніка Походивиши по кількох супермаркетах електроніки, вирішлили купувати приватно техніку - нам потрібні були забудова і посудомийка. купили ми ше до Нового Року і поки тривав ремонт не відкривали. А як відкрили то побачили, що привезли не того кольору газову поверхню. Так намоталась з тою поверхнею (завезти їм, тридцять раз подзвонити вияснити, коли буде заміна)- в результаті сказали ,що чорної нема (то як тоді дивились, коли я замовляла - в неті на малюнку наче чорна). Пропонували купити іншу, але мені принципово, щоб пічка і поверхня однієї фірми. Коротше домовились поміняти комплект на дорожчий на 50 доларів. Так вони мені ще й доставку заспівали з тими всіма нервами зїдженими! І ше по поверхах вони не носять - я прибалділа. Як продати, то швидко бесплатно все завезли і занесли. А тут на тобі Зла я короче дівчата і по техніку на Пулюя до того Романа не поїду більше і нікому не раджу.