Побутова техніка

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Войцек, 27 Травень 2007.

1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Побутова техніка

Шукаю міксер надійний, але простий.
    Хто яким користується, порадьте щось (фірми/моделі)..

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я ще шукаю мужу коханому на річницю електробритву - порадьте пліз, хто яку має (тобто Ваші мужчини) !!! яка краще - сіточка чи така на кругленькі леза (не знаю як та інша назив.), бо 2 варіант - то є на 2 і 3 такі круглі леза... які кращі?

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Питання про бойлер.
    У нас вже фактично рік працює бойлер Gorenje на 80 л. Ніби працює, але є якісь дивні речі.

По-перше: є така особливість:
    таке враження, що коли користуватись бойлером після певної перерви (впродовж дня, наприклад), то вода є холодніша - для мене навіть захолодна, бо я люблю гарячу воду. Вже не йде мова про домішування холодної води.
    Але якщо користуватись відразу одне за одним, тільки почекати щоб нагрілась вода - то вода направду гаряча -треба додавати холодну.

Це нормальна робота бойлера? Бо вранці мені треба перше пускати чоловіка в душ, тоді чекати нагріву води і аж тоді мені комфортно :girl_cray:

По-друге, в мене постійно таке враження, що оті наші постійні на чуть-чуть підкручування регулятора не зовсім діють...

Маю здогад, що може треба почистити бойлера?

І от саме питання :): хто чистив бойлер Gorenje, де брав для цього спеціаліста, кіко то коштує та як часто це треба робити? Може саме тут "собака порилась" !?

Дякую :)

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас також бойлер гореніє, ніяких зауважень не маю до нього.
    І скажіть, для чого ви нагріваєте до такої температури щоб не домішувати холодну? Так же не зручно. В нас віг завжди стоїть в економному режимі, то є десь 60-70 градусів. Завжди до гарячої води домішуєм холодну.

І що в ньому ви збираєтесь чистити?
    У вас хіба відкритий нагрівальний елемент? бо в нас нагрівальний елемент закритий, і вода безпосередньо тена не торкається, відповідно ніби і чистити не потрібно.

А по гореніє є у львові два авторизованих сервіса, звідтам майстра викликати можна.

5. truskaffka

от проблема- в нас не підписано, де той економний режим (і взагалі нема жодинх позначок!). Просто є така штучка, яку можна покрутити. При цьому, щоб до неї добратись, треба низ бойлера відкрутити -дуже незручно..... Якось ми необдумано поставились до цієї характеристики бойлера....

Тен ніби теж закритий....але треба перевірити ще в паперах:)

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Крім німецького Бошу, є ще й польський :girl_wink:.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ясно, просто у вас простіша модель
    Бо у нас з датчиком температури, який показує поточну температуру воду у баку. І з регулятором температури, який внизу баку, але не захований, а на самому корпусі. То му собі виставляєм температуру таку яку треба, і можем міняти її коли завгодно.

8. truskaffka

пощастило..я б тепер теж знала, що це важливо!

9. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

не знаю чи туди пишу -
    маю кавомолку таку
    користувалась 2 рази,трісла мені кришка пласмасова...що робити??? на смітник?(кавомолку) чи десь може продають кришки ці?

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Оскільки користуюсь рідко, взяла собі модель Делфа, китайське чудо, 5 рівнів швидкості, два комплекти насадок, зауважень не маю. Купували в Фоксмарті, ціга приблизно 150грн.

11. kati

kati Well-Known Member

і в нас бойлер гореньє

на 120 л, нарікань жодних. Гарячу воду з крану взагалі перекрили, користуємось тільки бойлером, ніколи ще не було щоб раптом нестача теплої води.Це при тому що він у нас йде на ванну, два туалета і кухню

12. truskaffka

13. terezka

terezka котяка-вишивака

значить так - перше, там є вбудований термостат, який повинен підтримувати сталу температуру води, коли бойлером не користуються. Як тільки градус заданий падає, термостат включається і тен нагріває воду. Якщо вода холодна - значить не спрацьовує автоматичне включення термостата.

14. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Продають, в гарантійномі сервісному ценрі - гляньте в талоні, зателефонуйте. Скажете їм модель - вони сповістять приблизну ціну і терміни поставки, якщо це можливо і економічно доцільно.

15. truskaffka

16. Holly

Holly Moderator

Чому? Якщо в туалеті є біде, наприклад ;)
    Я свому купила філіпс. На три круглих головки. Каже задоволений. На сіточку мені знайомий не радив брати, бо вона з часом тріскає, а ті головки є у вільному продажі. Я брала для сухого гоління. Є кращі для сухого і вологого гоління, але і ціна у них відповідна. Після користування ел.бритвою зникло подразнення, яке було від звичайного гоління

17. kati

kati Well-Known Member

саме так
    +

Holly , а яку модель вибрала? я от свому мужУ теж подумаю на миколая, якщо буде чемний)))

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

У нас теж, мому теща в Ізраїлі купила, мав від станка якусь алергію, тепер без проблем.

19. Holly

Holly Moderator

Номера не пам"ятаю, філіпс. Сама проста на три головки, платила за неї в районі 350грн. Якщо позволяють фінанси, то я би брала на сухе і вологе гоління. Такі бритви десь від 900грн. Через нет буде дешевше ;)

20. truskaffka