подарунки для молодят

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем marusenechka, 1 Серпень 2010.

1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: подарунки для молодят

щодо подарунків- то дуже здивувало мене що нас вітали конвертами і на розписку))
    мої тітоньки подарували по конверту, бабуся і тітоньки чоловіка теж)), а ще багааато шампанського, цукерочок і квіточок)) а мій похресник подарував мені худобинку (то він сам так називає)):girl_cool: - маленьку червоновуху черепашку, до пари тій що в нас з коханим вже живе))

2. Merry

Merry Well-Known Member

3. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Все одно щось ви хотіли приховати
    Не соромтесь того що робите в будь-якому випадку.

В нас нести підписаний конверт це загальноприйняті норми, хоч і усно, чи також свого роду традиція.
    А для чого тоді ви несете гроші в конверті? (не маю нікого конкретно на увазі) Щоб його підписати. А не хочете підписувати не несіть в конверті поставте молодим на стіл і все.

4. Відповідь: подарунки для молодят

Не приховати. Не хотілося виставляти на показ. Вважаю це цілком природнім для культурних людей.
    Прикольне пояснення. Ні, для того, щоб гроші були акуратно складені, "упаковані", так би мовити.

Чесно кажучи, деякі дописи у цій темі тхнуть корисливістю і жадібністю. Чому? Чому аж так важливо, щоб конверти були підписані? Чому важливо, хто скільки приніс? Ви для цього тих людей запрошували? Таке враження, що для декого весілля - бізнес-проект. Якщо не заробити грошей, то хоч "відбити" потрачене. Сумно.

От і виходить так, як десь тут писали в іншій темі - не йдуть на весілля, бо не можуть подарувати необхідний "мінімум" - хоча б оплатити місце в залі. Хто таке придумав? От моя подруга недавно була на весіллі на островах у Тихому океані. Гостям було оплачено переліт, проживання... Ніхто не розраховував на те, що гості мали би своїми дарунками перекрити оці витрати. А у нас чомусь так.

5. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

ну це ж логічно, що в конверті гроші акуратно складені. хоч і без конверта їх також можна в гарному стані поставити на стіл.
    не буду переписувати усе вище написане мною
    Ви переходите на іншу тему. Мова ішла про те чи варто підписувати конверт, а не яка сума в ньому лежить.

6. Grushka

Grushka Member

я теж за грошi) в нас майже всi грошi дарували)) тiльки цьоця чоловiка нам диван подарувала,а хресна мiкрохвильову))

7. Пуся

Пуся Well-Known Member

Наші подарунки майже всі були у конвертах :) + велике блюдце для фруктів, електром'ясорубка, нарди+шахмати ручної роботи (які з нами поїхали в медовий місяць), багато квітів, а від свекрухи я отримала золоту монетку.
    Найбільше сподобався подарунок грошей у такій формі
    надіємось, що такої екстренної необхідності, в нас ніколи не буде

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, незнаю де спитатись, тож питаю тут - скажіть, як ще можна оригінально подарувати гроші? Бо дарувати традиційно в конвертах нехочеться, хочеться чогось оригінального, щоб молодятам запамяталось:) Підкажіть:kiss:

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я бачила варіант прозорої копільки чи то навіть літрової банки:), набитої купюрами))

12. Holly

Holly Moderator

то мені знайома розказувала, як вона йшла на весілля, поміняла 1000грн. різними купюрами, в т.ч. копійками, склала в літрову банку і закатала кришкою.

13. Gaps

Gaps Member

А нам на весілля подарували кейс з євриками по 500, круто було... на поправинах з'їли :girl_haha:

14. Допоможіть придумати оригинальній подарунок.

Допоможіть, подружка має розписку, і після неї приїде до мене на день народження, хочеться здивувати її та майбутнього чоловіка цікавим подарунком, весілля буде літом,так що стандарт у конверті на літо, а що зараз- таке,щоб приємне і на пам'ять?

15. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Допоможіть придумати оригинальній подарунок.

Можливо не дуже оригінально та на гуртовому Шуварі продаються такі альбомчики-скриньки. Вставте туди їхнє фото (стягніть його з сторінки в контактах чи однокласниках- відфотошопте.. зробіть гарну рамочку..і т.д.)
    [​IMG][​IMG]

Або подаруйте їм весільні келихи (вигравіруйте їх імена).

Чи тарілочку подаруйте з їхнім фото!!!(Такі пропозиції є в в фотосалонах).Або купіть два брилочки на ключі (теж продаються в фотосалонах) вставте туди фото і подаруйте кожному.

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а вони звідки приїжджають?
    може краще тоді подарувати не річ, а враження, якщо не львівяни? Романтичне кафе Львове (якесь в стилі Локаль) чи повозитися на кареті з кониками? чи квитки в театр? чи зрештою фотосесію на ратуші/шевченківський гай/тощо...

18. Відповідь: подарунки для молодят

Приїзжають з Київа, подружка львів"янка, а майбутній чоловік киянин.Подумую над екскурсією "Нічна варта", нічним містом,як вважаєте?

19. marusenechka

marusenechka New Member

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

:good: хороша мисля

20. allja

allja Well-Known Member

Порахувавши усі гроші та переглянувши усі подарунки тепер я можу чітко сказати,що майже усі дарували нам гроші, і це дуже добре! З подарунків у нас були: дорогущий набір посуди, дуже класна праска, 2 набори постілі ( це в додаток до грошей) і тепле велике покривало. Усі подарунки були від найрідніших людей (які хотіли залишити якусь згадку про себе) і попередньо узгодженні. Ми були дуже задоволені своїми подарунками:)Тому я ще раз переконалася у своєму твердженні: краще на весілля дарувати гроші, а якщо вже так дуже хочеться подарунок, то перше потрібно узгодити це з молодятами...