подарунки для молодят

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем marusenechka, 1 Серпень 2010.

1. svistak

svistak Active Member

Відповідь: подарунки для молодят

;-)
    хіба там мало китайців ;-)) ?

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Китайці є:) Але там вони зайняті гинчими справами, ніж в Китаї...їх в Америці хутко "накриють" за підроблення відомих брендів, надають по шапці і депортують до Ойчизни:girl_bye2:

3. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Для тих, хто давно живе разом і усе основне-побутове мають, можна подарувати на перпективу для малечі соковитискач або блендер чи щось подібне. Це стане у пригоді і молодій мамі і малечі, що підростає. Якщо дівчина газдиня, можна подарувати хлібопіч. Звісно варто підходити до вибору подарунку індивідуально. І розпитати буде тільки перевагою.
    Я, наприклад, також на весілля збираюсь до молодят, котрим усе пригодиться. Ще не визначилась чи це будуть подарунки чи гроші. Проте планую докупити 2 книги видавництва Свічадо по тематиці "Пізнай свою половинку" з листівкою "Відкрити після медового місяця". Надіюсь книга допоможе їм бути завжди щасливими.

4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Подаруйте їм вишиту скатертину або вишивані сорочки, то буде хороша пам"ятка.

5. marusenechka

marusenechka New Member

всім дякую за поради! напевне це будуть таки грошики... але може ще подумаю... може за місяць встигну щось зХенд-Мейдити))) до грошиків :girl_in_dreams:

6. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а ви подумали про те,як вони везтимуть цей подарунок з собоЮ додому? просто наскiльки менi вiдомо,то в ручнiй кладi такого везти не мошна,а в загалнiй,якшо,ця краса ненадто велика i помiститься в iх чемойдан,то ше не факт,шо ця рiч буде цiла по iхньому приiзду до дому,хоч я не везла таких речей,та мiй багаш був в ненайкрашчому виглядi(ви ш небачите,хто i як перекладае ваш багаш,чи кидае ним:girl_cray:,чи акуратно ставить)

я такош йду на весiлля за тишдень до мого брата в Америцi,даруватимем грошi,бо подарyнки тут вше всi подарували на шaверi:girl_claping:
    виходить,шо молодята обирайуть шо їм потрiбно для шитла а список дайут гостям i їм те все даруйуть...:girl_in_dreams:
    ех...класно їм i подаруночок вiд кошного гостя до весiлля i грошики вiд кошного в день весiлля...
    от би нам таку традицiЮ:girl_haha:
    балуванi тi американцi...:girl_cool:

7. Bursukanja

А ну то, перепрошую, їхні проблєми, це ж вони замовляють такий гостинець:)
    А шо багаж можуть потрощити - знаю:-( Чоловік віз зі Штатів три пляшки каліфорнійського вина для мене, одну побили, мало того, шо шкода вина, так ше й все заляпане було...мої гамериканські гостинці:girl_cray:
    Стосовно вишиванок чи скатертини - це справді гарна ідея, я, правда, думала про якісь мистецькі речі, наприклад, картину гарну...але картину вони вже матимуть.
    В принципі, я також за гроші! Приміром, на перше весілля подарували нам гроші, подарунків фактично не було (весілля було маленьке), ми купили пральну машинку і меблі до нової квартири. Аналізую по собі :якшо подарунок хороший і мені потрібен, то я страшенно рада, певне, всі так. А гроші в подарунок...скільки мені їх дарували на всякі свята, а вони зникали в невідомому напрямку - в супермаркеті, на оплату комунальних послуг тощо, і начебто нічого не було. А є подарунок - є пам’ятка:girl_in_love:

8. allusya

allusya Well-Known Member

Як на мене, то все-таки варто розпитати в молодят, чого б їм хотілось в подарунок. Якщо вони самі не знають або не зручно говорити, то тоді краще гроші, бо можна не вгадати ні з посудом (подарувати з квітами, а подобаються з ромбами), ні з постіллю чи ще чимось. А купити з тим, шоб просто купити, тоді це не подарунок. Я в такому випадку за гроші, а як їх молодята розприділять, то вже дійсно тільки їх справи. Нам дарували усі гроші і тільки один набір посуду. Не впевнена, що сама купила б саме такий посуд, але нічого, користуємось, а грошики використали на побутову техніку і доклали до купівлі авто.:girl_claping:

9. marusenechka

marusenechka New Member

ще прийшла мені ідея (може комусь знадобиться) - відеокамера! :girl_claping:я подужаю лише простеньку, нажаль... але ж не кіно для широкоекранного перегляду їм нею знімати?! хай балуються!!! в них такого нема) :girl_dance:

бо як не крути, а гроші - річ ненадійна і непомітно зникаюча...

Останнє редагування: 5 Серпень 2010
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Не гнівайтесь на неї бо вона направду не знає що ви їй можете спрезентувати бо тут все можна купити.

правда, але все від фірми залежить. Доречі тут китайського кришталю нема бо китайці такого не роблять є багато польського але воно не таке цінне, якщо хочете кришталь подарувати і цінний то лишень чеський або щось від Сваровського, але чи у вас стане гроші на нього?

а то ви вже себе тішите надією і ніхто підробку за оригінал не сприйме бо й самі купуємо підробки за 20 долларів і тішимось тим. А он правдиві дизайнерські речі то казка. Ми як з Лілею гуляли Нью Йорком то лишень ходили довкола тих дизайнерських речей і облизувались, бо такі вони класні що жах.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

як на мене то тільки не гроші. Я знайду примінення любому подарунку, хай навіть самому непотрібному як на перший погляд, але річ є річ. Нехай вона мені послужить 10 днів а потім її дитина розіб’є на дрібні кавальчики, я голосую за річ.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Мені сестра чоловіка подарувала скатертину, таку гарну лляну, вишиту і гаптовану - це найкращий подарунок який вона мені могла зробити. Чесно кажу. Користаю і всім хвалюсь.

На рахунок вишивок ви подумайте бо якщо він «чистокровний» американець то вони не будуть чіпати вишиті рушники на стіни, а сервантів і стєнок нема. Якщо і є один креденс то він один і не надто великий. Все ховається в шафки в кухні а шафки з дверима.

А на рахунок грошей, а скільки ви можете їм подарувати щоб їм запам’яталось? Дасьте $200-$300?

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Гарна річ, але це якщо не буде їхати нікуди за кордон.

11. Bursukanja

Дуже дякую Вам за поради, а вони особливо цінні тому, шо Ви мислите так, як моя сестра, тоїсть гамериканка:)
    Ну я ше ринок не моніторила, але може на якусь Богемію розщедрюсь, головне - сестру втішити.

Ага, а я в Парижі була два роки тому, ото була казка...Там є такий величезний універмаг "Галері Лафайет", суцільні дизайнерські речі, такі гарні! Я начебто не вважаю себе бідною тут, в Україні, але там я не змогла ніц дизайнерського купити. Та й нашо? Тут би й так всі подумали, шо це з Південного:)

Це є дуже гарна ідея, але вже дві її коліжанки даруватимуть скатертину:)
    Марусю, а скажіть з Вашої калакольні, для американця 200 доларів то є суттєва сума? З таким не встид йти на весілля?
    ПеЕс: А я все одно за подарунок:))))))

12. Маруся-мама

Залежить до кого тобто наскільки панська родина, але це нормально.
    Ну в Америці то взагалі вони нагліють, бо збирають і подарунки і гроші. Спочатку робиться Bridal Shower (Дощ для молодої) і її засипають подарунками які вона сама собі вибрала і замовила, а гості тільки платять за її задоволення.
    А другий раз то вже на весілля приходять з конвертом і кидають у скриньку, а в конверті прийнято класти по 100 на особу. Менше то вже так, по-жебрацьки.:girl_blush2:

13. La esposa

La esposa Moderator

підписуюсь під кожним словом :d23:

Нам на весілля майже дарували гроші :sad: лише дехто з родичів, крім грошей, подарунки робив :) а от подарунки запам"яталися, маємо і тішимось. Від мами маю золотий перстень, від хресного - сережки, від молодої пари з чоловікової родини комплект з ЛєВелє (постіль), від іншої сім"ї - ложки-виделки Бергофф. А ще цікаво зробила директорка чоловікової мами: подарувала пляшку австралійського вина, яке ми маємо відкрити через 10 років після одруження :) 2 роки вже відкалатали :)

А загалом мені подобається, як німці роблять - склали собі список, що їм треба, і пустили по руках. А ви, дорогі гості, гризіться тим собі :)

14. Маруся-мама

Ми також. Нам подарували образ і він висить в малого в кімнаті, бо то образ - Ангел Хоронитель.
    доречі подарували в Україні і я завезла в Америку

15. kati

kati Well-Known Member

а чоловікові також було даровано золото?
    Чого питаю... просто одного разу була досить шокована, коли почула, що на весіллі вся родина молодої обдарувала її золотом- сережки, перстені....чоловікові при тому нуль. Ну як же так?! ЦЕ ж не її особисте свято, а спільне і подарунок вважаю також мусить бути спільним.

пригнадувла що нам дарували цікавого...тут хтось згадував за золоті злитки. А нам ще подарили дві старовинні золоті монети- хороший подарунок, як все буде добре постараємся щоб він перейшов нашим дітям:) а там може і онукам:girl_cool:

16. La esposa

La esposa Moderator

Власне, що ні... тобто так... :) як молодятам, нам дарували гроші, але той самий хресний мені, як похресниці, подарував сережки. А чоловік дістав у подарунок ланцюжок з Матінкою Божою, але не від мого хресного :) в цій ситуації підтримую таке тільки в тому випадку, що то була надто близька родина (батьки і хресні), бо від дальшої родини ми б обидвоє такого не зрозуміли :)

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

оооой, забула ще про одні сережки - від мами чоловіка :) гарні такі :)

17. kati

kati Well-Known Member

тобто хресний ваш подарува гроші+ Вам ще і сережки? Ну це нормальна ситуація, а от якби тільки вам золото і все- ну негарно то

18. La esposa

La esposa Moderator

власне, про що й мова :)
    сама не люблю такого, хоча бачила не раз, як на весіллі хлопці збиралися і дарували набір інструментів, або дружки - якусь косметику дарували... ах і ох :)

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

Я була в неділю на весіллі, то вроді сестра молодої теж їм подарувала вино 10річної витримки (тільки не знаю, чи австралійське :) ), і теж сказала, що вони його мають відкрити на 10річний ювілей їхньої сім'ї.
    А ще одні гості подарували здоровенний Чупа-чупс, і сказали, що вони щодня маю лизнути його, і мають жити стільки років разом, скільки разів вони його лизнули :)
    Ну але вони крім того, здається, ще й гроші подарували.

20. La esposa

La esposa Moderator