подарунки для молодят

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем marusenechka, 1 Серпень 2010.

1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: подарунки для молодят

якщо вже так судити і говорити що молоді дуже піклуються про гостей, то тоді треба збирати всіх гостей і враховувати їхню думку при організації весілля: хто що любить/не любить.
    молоді ж на свій смак все вибирають.
    а якщо я прийду і зал мені не сподобається, їжа несмачна, тамада доставучий, то може мені ніц не дарувати?

а якщо наречені захочуть вбабахати таке весілля, ніби останній день живуть (дуже дороге), то що мені робити? то ж їхні забаганки, то чого я і гості їх мають оплачувати???

2. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я нікому не навязую свою думку, ну у мене вона така. Тут отримала кучу Зле, але так і не зрозуміла ,за що?
    Я звикла дарувати людям як на весілля , а не як на іменини. Для мене це різні речі.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

4. Gorbywka

, то я так і не зрозуміла вашого розрахунку.

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

і не дивно, бо я його не розписувала

6. Gorbywka

то поділіться будьласка, бо критикують всі , а як правильно розрахувати не пише майже ніхто?

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

останні рази для дальшої родини і друзів дарували 100у.е. незалежно від ресторану і вартості місця.
    для ближчих даруємо більше

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну бо подарунок - то не розрахунки)
    Розрахунок -це економічне поняття, а весілля - це подія ментальна, і кожен як може так і дарує, хтось гроші, хтось цікаві речі, хтось своїми руками, хтось пісню. І кожен подарунок повинен сприйматись з вдячністю - бо людина думала про нього і вкладала частку себе. І вартість не визначається.
    Комусь 100 грн - даються дууже важко.
    А зле отримали за ваш дивний підхід -не все можна розрахувати.

9. Gorbywka

Дивний , а що дивного повернути людям потрачене на мене..., я ж цим нікого не образила, не послала , Отже якщо думка відрізняється варто аж настільки засуджувати, щоб знімати очки з карми? Тоді напевно варто , тут не ділитись , а мовчки сидіти , бо у мене інша думка.
    Не розумію , такої агресії.

10. Freitag

Freitag Active Member

В цій темі справді зробила для себе дике відкриття: гості, виявляється, мали би нести фінансову відповідальність за витрати молодят. Людські стосунки замінили на товарно-грошові відносини. Може тоді варто справді запровадити на весіллях місця різного класу залежно від подарунку?..
    Суть поняття "дару" в тому, що кожен визначає свої можливості і мірки сам. І те що для одного мізер - для іншого чимала сума. Весілля - не бізнес, щоби окупитися. Шлюб - не вистава, щоби сплачувати вартість вхідного квитка. Родина і друзі - не джерело формування сімейного статку.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А може я не хочу щоб на мене аж стільки тратили? Ви ж мене не питали, а так би мовити перед фактом поставили.
    І взагалі погоджусь на всі сто відстків
    Бо не все вимірюється в грошах і не все можна купити. Є подарунки не в купюрах які по значимості всі сотні долялів перевершать лише тому що від душі.
    І я вам бажаю з часом це зрозуміти.

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

може комусь не подоб. Ваші дописи.
    чесно я прозріла з такого підходу. І скажу Вам так, не памятаю де то пише, але все що ми не робимо, то робимо для себе, і не треба тут я все для гостей іт.д., Ваше весілля-Ваші витрати, проблеми!

13. Gorbywka

От про що я й кажу, всі егоїсти.
    Пишете ,що духовний подарунок, любов, а самі аби менше дати, бо то їхні проблеми. Але Якщо так любите ту молоду пару , то чому їхні проблеми. Я особисто переживаю за своїх друзів , бо їхні проблеми то частково і мої, вже не кажучи про родину.Бо помагаємо один одному.З вище навединої цитати не розумію, навіщо йти на весілля з такою думкою.

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Як не хочете , то не приходите .Йти чи не йти , ніхто нікого не заставляє . тут є вибір. А не перед фактом.

14. napoleona

а для чого тоді ви запрошуєте з такою думкою?

і чому Ви ніяк не зрозумієте, що фінансове становище у всіх різне? нє я маю вилізти зі шкіри, але відвалити 1000 баксів, бо йду на весілля?

15. Gorbywka

так я й не кажу , що все для гостей, але ж за них теж думають.

16. napoleona

ну канешн)
    і тут запитають чого нема того гостя і Ви з гордістю скажете: " Та що нема бабла, нема чого йти!"

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

наприклад? яка у вас була музика, їжа, контингент на весіллі?

17. Gorbywka

кого запрошую?????
    Я говорила про те , як визначаю розмір подарунка, і не вважаю ,що 100 грн на весілля то подарок. Не перекручуйте.

18. napoleona

Ви запрошуєте з думкою, що Вам всі жмуться на весілля. Це судячи з Ваших дописів. Ну і про 100грн, то для когось це важко зароблені гроші і якщо Ви хочете бачити людину, а не гроші у корзині, то навіть не звернете уваги на таке.

19. Masterpiece

Masterpiece Member

От не варто вдаватися до відвертих образ - адже Вас у цій темі ніхто навіть меркантильною не назвав, просто люди намагаються відкрити Вам очі на людські стосунки, що не вимірються грошима, а Ви все своє твердите..

ну це вже взагалі ні в які ворота не лізе...Я не побачила у жодному дописі, щоб хтось намагався зекономити на подарунку, де Ви такі нісенітниці вичитали??? Перекрутили все під себе в міру свого виховання.

20. Gorbywka

У мене всі з середнім достатком.
    Але то ви ніяк не зрозумієте , і не хочете визнати , що 100 грн , ну то ж не подарунок.Я розумію, що то від всього серця , і все таке...,але мені здається не гарно , людей на сесілля вітати 100-ма гривнями. Я прекрасно розумію, все , але не можна теж так думати , що то проблеми молодят. Має бути розуміня , що на мене щось витратили, і подарити ,щось гідне... чи 100 то і є гідне.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Я не кажу про тяжко хворих і злидених, так для них це гроші, я розумію. і в тому випадку це дійсно подарок. Але коли приходить сімя з 5 чоловік не біднихі дарить 100, ну то занадто, нє? и то теж так є нормою?