подарунки для молодят

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем marusenechka, 1 Серпень 2010.

1. marusenechka

marusenechka New Member

Відповідь: подарунки для молодят

якщо кому цікаво - напишу, що саме ми таки дарували!
    я саме в цій темці (дякую, дівчатка!!!) вичитала ідейку! ми прикупили невеличку скриньку, поміняли грошики з кількох крупних купюр на пачки!!! трішки позіжмакували для антуражику - і напхали ту скриньку!!!
    ця ідея і іншим гостям (хто бачив як ми вручали) і молодятам дуже сподобалась!!!!

тепер думаєм, що весною (теж планується в друзів весіллячко) ми вдосконалим наш подарунок! в нас є скарбничка-"копілка" - майже вже повна 50коп. і 1 грн. монетами - то ми скриньку заповнимо ними! сумма там малувата... то ми під монети покладем однією бумажкою ту, якої не вистачить монетами)))

2. lessy

lessy New Member

дуже кльово як на мене.
    нам дарували гроші.була одна постіл разом з конвертом і один набір горнят порцелянових для кави від друзів з Лондону(пишу для того щоб підкреслити, що набір дуже оригінальний:) але теж з конвертом.
    всі просто знали ,що нам потрібні гроші(збираєм на житло:)

3. zhabusya

zhabusya New Member

А нам дарували також переважно самі конвертики були оригінальні ручноїх роботи. дружка інайблища подруга подарувала грошики але конвертик зробила своїми руцями і вітання оригінальне написала. Такі речі дуже приємно і згадка залишається. Також ще одна подруга подарувала дуже супер пупер постіль (таке завжди пригодиться). А ще родичі з Польші подарували і грошики і подарунок дуже велику коропку з махровими рушниками також дуже приємно(у них принято дарувати подарунки).Не розумію коли несуть спиртне у нас було пару пляшок горілки, конячок і ще 11 пачок цукерок. І дуже багато квітів ніби гарно але якось потім не має їх де подіти (зал прикращали живими квітами).На другий день всі квіти занесли до церкви. Завжди коли йшла на весілля також купляла квіти і вибирала по оригінальніше, але тепер розумію що то так не реально запамятаи хто з чим прийшов і краще тих 100 -200 грн докласти до конвертика.

4. Bride

Bride Well-Known Member

я не згодна трошки.
    Мені співробітниця подарувала корзину з ромашками. Таку оригінальну і гарну що я все весілля на неї задивлялася.
    Пройшло два тижні, а вона досі стоїть. Дуже гарна память лишилася після подарунку. А от скільки хто грошей поклав - вже не памятаю. Знаю скільки батьки подарували і дружка, бо сумма була суттєва як для дружки. А інші, якось не відклалися в голові

5. romawka

romawka Member

Нам також дарували всі конвертики, свекруха подарувала подорож весільну, і подарували красиву постіль і море квітів!

6. Molecule

Molecule New Member

нам переважно дарували гроші,ще дарили постіль, посуд, а дві наші бабці нам теплі ковдри подарили :)

7. yanya

yanya Active Member

Пробачте за банальнісь, але найкращим подарунком вважаю гроші.

8. classic

classic New Member

підтримую... мені подружки пропонюють купити набір атласної постелі на весілля, але її відказалась..ну гарний цей подарунок, але просто не актуальний,якби ми жили окремо від батьків, то була б потрібна річ, а так як ми поки не маємо власного житла, то нам більше потрібні гроші)

9. Raven

Raven Мама малятка

Мені подарували ганий порцеляновий сервіз на 12 персон, чайний сервіз і набір кухонного посуду, я хоч пам"ятаю від кого вони, а решта несли в ковертиках і які там вітання були стерлися з пам"яті, хоч ті відкритки ми зберегли.

10. pyzurj

pyzurj New Member

що краще на весілля дарувати ? подарунки чи гроші?

З одного боку - гроші завжди потрібні, і багато каже, що молодята зможуть купити собі те, що їм необхідно. З іншого боку - подарунок - оригінальніше, і напевне приємніше.
    Я за подарунки!) А Ви?

11. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: що краще на весілля дарувати ? подарунки чи гроші?

В залежності від потреб пари. Є люди яким і не знатимеш, яку суму подарувати, а є яким дійсно потрібні гроші. Тож це залежить не від мене, а - від молодят.)

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

якби мене запитували про те, чи подарувати мені подарунок чи гроші - обрала б однозначно гроші. або ж перед тим все таки б уточнили напрямок подарунку, бо мені зовсім би не хотілось отримати 3 чайники, 2 мікрохвильовки, ковдру, картину і ковра...

13. Karrizo

Karrizo New Member

подарунки я б хотіла отримати від найближчих мені людей, а решта хай несуть гроші. Буде й пам'ятка від нарідніших і внески в сімейний бюджет.

14. sunset

sunset Active Member

+100))) я б теж так обирала, але є бабусі, тітки, і решта родини які свято вірять, ми самі не в змозі купити собі порЄдні ковдри, сервізи чи постіль)))
    от файні є фішечки закордоном, коли молоді складають список необхідного, а гості обирають, що з того списку дарувати))) так, нескромно по нашим міркам, але як практично)))

15. Lusuzka

Lusuzka New Member

В мене таке питання: нам весілля хресна мама мого нареченого хоче подарувати набір на 12 персон різних вилок, ложок, ножів і т.п. Нам це звичайно буде потрібно, але от таке питання: наскільки я знаю - дарувати ножі не можна, чи все ж таки це просто забобони? Що ви про це думаєте? Краще сказати, щоб подарували щось інше?

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Забобони, такі самі, як і те, що не можна дарувати годинників (бо рахують час до смерті), вазонів (бо в землю закопують труну), не можна зберігати фото хлопця (заміж не вийдеш або посваритеся), не можна дарувати картини, де зображена не пара, а жінка або чоловік - до розлучення :girl_haha:
    Приймайте подарунок і не забивайте голову дурницями, а краще подумайте про приємні речі - плаття, зачіску ;)

Не беріть собі того до голови і гарної Вам забави!

Останнє редагування: 6 Лютий 2011
  17. zaderyshka

zaderyshka Member

+100!!! Це геть забобон. Якщо копнути глибшев забобони, то и гроші теж не можна дарувати, бо шось там буде...не пригадаю вже, що саме. В друзів родини є столовий набір подарований ще на весілля, там і ложки і ножів купа і вилок. Нічого, живуть добре собі вже 30 років.Lusuzka, не забивайте глупствами собі голову, то все на життя не впливає)))

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В нас в липні весілля, то я однозначно попереджуватиму гостей, що кращий подарунок то - гроші. Але як настоюватимуть на власне подарунку, то певне, зарання складу список того, що все рівно купуватимемо після весілля. От хай з того списку і дарують щось.....
    І їм приємно і нам - користь.

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Ніби і класно. Але коли ти пишеш у списку постіль - ти собі маєш на увазі своє двоспальне ліжко і подушечки євро. А тобі дарують 1,5 спальну і величезні подушки... Так що все-таки ліпше гроші.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

от закордоном здебільшого складають список товарів з одного торгового центру, магазину... і вказується конкретно така то постіль... більше того одразу з подарунком чек, тому якщо щось не так- можете повернути чи обміняти... тут не тільки нюанс в тому, що може не сподобатись подарунок... може бути брак, який одразу не помітиш і це дає змогу обміняти товар на якісний:)