Подарунок до ДН. Обговорення

Discussion in 'Теревені' started by вишиванка, May 30, 2010.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення

Ще трохи щурів лишилося:khomyak::khomyak::khomyak:Ти вирішила мене таки добити?
    Сподіваюся, ти обійшлася своїми лиш колінами, чи ще й чоловікові пішли в хід?:biggrin:
    От сьогодні прийду з роботи, буду знову роздивлятися:girl_dance:.

О, щойно подзвонив свекор: прийшло повідомлення поштове, маю посилочку, але ще не знаю від кого:girl_claping:.

2. La esposa

La esposa Moderator

...і я час від часу ходжу-задивляюся на той фартушок :girl_blush2: Кася — ти молодець :girl_yes2:

А я, піддавшись на вмовляння :girl_crazy: пофотографувала набірчик, що мені Ума спрезентувала :)

Отже, картонка на зворот картинки, паспарту (оте біле), далі картинка з друком (я так зрозуміла, що її наклеюється на біле паспарту, загинаючи краї досередини, бо оджне віконечко якраз трохи менше від другого). Ще є скло, всередині була тканинка, то все загорнуте в м"який папір, а потім ще в білу обкладинку, на якій ще є кріплення (одне вже чоловік розколупав, цікаво було :)). Окремо був органайзер з уже посортованими нитками, а в складеній інструкції була захована голочка :)

Я вже трохи почала вишивати навіть :)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: ОФФТОП не-рукодільний!

А я щойно дістала подаруночок від Тані-Вишиванка.:girl_dance: І чого вона мені чеколядку вислала молочну? Таку файну манящу... Завтра буду хрумати :)
    А ще маю дуже гарну вишивку на двері повішу, бо вона каже Ласкаво Просимо по заграманичному і відкриточка з місьом який спить. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Таню, як ти мені скажеш що ти сама її клеїла то я впаду і більше не піднімусь. :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Данке! Даст іш фантастіш!!!

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Дівчатка, нарешті і я маю можливість приєднатися до такого чудового задуму. Тільки просвіть мене, як знати в кого ДН?

5. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

ось тут є тема :)
    http://posydenky.com/showthread.php?t=56891
    і там написано, хто коли має день народження:)

6. вишиванка

Дывчатка, дуже перепрошую, що так пізно пишу в кого день народження в січні, якось з святкування все мені забулось.
    Ось в січні святкують такі дівчатка:
    Abraira 15 січня
    Algo 18 січня
    LudmilaP 18 січня

7. kitka

kitka Well-Known Member

Я знову тут:khomyak:. Прийшов мені пакунок від Тані-Вишиванки! Яка там краса! Але мусите чекати до вечора на фото.

пс Дівчата, що ви зі мною робите:man_in_love::give_heart:!

8. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Прийшов мені пакуночок,але так як до батьків, то аж завтра чи післязавтра бачитиму))тато тільки сказав що від когось з ініціалами І.С.чекаю з нетерпінням!

9. Анута

Анута Well-Known Member

Хотіла спитатись: серед того набороподарункопадання на Кітку снапи нігде не впали?
    невже ти, Котусю, далі без снапів??
    я була м певна що будуть і тому не взяла...

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

впали. Кітка купила сама.

11. kitka

kitka Well-Known Member

12. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

А меніііііііііі прийшов лииииист з Канади:khomyak::khomyak::khomyak: (правда, я його ще не бачила, свекор забрав і подзвонив відразу). Питає мене, сміючися:
    - То ти маєш якогось цімбора в Канаді (цімбор (закарп.) - друг, товариш, корєш, братан, колєга:xaxa:) ?
    - Нє, цімборку:girl_haha:.

Поняття не маю, від кого то:mocking:. Ви не знаєте:mocking:?

13. La esposa

La esposa Moderator

навіть не здогадуємось :girl_haha:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Гм... і що ж то за цімборка може бути? :scratch_one-s_head:

15. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

А я маю подаруночок від Еспози!саме вона була та І.С.!! Дуже дякую ,матиму можливість, виставлю фото.Накінець я вживу побачила що то таке ізонитка!

16. kitka

kitka Well-Known Member

Нііі, то теж в конверті було. То Ліля зробила також у вигляді листівки, там зворот по всім правилам типографії:).

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Біскорню з пінгвінами я постійно користуюся. Так люблю ту подушечку, що зробила собі поштівки з її фото. І зараз вони мені згодилися, бо вкладаю в листа поверх вишивки, для захисту, так би мовити.
    Свого роду візитівки, тільки дуже великі.

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Сиджу після форумівки і кручу всі подарунки в руках. Все таке гарне і акуратне, а ще мій хом"як поповнив свої запаси. Побажали мені 30 годин в добі, щоб все встигати...:girl_crazy:Це мені не завадить буду мати більше часу на вишивання:d64: Фотографії постараюся зробити завтра:)

19. Анута

Анута Well-Known Member

А я отримала вчора презентик від Уми: наборчик дімовський (мій, задивлялась на нього ;) ) та солодощі :)
    Дякуку, знимки потім - я зараз без фотіка і компа

20. вишиванка

Ось рукодільниці, що святкують в лютому уродини :)
    Tsokotukha 8 лютого
    Olena-m 25 лютого
    MUCHACHA 27 лютого