Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ще трохи щурів лишилося:khomyak::khomyak::khomyak:Ти вирішила мене таки добити? Сподіваюся, ти обійшлася своїми лиш колінами, чи ще й чоловікові пішли в хід?:biggrin: От сьогодні прийду з роботи, буду знову роздивлятися. До речі, я вчора пішла з набором спати (я знаю, я трохи дурнувата). Добре, що Ромко мене до ДІМи не ревнує. О, щойно подзвонив свекор: прийшло повідомлення поштове, маю посилочку, але ще не знаю від кого.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ...і я час від часу ходжу-задивляюся на той фартушок Кася — ти молодець А я, піддавшись на вмовляння пофотографувала набірчик, що мені Ума спрезентувала Отже, картонка на зворот картинки, паспарту (оте біле), далі картинка з друком (я так зрозуміла, що її наклеюється на біле паспарту, загинаючи краї досередини, бо оджне віконечко якраз трохи менше від другого). Ще є скло, всередині була тканинка, то все загорнуте в м"який папір, а потім ще в білу обкладинку, на якій ще є кріплення (одне вже чоловік розколупав, цікаво було ). Окремо був органайзер з уже посортованими нитками, а в складеній інструкції була захована голочка Я вже трохи почала вишивати навіть
Відповідь: ОФФТОП не-рукодільний! А я щойно дістала подаруночок від Тані-Вишиванка. І чого вона мені чеколядку вислала молочну? Таку файну манящу... Завтра буду хрумати А ще маю дуже гарну вишивку на двері повішу, бо вона каже Ласкаво Просимо по заграманичному і відкриточка з місьом який спить. Таню, як ти мені скажеш що ти сама її клеїла то я впаду і більше не піднімусь. :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Данке! Даст іш фантастіш!!!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дівчатка, нарешті і я маю можливість приєднатися до такого чудового задуму. Тільки просвіть мене, як знати в кого ДН?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ось тут є тема http://posydenky.com/showthread.php?t=56891 і там написано, хто коли має день народження
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дывчатка, дуже перепрошую, що так пізно пишу в кого день народження в січні, якось з святкування все мені забулось. Ось в січні святкують такі дівчатка: Abraira 15 січня Algo 18 січня LudmilaP 18 січня
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я знову тут:khomyak:. Прийшов мені пакунок від Тані-Вишиванки! Яка там краса! Але мусите чекати до вечора на фото. пс Дівчата, що ви зі мною робите!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Прийшов мені пакуночок,але так як до батьків, то аж завтра чи післязавтра бачитиму))тато тільки сказав що від когось з ініціалами І.С.чекаю з нетерпінням!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Хотіла спитатись: серед того набороподарункопадання на Кітку снапи нігде не впали? невже ти, Котусю, далі без снапів?? я була м певна що будуть і тому не взяла...
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення З карми: Не відкривається, бо я вставила фото через інший хостинг, а не через Радикал (який у мене зранку глючив). А тепер цей другий чогось відрубався. Може завтра буде видно. Як ні - то перероблю.
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми А меніііііііііі прийшов лииииист з Канади:khomyak::khomyak::khomyak: (правда, я його ще не бачила, свекор забрав і подзвонив відразу). Питає мене, сміючися: - То ти маєш якогось цімбора в Канаді (цімбор (закарп.) - друг, товариш, корєш, братан, колєга:xaxa ? - Нє, цімборку. Поняття не маю, від кого то. Ви не знаєте?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення А я маю подаруночок від Еспози!саме вона була та І.С.!! Дуже дякую ,матиму можливість, виставлю фото.Накінець я вживу побачила що то таке ізонитка!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Нііі, то теж в конверті було. То Ліля зробила також у вигляді листівки, там зворот по всім правилам типографії.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Біскорню з пінгвінами я постійно користуюся. Так люблю ту подушечку, що зробила собі поштівки з її фото. І зараз вони мені згодилися, бо вкладаю в листа поверх вишивки, для захисту, так би мовити. Свого роду візитівки, тільки дуже великі.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Сиджу після форумівки і кручу всі подарунки в руках. Все таке гарне і акуратне, а ще мій хом"як поповнив свої запаси. Побажали мені 30 годин в добі, щоб все встигати...Це мені не завадить буду мати більше часу на вишивання Фотографії постараюся зробити завтра
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення А я отримала вчора презентик від Уми: наборчик дімовський (мій, задивлялась на нього ) та солодощі Дякуку, знимки потім - я зараз без фотіка і компа
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ось рукодільниці, що святкують в лютому уродини Tsokotukha 8 лютого Olena-m 25 лютого MUCHACHA 27 лютого