Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення В мене виникло таке запитання: Якщо в таку штуку поклати хліб, вона буде транспортабельна (якщо її взяти в руки чи вона не буде вигинатися) чи ні?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я думаю що все залежить від матерії яку підберете, ну і якщо хочете аби була сильніша можна підшити якусь твердшу штуку але не картон, бо ж як тоді прати? пропаде
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дівчата, на численні прохання-організую СП (спільний процес) може десь сьогодні-завтра напишу що треба потім кілька днів на прибдання матеріалів і будемо стартувати
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Він спинився на Ямайці і там його взяли в рабство працювати на плантаціях.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення о і я би приєдналась. Мені, звичайно двох штук вистарчає, але там мама приглядається... А самій пошити їй лінь! я пробувала, то не вигинається, правда, я з горою не накладала. ну і в принципі її ж за боки можна нести, двома руками - тоді точно ніц не вигнеться
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я вже вчора перев’язала штучку правильно. Навіть сфоткала але батерка сіла і я забула зарядити. Нині ввечері виставлю правильну знимку
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Нє ну я з тих чоловіків не можу просила принести фотоапарат, декілька раз забував, вчора приніс, але я не мала часу робити фотографії. А сьогодні зробила фотографії подарунків, але виявилося що шнур до комп"ютера не той Прийдеться вам ще трошки почекати
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Щось ні Оля, ні Люда не зрозуміли мого задуму, видно погано я ідею втілила Та сторона, що з шпилькою, то був зворот:ninja:, просто наперед не мала якоїсь штучки вчепити, щоб виглядало як защіпка, а стрічку зачепила на звороті, бо інакше вона триматись не хотіла. Я вам кажу - дизайнер з мене ніякий:xaxa:, не вдається донести ідею людям я тільки по конкретних схемах спеціаліст
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми Подзвонили мені сьогодні з пошти і повідомили, що на мене там чекає посилка з Німеччини. Тепер сиджу і думаю від кого ж Тепер не зможу спати цілу ніч
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми Дійсно, від кого ж то може бути... Ти так багато люду в Німеччині знаєш?
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми В роздумах була цілу ніч, нарешті, дочекалася ранку побігла на пошту, а там така краса. Танічка, дуже дякую
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Свято продовжується!!!і до мене посилочка з Німеччини прийшла!дуже дякую!!!нині ввечері або завтра покажу)
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення kitka, випустили вашу листівку з рабства і накінець сьогодні до мене попав чудовий ведмедик в скарпеточці - вітання з Різдвом. Подивилась на штамп а воно вислане ще 11-го Грудня. : Але нічого ніде не відкриване чи надірване... бідненький ведмедик певно вирвався на волю і бідака пішки йшов, але до дня Валентина дочапав. І це саме основне!!! А прошу дуже. Воно досить швидко зайшло, то добре. Правда як я вже казала, що мені дешевше в Україну вислати пачку ніж в Канаду. До тої Канади певно дешевше заїхати і власноручно презента вручити.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ми не проти! Для вас наші двері завжди відчинені. Покажу ще давно обіцяну Фіяні знимку Натаськової ковдерки (з файню-у-у-учою жирафою) і штанці, що Натанчик нині дістав (теплі-теплі, бо в нас зима понад 4 місяці триває).
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення :khomyak::khomyak::khomyak:Мати Василева, не можу повірити! Добре, що хоч сніг ще лежить, а то я вже собі думала, що ліпше треба було щось великоднє вишити:biggrin:.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Може, і мій Миколай скоро з рабства прибуде. Марусю, ведмедик ніц не казав, може, разом траншею рили під океаном?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ніц не казав, він був такий вимучений що впав в зимову сплячку з запізненням.