Відповідь: Подарунок вернісажниці А я отримала ось такий подарунок від Олі Holly. Так несподівано й надзвичайно приємно!!! Ниточки, 5 пакетиків бісеру, дуже пришпильні наліпочки-квіточки і листівочку ручної роботи до моєї колекції (у мене на рукодільні листівки наших вернісажниць окрема коробка заведена)! Гляньте, яка листівочка гарненька! Олю, безмежно дякую за чудову несподіванку та прекрасний настрій!! Зовсім неочікувано й від того ще приємніше!!! :khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Подарунок вернісажниці Вже пройшов місяць від мого дня народження, а свято продовжується Приємний подарунок від Тані Вишиванки Зверніть увагу на те як Таня підібрала подарунки: фетр, бісе і нитки в одній кольоровій гамі Листівка вишукана і акуратна, Для мене ця техніка щось нереальне. Виконано акуратно і продумана кожна деталь:khomyak::khomyak:тут має бути мільйон таких хом"ячків А це щось неймовірне. Мені так подобається така кривулька і вже давно краєм ока дивилася на таку схему Таню, дякую за свято
Відповідь: Подарунок вернісажниці Подарунок від Вишиванки.На пошті довго і підозріло дивились на мене, яка я буржуйка, що отримую посилки з Німеччини)) Чудовий чохол для мобільного, у якому вже живе мій телефон Листівочка І Купа всякого добра!! Шоколадка недожила до фотосесії, бо була смачна дуже!І взагалі ,казав мій чоловік, що ліпше весь подарунок був би з шоколадок.Але хто ж тих чоловіків слухатиме! Таню, дуже дякую за продовження свята!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дівчатка, і мені нині ще прийшов подарунок від Оксани (левиці) Оксанко, дуже величезне дякую, мені так приємно, свято у мене продовжується. Мені дуже сподобалось таке вусе чудово і корисне. Надіюсь, що рушничок на кошичок теж вишию (якщо цього року не встигну,то наступного) Цікава книжка Остапа Вишні та дуже хороший бісер.. як мені хочеться вже кудись його застосувати.. ой ще б часу купу і чудово закладочка, яка дуже підходить до книжки. Оксанко. величезне дякую, все просто надзвичайно чудове.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Мені кумася неочікувано презент зробила. Без оказії. Та такий!!!! Я сиджу й повірити не можу, що то все моє!!! :khomyak::khomyak::khomyak: Ото все добро разом. Заготовки на листівочки (папір супер, якраз такий, як я люблю). І штампи з написами. Поповнення до колекції. Ниточки сатинові та лляні (останніх ще не мала). Тепер мушу кумасі щось вишити. І дві найбільші радості - дірокол для кутиків :khomyak: і по колу. Це просто щось!! :khomyak: Ще Натанчик штанці в презенті дістав, але то вже оффтоп. Марусю, дуже-дуже дякую!!! Навіть не знаю, як дякувати за такий несподіваний подарункопад!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дівчатка, а мені нині від Марічки( бурульки) прийшов подарунок чесно я не сподівалась.. така краса чудова рукоільна листівка з теплими словами, красивий набір з бісеру та наклейки для листівок.. така краса.. Марічко, величезне дякую, мені так приємно і несподівано
Такий подарунок прийшов від Іринки-Еспози :radist: - листівка, вишита ізониткою, наліпочки (одну упаковку конфіскував Артемко ) і блокнотик з теддіком: Листівка окремо (обожнюю троянди): Ірусині наліпки малий приклеїв на своє ліжечко: Іринко, дуже тобі дякую за таку приємність! Я така забудька . Артемко крім наліпок ще заховав собі фігурні ножиці від Іри, ось такі: Таких ще не маю. Ще раз дякую .
Відповідь: Подарунок вернісажниці Подарунок від Оксанки-Левиці : серветка з вишитим тортиком, два моточки меланжу, вітальні листівки для мене і доці, схема великоднього рушничка: Тортик ближче (ням-нямка ): Оксаночко, величезне спасибі за несподіваний і приємний подарунок
Відповідь: Подарунок вернісажниці А ось це я отримала від Каті-Мілітарії : дуже гарна листівка з вишитою трояндою, меланж Мадейра (ще Мадейрою не вишивала, спробую), мильні пелюстки , безпечні булавки, набір бісеру: Сама листівка: Катю, дуже несподівано, і від того ще приємніше, щиро дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Вчора отримала ще один презент від Олі-Холлі : листівка, 5 моточків меланжу, бобінки з кільцем, гарненькa кривулька :khomyak: Дуже весняна кривулька зіґуґу (в Олі дуже рівні хрестики! ) Олічка, дуже тобі дякую за приємний сюрприз!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я теж на днях отримала подарунок від Лілі. Відкритка із класними ромашками та теплими словами і 2 пвчки олівчиків. Дуже дякую.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Подарунок від Окси -тканина, фотоальбом, цукерочки і сердечко, яке пахне ромашками
Відповідь: Подарунок вернісажниці а то від Надійки. Свічка така пахнюча, сьогодні будем палити. Сердечко напевно шоколадне (їстівне)
Відповідь: Подарунок вернісажниці і отака купа подарунків. Все разом, бо не знаю що від кого(знаю що то від Мар"ясі, Іринки-Еспози та Олі-Алго. Якщо кого забула напишіть в карму) Набір для вишивання. Цей дизайн ідеально пасуватиме мені на кухню. Картон для листівок доповнення до моєї колекції, наліпки і нитки (нарешті спробую ізонитку, бо якраз бракувало саме ниточок), набір голочок (ще не мала спеціально для вишивання, тепер мушу зробити гольничку), ручка-квіточка (файна така... була... довелось подарувати Яринці, ну дуууууууууже вона їй сподобалась), сердечко(таке акуратне ), солодощі, ВООООООООВНА (тож вовна???), коробочка для бісеру (все мені її бракувало) і такі гарні листочки (вже знаю, де застосую) Дуже прошу, напишіть в карму де чиї подарунки
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дівчатка, дуже дякую за таке чудова свято. Я навіть не очікувала таку кількість подарунків. Все таке гарне і мені потрібне.
А я вчора отримала від Орман просто неперевершені дарунки ручної роботи Перший дарунок – то моя заповітна мрія, справжнісінька Тільдо-лялька, і вона така мояяяяяяя! То була любов з першого погляду, знайомтесь і ви, – моя Гафійка – Дуже вродлива фігурова дівчина зі стрункими ніжками, гарними формами, розкішним каштановим волоссям та стрижкою, котру можна моделювати за бажанням Ви тільки-но подивіться на її модні аксесуари та вбрання – стильна сукня в квіткові мотиви та шпилька до волосся у вигляді квітки... (якраз для маніакальної квітоманки, ги) І яке ж то все акуратне і дрібне :khomyak::khomyak::khomyak: А личко, личко то окремий подив – який овал, а який профіль, які грайливі та мрійливі оченята, а який аристократичний ледь видимий рум’янець... Справжнісінька панночка.. Гафійка дуже фотогенічна, і повністю захопила вдячні закохані очі фотографа (себто мене), нинішня наша фотосесія тривала дооовго...тепер ніяк не могла обрати найкращу знимку Мої домашні одразу полюбили її, та поважають водночас – мама ж бо, відтепер, має свою лялечку І в нас буде своя історія, тільки т-сссс... А для моєї старшої доні то подвійна забава – вона бавить свою ляльку Софійку, а мама ляльку Гафійку... Маріє, щиро дякую тобі і твоїм золотим руцям! Твій дуже майстерний дарунок дуже особливий, він доповнив моє життя яскравими відчуттями та новими барвами... Писи. Прошу вибачення в дівчат, присутніх на вчорашній форумівці, що не дала можливості усім порозглядати мою красуню, я її одразу притиснула до себе міцно-міцно, і ніяк не могла відпустити... Що поробиш, – любов з першого погляду... Другий дарунок від Марії Орман – то власноруч зроблені сережки... Сказати, що я "в шокови" – то ніц не сказати....:khomyak::khomyak::khomyak: Я не знаю, як то можна було зробити і так вдало підібрати – але, Маріє, тобі це вдалось на всі 1000%, ні 10000%! Усі три тони кристалів Сваровскі таааак пасують до моїх зелених очей.... А швензи – мало того, що вони з чистого срібла, і в такого хронічного алергіка як я не викликають жодних реакцій, так ще й мають модний квітковий мотив (чергова цукерка для квітоманки, ги)))) а як вони виблискують на сонці.... краса... Признаюсь чесно, я завжди носила тільки сережки-цвяшки, ніяк мені не вдавалось дібрати собі інші зручні та легкі, тому я вже давно звиклась з думкою, що завжди носитиму тільки цвяшки. Але Марія розвіяла цей надуманий міф і з носінням виключно "цвяшкоподібних сережок" відтепер покінчено :dance2: Я вбрала ці шедевральні творіння ще вчора на форумівці, і вже не знімала їх до ночі. За вечерею мій коханий зробив кілька приємних компліментів моїм оченятам, - їх кольору, глибині, і блиску. І хто б мені що не казав, то так чи інакше пов’язано з сережками. А моя старша доня, прибігла вранці до мене під ковдру, розбудила мене і запитала – "Мамо, ну чому ти зняла кульчики? Одягниииии їх..." Ще раз дякую за надзвичайно приємні емоції , котрі до того ж повторюватимуться часто - щоразу як дефілюватиму в тих диво-сережках знову і знову
Відповідь: Подарунок вернісажниці а такий душевний дарунок я отримала від Надійки – ммммм, дуже стильна свічка у вигляді мушлі, фірмове шоколадне сердечко з майстерні шоколаду, і дуже гарна вітальна листівка з теплими щирими побажаннями... ось такою є мушля розпакована – об’ємна, рельєфна, дуже вдала колористика.... вона мандрує до моєї колекції мушель у ванну кімнату.... а шоколадним серденьком поділюсь з чоловіком так несподівано і таааак приємно... і купа-купезна емоцій - хочу літа, і хочу на море Надійко, велииике ДЯКУЮ і цьом!