Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Подарунок вернісажниці

А я отримала ось такий подарунок від Олі Holly. :girl_dance: :girl_cool: :girl_blush2:
    Так несподівано й надзвичайно приємно!!! :girl_in_love:
    Ниточки, 5 пакетиків бісеру, дуже пришпильні наліпочки-квіточки і листівочку ручної роботи до моєї колекції (у мене на рукодільні листівки наших вернісажниць окрема коробка заведена:blush:)!

Гляньте, яка листівочка гарненька! :girl_claping:

Олю, безмежно дякую за чудову несподіванку та прекрасний настрій!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Зовсім неочікувано й від того ще приємніше!!! :khomyak::khomyak::khomyak:

Останнє редагування: 11 Лютий 2011
  2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Вже пройшов місяць від мого дня народження, а свято продовжується :girl_cool:
    Приємний подарунок від Тані Вишиванки
    Зверніть увагу на те як Таня підібрала подарунки: фетр, бісе і нитки в одній кольоровій гамі:girl_in_love:
    Листівка вишукана і акуратна, Для мене ця техніка щось нереальне. Виконано акуратно і продумана кожна деталь:khomyak::khomyak:тут має бути мільйон таких хом"ячків
    А це щось неймовірне. :girl_claping:Мені так подобається така кривулька і вже давно краєм ока дивилася на таку схему
    Таню, дякую за свято :girl_in_love:

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Подарунок від Вишиванки.На пошті довго і підозріло дивились на мене, яка я буржуйка, що отримую посилки з Німеччини))
    Чудовий чохол для мобільного, у якому вже живе мій телефон
    Листівочка [​IMG]
    І Купа всякого добра!!
    Шоколадка недожила до фотосесії, бо була смачна дуже!І взагалі ,казав мій чоловік, що ліпше весь подарунок був би з шоколадок.Але хто ж тих чоловіків слухатиме! :girl_haha:
    Таню, дуже дякую за продовження свята!

4. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, і мені нині ще прийшов подарунок від Оксани (левиці):girl_dance:
    Оксанко, дуже величезне дякую, мені так приємно, свято у мене продовжується. Мені дуже сподобалось таке вусе чудово і корисне. Надіюсь, що рушничок на кошичок теж вишию (якщо цього року не встигну,то наступного):girl_in_love:
    Цікава книжка Остапа Вишні та дуже хороший бісер.. як мені хочеться вже кудись його застосувати.. ой ще б часу купу :girl_cray:
    і чудово закладочка, яка дуже підходить до книжки.
    Оксанко. величезне дякую, все просто надзвичайно чудове.
    :girl_dance::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені кумася неочікувано презент зробила. Без оказії. Та такий!!!! Я сиджу й повірити не можу, що то все моє!!! :khomyak::khomyak::khomyak:
    Ото все добро разом.

Заготовки на листівочки (папір супер, якраз такий, як я люблю). І штампи з написами. Поповнення до колекції.

Ниточки сатинові та лляні (останніх ще не мала). Тепер мушу кумасі щось вишити.

І дві найбільші радості - дірокол для кутиків :khomyak:

і по колу. Це просто щось!! :khomyak:

Марусю, дуже-дуже дякую!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Навіть не знаю, як дякувати за такий несподіваний подарункопад!!!

Останнє редагування: 14 Лютий 2011
  6. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Такі подарунки прийшли від подруги.

7. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, а мені нині від Марічки( бурульки) прийшов подарунок :girl_tender: чесно я не сподівалась.. така краса:girl_dance::girl_dance::girl_dance::girl_in_love:
    чудова рукоільна листівка з теплими словами:girl_tender:, красивий набір з бісеру:girl_tender: та наклейки для листівок.. така краса..
    [​IMG][​IMG]
    Марічко, величезне дякую, мені так приємно і несподівано:girl_tender::girl_claping:

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Такий подарунок прийшов від Іринки-Еспози :radist: - листівка, вишита ізониткою, наліпочки і блокнотик з теддіком:
    Листівка окремо (обожнюю троянди):

Іринко, дуже тобі дякую за таку приємність! :girl_in_love:

Я така забудька :girl_smile: . Артемко крім наліпок ще заховав собі фігурні ножиці від Іри, ось такі:
    Таких ще не маю. Ще раз дякую :) .

Останнє редагування модератором: 1 Березень 2011
  9. Olena-m

Подарунок від Оксанки-Левиці :girl_in_dreams: : серветка з вишитим тортиком, два моточки меланжу, вітальні листівки для мене і доці, схема великоднього рушничка:
    Тортик ближче (ням-нямка :) ):
    Оксаночко, величезне спасибі за несподіваний і приємний подарунок :kiss: :girl_smile:

Останнє редагування: 1 Березень 2011
  10. Olena-m

А ось це я отримала від Каті-Мілітарії :yahoo: : дуже гарна листівка з вишитою трояндою, меланж Мадейра (ще Мадейрою не вишивала, спробую), мильні пелюстки :girl_in_dreams:, безпечні булавки, набір бісеру:
    Сама листівка:
    Катю, дуже несподівано, і від того ще приємніше, щиро дякую! :girl_in_love:

11. Olena-m

Вчора отримала ще один презент від Олі-Холлі :girl_dance: : листівка, 5 моточків меланжу, бобінки з кільцем, гарненькa кривулька :khomyak:
    Дуже весняна кривулька зіґуґу (в Олі дуже рівні хрестики! :girl_in_dreams:)
    [​IMG] [​IMG]
    Олічка, дуже тобі дякую за приємний сюрприз!!! :girl_in_love: :girl_smile:

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  12. левиця

левиця Well-Known Member

Я теж на днях отримала подарунок від Лілі. Відкритка із класними ромашками та теплими словами і 2 пвчки олівчиків. Дуже дякую.:kiss::girl_tender::girl_yes:

13. Holly

Holly Moderator

Подарунок від Окси -тканина, фотоальбом, цукерочки і сердечко, яке пахне ромашками

14. Holly

Holly Moderator

а то від Надійки. Свічка така пахнюча, сьогодні будем палити. Сердечко напевно шоколадне (їстівне):girl_in_dreams:

15. Holly

Holly Moderator

Запашна квіточка від Богданки
    і такий весняний букет від Фіяни

16. Holly

Holly Moderator

і отака купа подарунків. Все разом, бо не знаю що від кого:girl_blush2:(знаю що то від Мар"ясі, Іринки-Еспози та Олі-Алго. Якщо кого забула напишіть в карму)
    Набір для вишивання. Цей дизайн ідеально пасуватиме мені на кухню. Картон для листівок доповнення до моєї колекції, наліпки і нитки (нарешті спробую ізонитку, бо якраз бракувало саме ниточок), набір голочок (ще не мала спеціально для вишивання, тепер мушу зробити гольничку), ручка-квіточка (файна така... була... довелось подарувати Яринці, ну дуууууууууже вона їй сподобалась), сердечко(таке акуратне :girl_yes2:), солодощі, ВООООООООВНА (тож вовна???), коробочка для бісеру (все мені її бракувало) і такі гарні листочки (вже знаю, де застосую)
    Дуже прошу, напишіть в карму де чиї подарунки

17. Holly

Holly Moderator

Дівчатка, дуже дякую за таке чудова свято. Я навіть не очікувала таку кількість подарунків. Все таке гарне і мені потрібне.:kiss::kiss::kiss::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

18. Holly

Holly Moderator

так і знала, що когось забуду. Мамуля, вибач :girl_blush2:

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

А я вчора отримала від Орман просто неперевершені дарунки ручної роботи

Перший дарунок – то моя заповітна мрія, справжнісінька Тільдо-лялька, і вона така мояяяяяяя!
    То була любов з першого погляду, знайомтесь і ви, – моя Гафійка :girl_in_love:

Дуже вродлива фігурова дівчина зі стрункими ніжками, гарними формами, розкішним каштановим волоссям та стрижкою, котру можна моделювати за бажанням :girl_spruce_up:
    Ви тільки-но подивіться на її модні аксесуари та вбрання – стильна сукня в квіткові мотиви та шпилька до волосся у вигляді квітки... (якраз для маніакальної квітоманки, ги)

І яке ж то все акуратне і дрібне :khomyak::khomyak::khomyak:

А личко, личко то окремий подив – який овал, а який профіль, які грайливі та мрійливі оченята, а який аристократичний ледь видимий рум’янець... Справжнісінька панночка..

Гафійка дуже фотогенічна, і повністю захопила вдячні закохані очі фотографа (себто мене), нинішня наша фотосесія тривала дооовго...тепер ніяк не могла обрати найкращу знимку

Мої домашні одразу полюбили її, та поважають водночас – мама ж бо, відтепер, має свою лялечку :girl_cool:
    І в нас буде своя історія, тільки т-сссс...
    А для моєї старшої доні то подвійна забава – вона бавить свою ляльку Софійку, а мама ляльку Гафійку...

Маріє, щиро дякую тобі і твоїм золотим руцям! :give_rose::give_rose::give_rose:

Твій дуже майстерний дарунок дуже особливий, він доповнив моє життя яскравими відчуттями та новими барвами...

Писи. Прошу вибачення в дівчат, присутніх на вчорашній форумівці, що не дала можливості усім порозглядати мою красуню, я її одразу притиснула до себе міцно-міцно, і ніяк не могла відпустити...
    Що поробиш, – любов з першого погляду...;)

Другий дарунок від Марії Орман – то власноруч зроблені сережки...
    Сказати, що я "в шокови" – то ніц не сказати....:khomyak::khomyak::khomyak:

Я не знаю, як то можна було зробити і так вдало підібрати – але, Маріє, тобі це вдалось на всі 1000%, ні 10000%!:girl_yes2:

Усі три тони кристалів Сваровскі таааак пасують до моїх зелених очей....:girl_spruce_up:
    А швензи – мало того, що вони з чистого срібла, і в такого хронічного алергіка як я не викликають жодних реакцій,
    так ще й мають модний квітковий мотив (чергова цукерка для квітоманки, ги:girl_crazy:))))

а як вони виблискують на сонці.... краса...

[​IMG][​IMG]

Признаюсь чесно, я завжди носила тільки сережки-цвяшки,
    ніяк мені не вдавалось дібрати собі інші зручні та легкі, тому я вже давно звиклась з думкою,
    що завжди носитиму тільки цвяшки.
    Але Марія розвіяла цей надуманий міф і з носінням виключно "цвяшкоподібних сережок" відтепер покінчено :dance2:

Я вбрала ці шедевральні творіння ще вчора на форумівці, і вже не знімала їх до ночі.
    За вечерею мій коханий зробив кілька приємних компліментів моїм оченятам, - їх кольору, глибині, і блиску.
    І хто б мені що не казав, то так чи інакше пов’язано з сережками. :girl_wink:
    А моя старша доня, прибігла вранці до мене під ковдру, розбудила мене і запитала – "Мамо, ну чому ти зняла кульчики? Одягниииии їх..."

Ще раз дякую за надзвичайно приємні емоції :girl_tender:, котрі до того ж повторюватимуться часто -
    щоразу як дефілюватиму в тих диво-сережках знову і знову :kiss:

Останнє редагування модератором: 8 Березень 2011
  20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а такий душевний дарунок я отримала від Надійки –

ммммм, дуже стильна свічка у вигляді мушлі, фірмове шоколадне сердечко з майстерні шоколаду,
    і дуже гарна вітальна листівка з теплими щирими побажаннями...

ось такою є мушля розпакована – об’ємна, рельєфна, дуже вдала колористика.... :girl_tender:
    вона мандрує до моєї колекції мушель у ванну кімнату....
    а шоколадним серденьком поділюсь з чоловіком :girl_wink:

так несподівано і таааак приємно...
    і купа-купезна емоцій - хочу літа, і хочу на море :girl_in_dreams:
    Надійко, велииике ДЯКУЮ і цьом! :give_rose::kiss: