Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Капітан, 10 Січень 2007.

?

Чи зробили би Ви собі пластичну операцію? (з допомогою хірурга)

1. 1. Так!!!

17,6%
  2. 2.Ні...

23,9%
  3. 3. В крайньому випадку

57,7%
  4. 4. Вже зробив/зробила

0,7%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Полюби меня такой... або чи потрібна вам пластична операція?

Не якийсь, а дуже навіть точно відомо який. :girl_crazy:
    Прооперовані ляльки фіґурують в багатьох журналах та фільмах однієї з найбагатших індустрій. Там і цицьки штучні, і губи підкореговані (при тому не лише, ті що на лиці)... І ще й пару ребер нема, аби талія вужча була.
    І то краса називається. Хіба пошла краса... :bad: до природи там далеко!

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я колись також комплексувала з приводу свого росту.......У школі до мене завжди залицялись хлопчики на 2-3 рокі молодші, а дорослі сприймали мене за дитя...І це було дуууууууже довго.Мене це дуже дратувало.....Але тепер мені це подобається...Мого сина всі незнайомі сприймають як мого брата....Приємно коли на вулиці до тебе звертаються ще "дівчинко" а не "жіночка", а чоловік без труднощей носить на руках.....Так що не комплексуйте і тим більше не ламайте ноги!!!!!!!!

3. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Одразу пригадалась одна історія. В потязі їхала одна молода пара, напроти них вмостились 4 гарних дівчат. І нишком про них шептались, так як не змогли не помітити того факту,що хлопець був просто красенем, а його дружина "крокодильчиком".І так голосно це обговорювали,що чули це всі! І коли хлопець вийшов з купе, дівчина одразу до них звернулась з такими словами :"Дівчатка,а чого це вас так дивує.Все дуже просто коли Господь ділив красу я міцно спала, коли ж Він почав ділити щастя ,я прокинулась". Цю історію розказала мені ще моя бабця,яка і була однією з тих дівчат. Так що не така вже вона й важлива,та краса.В кожну епоху поняття про неї мінялось. Від блідолицих аристократок з високим чолом до сьогоднішніх довгоногих моделей.

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я б собі хотіла не збільшити, а підтягнути (смайлик, що червоніє і стидається).
    Я-то розумію, що природа наділила мене грудьми не для того, аби вони під підборіддям стрирчали, а для того, аби, найогловінше, дитину годувати.
    Та то годування на них дуууже позначилося. А мати гарні форми без станеків дуууже хочеться.
    ще ж бо молода:)

5. Liliyah Romanova

Мені таку саму історію бабуся розповідала. Тільки там все в автобусі відбувалося. :girl_haha:

:girl_crazy: Вчительки мого Дарка теж думали, що я його старша сестра, а не мама. :girl_cray:

6. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Певно то стандартна фраза на такі закиди,або мене тоді нагло обдурили!!:girl_devil:

7. Liliyah Romanova

Та чого обдурили? Дуже файна історія.
    Тільки там римуватися мало. Як давав Бог красу, то я спала, а як щастя - то я встала. :girl_wink:

8. Amira

Amira New Member

А я хочу змінити форму грудей і нічого в цьому негативного і страшного не бачу. Якщо мій коханий любить мене з моїм cтандартним В, то полюбить і з D:girl_blum:
    Якщо я можу виглядати краще і бути жіночнішою то чому б і ні:)
    Моя 25 -річна коліжнака зробила собі пластику грудей після народження дитини, груди в ней зараз просто шикарні, вона почуває себе впевнено в любому одязі і дуже багато з її знайомих навіть не здогадуються про її платичну операцію.
    А щодо ризику, то він присутній при любій операції. Головне до цього підійти з розумом, найти хорошого хірурга, поставити якісні імплантанти, кожні 2 роки обстежуватись.
    І мені здається, що багато чоловіків потайки мріють аби в його другої половинки були гарні привабливі форми, просто не всі про це говорять вслух аби нас не ранити і не образити:girl_spruce_up:
    Хоча у кожного на це своя думка і своя позиція, для мене головне жити в гармонії самій з собою - це і є справжє щастя,а на чому ця гармонія буде будуватись - це вже обирає кожен сам для себе...

9. Liliyah Romanova

А точно жіночність від того залежить?
    Одна журналістка провела експеримент. Зробила собі sex-bomb-look. Більшість опитаних сказали, що вигляд став вульгарнішим, а жіночною вона виглядала ДО "покращення вигляду".

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Все має бути пропорційним, тоді і виглядати буде гарно. У мене при моїй немаленькій вазі і розмір бюсту відповідний, що з одного боку нервує страшенно, бо ідеально підходить не так багато моделей білизни, та й ті якісь "бабські", ще й спина деколи поболює, а з іншого боку розумію, що з моїм колишнім "С" зараз виглядала би явно "не альо".
    А що стосується власне теми, скажу, що під ніж краще не йти, хіба що у випадку крайньої необхідності (вовча щелепа, наслідки нещасних випадків і т.д.). Дуже вже наркоз організм підриває, у моєму випадку, наркоз під час КР надовго "посадив" моє серце, а дехто взагалі може і не прокинутися. Звичайно, шанс такого мізерний, але я би через якусь косметичну підтяжку долю не випробовувала.

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Просто, як правило, в комплекті до великих грудей іде така ж велика попа, пробачте, і інші частини тіла. А любов до великих грудей напевно закладена на підсвідомості як ознака "молочної жінки", та яка зможе викормити дитину, так само як і до довгих ніг - значить самка зможе швидко втікати під час небезпеки.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

я ніколи так не думала... взагалі мене дивує коли чоловіки лакомляться на великі груди - враження що придурюются... або вони з якогось попереднього покоління, де ще років 30 тому його оточували поважні повненькі жінки, а теперішня норма фігури вважалась тоді хворобою...

більше всього мені хотілось тонкої талії, бо вона чоловікам подобається теж за природніх причин - жінка з тонкою талією теж щось там файно для потомства

13. loreniya

loreniya Well-Known Member

ну незнаю... я б собі трошки вуха перекроїла - не така вже і страшна операція... Потреби такої щоб вже дуже треба то нема, але так би було просто гарніше.
    груди то вже по моєму куди серйозніше, мабуть ніколи б не відважилась їх добровільно різати... Якщо неправильно підібраний ліфчик шкодить, то що вже казати про неправильно підібрані імпланти... Та і як "чуття" в тих грудях цікаво...

на рахунок грудей - згадала розмову з колишніми співробітниками - ми молода фірма були, всі майже неодружені то і обговорювали все що називається "без табу"... Так от пам"ятаю як він сказав, що йому жінки з малими грудьми як котенята - маленькі і ніжні і хочеться їх гладити... Про великі груди сказав не дуже гарно - в стилі щось що коли жінка лежить вони скочуються на боки... Ну суть не в тому... Невідомо що він там бачив і в кого... Суть в тому що мужчини ж тоже мають власний смак - комусь подавай великі, а комусь щоб в руку помістились... І всі мужчини що брали участь в цих "переговорах" сказали що головне ФОРМА І СТРУКТУРА а не розмір... При чому ми /жінки/ були присутні зі всіма "калібрами" від №1 до №5!!! так що не підлизувались а таки правду казали...

Була в нас ще розмова про попи... Форму і розміри... Після тої розмови думаю що ця частина тіла мала б бути в топ-10 на першому місці на перекройку.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я так думаю... форма і структура найперше... і до речі про силіконові чоловіки говорять, що гарні на вигляд, погані на дотик...
    а попа то взагалі частина тіла, яка напевно найбільше збуджує чоловіків

15. loreniya

loreniya Well-Known Member

до речі - мужчини були непроти рівняти собі побиті носи - це ж також пластична хірургія!

16. Liliyah Romanova

Вона і досі вважається. У тої хвороби навіть назва є - анорексія. :girl_crazy:
    Подивлюся на тих модельок на подіумах, аж страшно стає, як вони ще мають сили пересуватися... :girl_sad:

17. seryj

seryj Member

Кому ,що подобається . як на мене в жінки повинні виділятися груди . Ну це ,що нижче таліі має бути ширше за плечі . А взагалі хто любить попадю , а хтось попову дочку . До речі анекдот в тему .Черга за часів СРСР ліфчики продають , Жінко вам який розмір ? третій , дальше .а вам який - другий . Слідуюча .а вам який - шостий .Відповідь " Женщина вещмешки напротив".

Останнє редагування модератором: 26 Грудень 2009
  18. olevitska

olevitska New Member

А я і ніколи над цим не задумувалась...от випадково на темку натрапила...
    Після двох вагітностей...форма грудей звичайно хотілась би краща, але чоловік любить і це мабуть головне. А гарно підібраний бустгалтер творить чудеса!!! Складається враження, що жінки не люблять себе, і все роблять для когось, а не для себе(хтось худне до хвороби, а хтось під ніж).
    Хоча я прекрасно розумію, що є різні випадки, інколи це необхідність.
    А на рахунок вушок...думаю, що якби мала таку проблему, то мабуть би прооперувала...

19. Seppy

Seppy Active Member

Сьогодні дивилася корейський фільм "Двістіпудова красуня". Там де можна скоригувати фігуру спортом, люди лягають під ніж. Глупо. Легший шлях до вирішення проблеми не означає - кращий.

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а я задумалась,що хотіла б зробити ринопластику. не кістку довбати,звісно, а трохи м"яса зрізати. бо моя картоплинка здається мені великуватою(
    були б на те гроші,то я б хоч завтра