Популяризація ГВ серед населення

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 9 Серпень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Популяризація ГВ серед населення

Незнаю чи по темі?
    Сьогодні вдруге за доцькини 2,5 рочки опинилася у нашій поліклініці. Поки там стояла роздивлялася плакати на стінах. Не буду приховувати, що шукала інформацію по ГВ. Такого плакату не було!!!!! Були про щеплення, про шкідливість паління і вживання алкоголю вагітним, про обов"язкові візити до педіатра... Уявляла, яку ж інформацію може отримати жінка, що, наприклад, далека від інтернету або просто не має жодної інформації про ГВ або не там шукає або незнає з чого почати!
    Знаєте де був такий плакат? За столом в кабінеті у завідуючої (ненароком побачила, коли були відкриті двері)
    Популяризації ГВ взагалі немає, та де там - елементарної інформації МОЗ про ГВ немає в поліклініці!!! (2-а міська на вул. Стрийська)

2. olangel

olangel Well-Known Member

А ми з малим нарешті вибрались в Шацьк. Дітей тут купа))) але найприємніше, питалась в матусь 1,5-2х річних дітей, то всі казали, що годують( ну принаймні на нічь )

3. nattsol

nattsol Well-Known Member

Оріянка тепер ходитиме в ось такій футболочці:
    [​IMG][​IMG]

4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

вже зараз Ксенія Соловей про ГВ на радіо Ера http://www.radioera.com.ua/ru/translation/

5. allusya

allusya Well-Known Member

Я не чула, але бабця чоловіка слухала радіо і нарешті сказала: "ГВ - це добре". Бо недавно ще, коли побачила, що доня гамає цицю, сказала фу.

6. Yaremko

7. Shpunka

Shpunka New Member

8. Люша

Люша Well-Known Member

Мені сьогодні потрапило в очі в одній з соцмереж, і я не втрималась, щоб не поділитись (пара не з України, тому я думаю не образяться за виставляння)

9. Shpunka

Shpunka New Member

Данни Миноуг (Dannii Minogue) совмещает карьеру и грудное кормления.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

Популяризація ГВ серед скульптур у Луврі (походження Африка, Австралія і Океанія)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. olangel

12. olangel

13. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Не знала де прилаштувати. Мо трошка не в тему, але мені дуже сподобалось

14. nattsol

nattsol Well-Known Member

15. Yaremko

і знову готуємося 1-7 серпня Всесвітній тиждень підтримки ГВ. Львів 2013

У цьому році Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування пройде під гаслом: "близько до матері"

Навіть коли матері в змозі вийти на хороший старт ГВ, занадто часто протягом декількох тижнів або місяців після пологів відбувається різке зниження показників грудного вигодовування, а особливо практики виключного грудного вигодовування в перші 6 міс.

Отже Львівська обласна організація "Асоціація консультантів з грудного вигодовування" спільно з Центром підтримки лактації та грудного вигодовування запрошує Львівських матусь приєднатися до святкування

16. natorella

natorella Well-Known Member

ну як завжди - что, гдє, кагда?
    починати тренування на кидання дурників?

17. Yaremko

так трохи міняється основна зустріч в суботу о 11 год. переноситься на Батальну, там ми поговоримо про ГВ і суспільство та про "маломолока". і ще уточняються ЖК та поліклініки де будуть проводитися лекції.
    Так, кидання дураків буде :)

18. natorella

natorella Well-Known Member

загальний збір на плРинок?

19. Farfalla

Farfalla Member

не знаю чи сюди, але дуже зачепило...
    Ось переклад

20. Yaremko

Привіт дівчата! Львівська група підтримки ГВ тепер і у соціальних мережах. Приєднуйтеся, запрошуйте своїх друзів до нашої групи в
    Однокласниках
    http://www.odnoklassniki.ru/group/52093559308375
    ВКонтактах
    http://vk.com/club56182212
    і на Facebook https://www.facebook.com/groups/140200146103741/

Навіть якщо мама успішно почала годувати грудьми, занадто часто в перші тижні або місяці після пологів вона ризикує зіткнутися зі складнощами, які часто ведуть до скорочення або припинення грудного вигодовування.

Традиційно підтримку молодій мамі надавала сім'я. Але у різні часи щодо грудного вигодовування були різні рекомендації, тому в наш час можемо зустріти найрізноманітніші поради, які частково або і повністю протилежні одна одній. В такій ситуації мама часто у відчаї і дуже розгублена, бо не знає до кого прислухатися і що робити щоб не зашкодити ні дитині, ні собі.