Порадьте кваліфікованого сексопатолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Sahara, 27 Липень 2009.

1. natanet

natanet New Member

Відповідь: Порадьте кваліфікованого сексопатолога

питання можливо застаріле, але думаю актуальне. нам з чоловіком особисто дуже помогла книжка "Книга о хоошем сексе" за редакцією Пол Браун і Кристин Кел. Дуже доступно, культурно і цікаво написано
    Була дуже серйозна проблема з чоловіком - став швидкострілом. то смішно але мені особисто рослабляючий масаж поміг(він повільний і глибокий) огазм я почала получати практично завжди та і задоволення від процесу збільшилось. Я взагалі помішана на масажі.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну так розкажіть то чоловіку. Йому взагалі-то також має бути приємно від того, що вам добре. А як вам не добре, то що це тоді? Людина здатна керувати своїм тілом, просто треба хотіти це зробити , думаю можна обрати чи позицію, чи темп, щоб розтянути час і дати вам змогу досягнути задоволення.

3. natanet

natanet New Member

знаєте мені особисто помагає сконцентруватись на чоловікові - розмова з ним під час СА, пару ніжних слів і я таю, тону, голова крутится, мозок відключаєтся і спасати нетреба!!!:girl_in_love: було діло коли на целюліті зациклювалась... перестала зациклюватись коли чоловік дав поняти що він мене любить не менше з цилюлітом чи з сивиною, це сталось під час СА коли я від ного целюлітом втікала:connie_pull-pigtail

4. Bybyka

Bybyka New Member

Якщо самі себе вдовольняєте, то оргазм ви вже можете отримувати!:girl_cool:
    Як на мене, вашу проблему не так в сексопатолога треба вирішувати, а в психотерапевта-психолога (не психіатра). Бо тут проблема швидше психологічна, а не фізіологічна.