Відповідь: Порохотяги ще хочу уточнити, що вікна мию зелмером ті, що до підлоги, зі сторони балкону, коли дощ падає, часто забруднюються. Але і такі звичайні вікна теж мила, але з чоловіком разом, бо тоді дійсно важко, і просто на стіл поставити не завжди вийде. Рідина у мене звичайна, та що і для підлоги (головне, щоб не пінилася, але якось пробувала налити до води просто засобу для вікон - теж нічого так миє). Насадка там спеціальна є - гумові полоски з обох боків.
Відповідь: Порохотяги А яка саме модель. Бо приглядаюсь до ZELMER 919.0 ST але зупиняє те, що багато хто пише що пластмаса там поганенька.
Відповідь: Порохотяги І в мене ткий, прала матрас засобом для хімчистки меблів, який йде в комплекті до пилесоса.
Відповідь: Порохотяги Ми вже накаталися. В моєму при першому використанні тріснула на насадці для чищення диванів та штучка з якої вода виприскується. ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- і в мене такий
Відповідь: Порохотяги нєєє, в мене є Ваніш для меблів, килимів, м'якої оббивки, не пам'ятаю як правильно називається
Відповідь: Порохотяги А як вважаєте - у чому причина? Брак/неякісний матеріал чи невірно встановили щітку? Чому питаю - співробітниця казала, що шкодує, що взяла власне такий миючий Зелмер, що у якійсь насадці спершу деталі щітки прилягали до підлоги, а згодом почали відставати... Подобається мені функція миючих - що і до плитки добре, і до вікон, і до диванів, але чи надовго тих насадок вистачить для якісного прибирання...
Відповідь: Порохотяги і в мене так. Коли мила підлогу вперше, то за тою насадкою вона була вже суха, а через декілька разів вже та гумка не так щільно прилягала до підлоги. Вже тут писала, повторюся: для мене легше і швидше помити підлогу шваброю, бо та насадка не під кожен диван чи тумбу залізе і навколо ніжок також не вимиє. А часу треба затратити - спочатку побризкати, а потім позбирати ту воду. Думаю, це сталося не з моєї вини - насадка мені не падала, діти до неї рук не доклали, тому, швидше за все
Відповідь: Порохотяги у нас поки нічого не відстає, але оскільки часто юзаємо насадку з щетиною для паркету, то цей ворс "розхристався" в різні боки, і бачу, що з таким успіхом треба буде в сервісі замовляти нову таку насадку. А ще була проблема з сопло, чи забилося, чи ще щось, то це питання вирішили шляхом продівання нитки (начиталася, що люди туди голки пхали, і потім вже вода не розпилювалася, а лила потужнішим струменем). От такий у нас досвід з цим зелмером. Але шваброю мені не простіше помити. Якби ми жили далі в нашій однокімнатній, то тоді так, тільки протерти і все. А тут площа велика тільки кухня 30 квадратів, я вже не кажу за вітальню чи спальню, килимів немає (я помітила, що з килимами пилюки так не видно), швабра в мене убивається дуже швидко з таким частим миттям, і то ми купували не з дешевих. І потім проходиш по вимитій підлозі, а в нас тапки світлі, і на них все одно залишається бруд, хоча коли мию, часто ополіскую швабру, щоб не вовтузити брудною по всій кімнаті. Не знаю, чи правильно пояснила, але я в якийсь момент зрозуміла, що миючий пилосос мені тре і точка. Хоча не знала, як саме він миє, відео не дивилася ніякі, і тому була впевнена, що мити ним легко, як і звичайним. Тому зараз задоволена не так пилососом зелмер, не так самим процесом (то така фізкультура), як результатом. Чистота підлоги зберігається довше, ніж після швабри, а ще в нас світло-молочні меблі - диван, стільці, ліжко, то я не знаю, що б без нього робила.
Відповідь: Порохотяги Мене чоловік ощасливив Томасом. Раніше пилососила раз на кілька днів, тепер щодня (маньячина!) Сподіваюсь, що таким чином всі порохи накопичені витягну з доріжок і килимів. Наразі жодних недоліків, ейфорія ще не пройшла після покупки )) Така чудова річ, але бракує мені турбощітки, бо дівчата мої розсипають свої коси по всій хаті, та й кіт, тому певно докупимо ще собі до комплекту. Мама вимагає, щоб я вже нарешті помила вікна, бо вона хоче знати чи не дарма люди хвалять миючі порохотяги.
Відповідь: Порохотяги яка модель в тебе? я вже давно пристрілююсь до миючого( ага а ще до парогенератора і мобільного пилососа) Про зелмер таки неоднозначні відгуки...з однієї сторони відносна дешевизна( в порівняні з іншими миючими) але з іншої дуже багато чую критики на адресу зелмерів
Відповідь: Порохотяги А я з Томасом намагалась подружитись років 8 тому - ну не для мене та махіна, кожного разу зібрати-розібрати-помити, ну і мені він лишав мокрі розводи на підлозі. Може сучасні моделі в тому плані кращі. Віта, кинь посилання на модель, плз.
Відповідь: Порохотяги В нас така модель Мене він наразі не напрягає. Так, то махіна, але я його в руках не ношу, тому це не має особливого значення. Миючим щодня не користуюсь, та й думаю, що це і не варто. Аквафільтр однозначно чудова річ, пилюка в повітрі не літає, навіть дихати легше. Мити його не складно, все чудово знімається і полощеться. Головне добре просушувати всі фільтри, я їх тримаю окремо від користування до користування, щоб не було сюрпризів із запахом чи ще чимось. ОТ щойно зрозуміла, що нам миючого засобу для килимів не додали тільки для підлоги.
Відповідь: Порохотяги В мене з "Томасом" також великої дружби не вийшло. Пилососить не погано ,є відчуття свіжості.Щоб підлогу мити треба добре наловчитись. Килими мити легше але треба чекати поки висохнуть. Діти довго бігають з мокрими шкарпетками. Тепер про мінуси дуже громіздкий важкий коли наповнений водою Винести на 2 поверх важко сходи пилососить ним лише чоловік. Треба мити і ОБОВ'ЯЗКОВО сушити контейнери бо запах ,якщо не просушиш ще той. Вікна ним мити не навчилась вони в мене високі щоб мити вікно треба тримати пилосос в руках. Син декілька раз перевертав його і проливав воду на килим. Так що користуюсь ним виключно для генеральних прибирань мию килими ,мягкі кутки ,салон авто. Не можу сказати що пилососить краще звичайного контейнерного порохотяга Самсунга(він у мене потужніше Томаса) ,є просто відчуття свіжості.
Відповідь: Порохотяги Що зробиш - чим навороченіший пристрій тим більше з ним виникає клопоту, так що тут як пощастить з якістю пристрою і руками користувача До речі мені в магазині не радили брати ті, в котрих регулюється потужність на ручці - якщо той механізм ламається, то рахуй, що мож новий пилосос купувати (після завершення гарантії).
Відповідь: Порохотяги а я на ніч щичу килими, вони встигають просохнути, а якщо підлога з підігрівом, то взагалі швидко.
Відповідь: Порохотяги В моєму Томасі всього літра води у фільтрі. То не так вже й багато. Крім того можна винести пилосос і тоді налити воду. Сила втягування і потужність, то є не те саме. На пилососі може бути вказана менша потужність, але сила всмоктування буде більшою. Килим висихає за 30 хв. після миття пилососом. Головне не переборщити з водою.
Відповідь: Порохотяги Довго я вагалася, читала різні відгуки, і вирішила миючий не брати. Зупинилася на Zelmer 829.0 ST з аквафілтром. Фактично він дешевший від вже суперпопулярного миючого пилососу того ж бренду 919.0 трохи більше 300 грн. Чи не основним аргументом для мене є те, що мені корисно для фігури трохи попрацювати шваброю. Вже випробували, задоволена. Тільки от габарити в нього немаленькі за рахунок того відра (себто аквафільтра).