Порохотяги

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем levandivka, 2 Грудень 2007.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Порохотяги

А як поводить себе миючий пилосос на ковроліні, бо ми зараз задумались про покупку, якраз з метою чистити килимове покриття. Воноо в нас з досить довгим ворсом. Чи краще професійна чистка раз в пів-року?

2. Raven

Raven Мама малятка

Нормально, в нас в одній кімнаті теж довговорсий. Попрало добре, крім плями від мастила)).

3. olangel

olangel Well-Known Member

А можна одночасно миючими пилисосити і мити підлогу. А не спочатку сухе прибирання, а потім вологе

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Купили і ми миючий пилосос Зелмер. Габаритний, багато різних насадок, треба велика площа, щоб було з ним де розвернутися. Вимили ним все, що бачили (килимів у нас взагалі немає). Спочатку цілий вечір муж його тестив, потім наступного дня я дорвалася, думала тільки в кухні помити, а в результаті - плитка, шафки, вікна, робоча поверхня, балкони, кладовка і навіть площадка в під'їзді. Важкувато ним працювати, постійно треба притискати до підлоги, руки відвалювалися, контейнери часто доводиться мити/наливати чисту воду. Але результат, як в рекламі, можна одягати білі шкарпетки, по всій квартирі ганяти, і вони залишаються білосніжними. :girl_crazy:
    Тепер питання до власників зелмерів - ви купуєте спец рідину? по ціні дорого виходить?

Ми так мили, бо було чисто, але в інструкції сказано, що бажано, щоб ним мили вже після сухого прибирання.

5. Raven

Raven Мама малятка

А в мене постійно чередується сухе і вологе прибирання, просто якщо спочатку тре попилесосити набираю воду на всю висоту трубки, щоб пилюка по фільтрах не хляпала, бо мити то щастя так впадло.

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Крім промивання і заміни фільтрів потрібно регулярно промивати клапани подачі води на бачок і трубки у самому фільтрі, вони часто забиваються, тому кожного разу промиваю всю середину від кришки до моторного фільтра, і кожного наступного разу знову прекрасно тягне. Буває, що погано встановлений клапан для подачі води, криво або не до кінця, то тоді під низ бачка наливається купа води і також нічого не тягне. Головне знати як зарадити і все буде ок! Думаю, він вам просто надоїв :) Що цілком нормально, завжди хочеться чогось новенького.

7. пандочка

пандочка Well-Known Member

І ми придбали зельмер 919 дуже задоволена,багато насадок,турбо щітка гарно прибирає волосся на килимах яке звичайним пилососом важко почистити,після прибирання злити все у туалет і помити контейнер ось і все (нам порадила миючий пилесос лікар алерголог так як в дитини була підозра на алергію від пилюки )

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а хто давно має зелмер миючий? скільки він у вас? чи траплялися брак? гарантійні поломки?

9. Raven

Raven Мама малятка

Рік вже, розвалила ручку з подачі води. Трошка непродумано то зроблено, а може в мене руки такі. За деякий час дубіють всі резинки. А так нічого вроді.

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Дівчатка, а хтось користується елекровіниками? Цікавить чи вони добре справляються з піском після вулиці на килимі в коридорі і крихтами на лакованій підлозі на кухні?

11. olangel

А які ви миючі засоби в миючі пилисоси купляєте? То дуже треба вибирати?

12. jozya

jozya Member

В мене Зелмер миючий вже 3 роки. Я алергік, тому... короче супер задоволена покупкою. Миємо ним нечасто 1-2 рази в рік (є ще килим в великій кімнаті, який все думаю викинути, але там підлога не альо і доріжка в коридорі), але пару разів в тиждень пилисосили в воду. Зараз рідше, бо я працюю і дитина виросла, але як менша поповзе, то знов згадаємо. Задоволені на 200%.

13. olangel

а яку міючу рідину купляєте?

14. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я розламала ту ручку, і ще в мене основна щітка поламалась, але то я силу приклала... Ремонтували по гарантії, бо чоловік прибирав ванішем і не додав пінопоглинач і забув спец решітку вставити, от і піна попала десь в мотор, нам все почистили/поремонтували без проблем по гарантії)
    загалом я Зелмером дуже задоволена, прекрасно миє вікна, підлогу, килими, м"які меблі (вони у мене білі, тому часто чищу їх), потужний... Користуюсь 1,5 роки ним, дуже тішусь, що купили)

15. Raven

Raven Мама малятка

Я ніколи пінопоглинач до ваніша не даю, правда воду зливати два рази приходиться.
    А тут поподробніше як то, якою щіткою?. Я ще той пилесос до того діла не припахала.

16. manka

manka Member

І яким миючим засобом? Бо я ще також до такого не додумалась.

17. olangel

а то яка? :)
    як не помиляюст, там є така сіра, і вона з верху і з низу має ризиночки.
    Тобто в Зельмер можна просто наливати той сами Ваніш і не морочити собі голову? А для паркети/линоліуму він підходить?
    В суботу до мене приїхав мій Зельмер :) Задоволена дууууже Сьогодні мила підлогу ним, але попередньо не пилисосила. Тааак кльово! ;)

18. Raven

Raven Мама малятка

Є там така сіренька з трубочкою, щоб пилюка в воду потрапляла і піна не утворювалася, там де більше відерко.
    Є ваніш для миючих пилесосів. Ним мию все і коври, і паркет, і ламінат, і ліноліум, і дивани..

19. olangel

ага, то я поки тільки нею і прибираю :)
    його можна купити в Метро/Ашані?

20. Raven

Raven Мама малятка

Та навіть в звичайній побутовій хімії.
    Та ні, то та решітка, що в велике відро вставляється. На жалюзі схожа.