Відповідь: Посудомийна машина: за і проти є,є звісно...то я туплю, переплутала з морозильною камерою вбудованою, там в них здається всього одна моделоь була і то її привезти була проблема. А на рахунок посудомийки, чого ми не взяли горєньє... відрадили нас самі продавці. Кажуть що холодильники і посудлмийки в горєньє слабенькі.От духовки/витяжки/поверхні хороші.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Підкажіть, будь-ласка, чи обов'язково додавати окремо сіль до посудомийної машини? Бо читала, що тепер є таблетки для миття з вмістом солі. Якщо Ви додаєте окремо сіль, то скільки разів і яку кількість? Дякую.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Я так розумію, що таблетки вже містять сіль, але я додаю ще й окремо. Насипаю у відділення для солі до повна. Можу вам сказати що 1 пачка солі ( 1кг чи то 1,5 кг) мені вистачає приблизно на рік. Я думаю, то не великі витрати і то не помішає.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Оскільки зараз ремонтуємо воду в кухні і злив, мала нагоду переконатись, скільки реально використовує посудомийна машина води Це повний об"єм води за цикл. Дуже мало. До цієї чудо-техніки звикала довго, не могла психологічно прилаштуватись. Але миття посуду було дуже багато кожен день, по кілька годин. Зараз без неї не уявляю свого побуту. Один важливий мінус (в моєму випадку) - несприйняття родичів. Ти що - сама посуди помити не можеш? Тепер кажуть що я лежу і нічого не роблю (ага, з двома шилами на балансі). Але що їм дивуватись, якщо я сама довго опиралась від цієї покупки.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, в мене останні кілька разів було таке,що машина закінчила мити,відкриваю,а таблетка лежить ціла на дні посудомийки і посуд брудний. Вже й перевіряю постійно чи добре закриваю ту кишеньку з таблеткою і все одно таке. В когось таке було? Що робити?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти не було перевір чи добре працює замок на тій кишенці для таблетки в мене в німеччині таке було, то просто стерся замок і вона заскоро вилітала - в такім випадку треба викликати майстра з сервісного центру, вони то скоро роблять. Я мала проблему з загальним замком в посудомийці - приїхали і по гарантії зробили за 20 хв - працює все гут успіхів!
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ми зо три місяці тому купили компактну Бош і дуже нею задоволені. А вчора я отримала і вже випробувала такі таблетки для посудомийки - відмили посуд чудово, не гірше за наші Finish All-in-One, але без "хімії" п.с. Якщо хтось замовлятиме вперше, може скористатися кодом DIQ727 для знижки $5
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Класно! Мені пачка солі іде приблизно раз на місяць. Це щось з посудомийкою не те???
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Перевірте, який рівень жорсткості води виставлений в машинці, можливо там стоїть рівень для самої жорсткої води
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Все-одно щось забагато. Був час, коли моя посудомийка так жерла сіль, але там була якась проблема з поплавком у солевому резервуарі, здається, залип (чоловік щось там підправив, і вже майже рік маю спокій).
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене таке бувало, таблетка лежала як правило на посуді нижньої полки.Я тепер зразу кладу таблетку на дно посудомийки найглибшу частину,вимиває таблетку завжди.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти хто знає де є нормальний вибір посудомийок??? вчора ходила в фокстрот там взагалі нічого толкового немає,стоїть 5 машинок і все. і ше маю питання:яку краще взяти на 45 чи 60 см,бо впринципі місце позволяє.але кажуть мол нашо таку велику в 45 було б шо запихати..... і ше в фостроті стоять ті посудомийки якісь чи то незібрані чи то вони такі мають бути,напевно їх прикривають дверцятами чи як.....я хочу без дверей чи таких немає шоб вбудувати і з нормальним вилядом (для прикладу як в холодильника)?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ми вчора купили посудомийку у ФоксМарті INDESIT DSG 051EU 45см, більшу просто не потрібно для нас, правда приїхали пізно і чоловік ще її не вмонтував, будем вже ввечері пробувати, відгуки напишу)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Якщо місце дозволяє, то я б радила 60, але зверніть увагу чи вона має половинне завантаження, бо мені в мою 45 часом не все влазить. Ось моя вмонтована
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти у мене 45 см. нас в сімї троє. мию через день. рідко кожен день. якщо є гості то ні в 45 ні в 60 за один раз і так все не влізе. те що розібрані, то це так має бути. вони вмонтовуються в меблі. є і такі що не потребують вмонтовування. бачила такі в Боші на Винниченка. Коштують вони дешевше. стосовно самої машинки. я взагалі прихильник бош/сіменса. вдома практично вся велика техніка тих фірм. зауважень до роботи нема. 2 штуки техніки маю самсунг, так уже ремонтували під час гарантійного періоду.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Я б радила брати однозначно на 60. Тим більше є місце. Сім"ї мають здатність поповнятись Трошки малувато мені 45 на 4 особи. У мене така посудомийна, що повністю вбудовується, і дверцята також. На Південному бачила таку, що дверцята вже готові, нержавійка і шкло, здається, візуально мені нагадало газову плиту, боковинки вбудовуються. І є вільностоячі, які не потрібно вбудовувати.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти випробували, супер, все гарно вимила, столові прибори просто блистять, не уявляю як я без неї була весь час
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Якщо місце дозволяє, то я би однозначно брала 60 см. В мене завжди чомусь багато посуду. Інколи навіть все в машинку не влазить, то приходиться домивати руцями . Та й в машинку на 60 см влізуть одна коло другої дві повноцінні кастрюлі ( на нижній "поверх" ), чи кастрюля і сковорідка, а в 45 см таке навряд чи влізе...
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я вибираю між бош,арістон,електролюкс, більше до бошу схиляюсь, ми кухню 2 роки тому робили,з машинкою протупили тепер прийдеться шафку/тумбу забирати і ставити машинку,тому нам потрібна з нормальною дверкою.я так розумію та половинна ззагрузка то важливо...?