Посудомийна машина: за і проти

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем VIKI, 17 Квітень 2009.

?

Чи добре відмиває бруд посудомийка?

1. Відмиває усе

84 голосів
    33,5%
  2. Зрідка, щось залишається брудне

155 голосів
    61,8%
  3. Погано миє

12 голосів
    4,8%
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Посудомийна машина: за і проти

я мала амвеївські таблетки, цілком пристойні. Але для моєї помічнички - фініш найкраще підходить.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Так я ж гелем і користуюсь .

3. Seppy

Seppy Active Member

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

маю такий підвісний освіжувач - пласт.решітка з гель-кульками усередині. в принципі його треба там тримати, але я стараюся виймати на миття, а після виймання чистого посуду назад вішати. наслідок - 40 грн. за освіжувач, а він у мене вже років 2 як не більше, посудомийка не набирає запаху від посуду, якщо посуд довше збирається.
    власне, тому спробувала виймати на миття.

а так користуюся порошком "Домоль" з Вотсонса і тією ж сіллю. порошок люблю, бо його можна дозувати, як і гель - в залежності від кількості посуду і ступеня його забруднення.
    машина Бош

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

про домоль вже тут писали, що проїдає машинки, Іруня розповідала. здається.

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в мене закінчились таблетки для миття посуду, і я вирішила спробувати такий гель ( тільки в мене Ultra- brillante), дуже задоволена ним, німецький засіб, купувала на Зеленій ( на тому стоковому базарі)

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от і я потроху починаю пристрілюватись до кухонної помічниці.
    Оскільки я в тому повна дірьовня, а хочецца не промазати, потребую допомоги.
    Зараз майже зупинились на ось цій моделі:
    Siemens SE 64M368

Цікавлять мінуси, на що звернути увагу взагалі при виборі, можливо хтось має щось схоже і може написати відгук.

8. kati

kati Well-Known Member

абсолютно хороші характристики.Нічого зайвого.

9. LILY

LILY Well-Known Member

в мене такі самі характеристики в нашій Босі але я б ше хотіла попереднє замочування і половинну загрузку (хоча тими функціями часто мабуть некористувалась би але най мені буде)))),бо літом було десь два тижні що посуди назбирувалось мало і приходилось руцями мити бо запускати на один поверх то невигідно.

10. spasivczanka

spasivczanka New Member

у мене на старій квартирі була посудомийка бошівська на 9 програм, вбудована. дуже нею була задоволена. використовувала таблетки фініш, все відмивала. був дуже зручний кошик для вилок, ложок. правда з деяких стаканів малюнок позлазив (часникодавка теж облізла), але була до того готова.

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

коли в мене нема до миття баняків і всякої "важкої артилерії", то ставлю на програму 35 градусів, вона в мене без сушки, для тарілок/чашок вистачає з головою. митись ставлю звечора, на ранок вже посуд сухий. та програма дуже економна, тому я часто запускаю і напівпорожню машину :) , отака я лінива.

12. LILY

LILY Well-Known Member

та я тоже так роблю тільки незавжди відмиває,особливо коли посуд засохший

13. oksumoron

oksumoron Active Member

так воно не завжди бере, тому я стараюсь дуже добре вичищати посуд, перед тим як поставити на миття!
    вчора в магазині набила рідину для мийки, яка має очищати загалом саму мийку і фільтр від бруду і жиру, який там накопичується! треба залити рідину і запустити режим (без посуду)!
    не придбала цього, бо регулярно чищу фільтр (який є більш ніж чистий сам по собі)!
    чи може хтось пробував щось подібне!

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

якщо посуд буде чекати довго свого миття, то є ще попереднє споліскування, нема запаху в машині і не засихає нічого.

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

"счастьє привалило" - стала я власницею посудомийки отакої - Bosch SPV40E00EU

Оскільки я не вибирала сама - зараз почитала так ніби нічо ;)
    Ще не підключали її, бо кухня ще не готова - наразі збираю інфу про неї.
    Мо хто має таку - поділіться відгуками ;)

16. Seppy

Seppy Active Member

17. tasha

tasha New Member

Ось і я би добавила ці дві програми. Мені їх теж бракує, особливо можливість сполоснути посуд, але ще не ставити на миття.

У нас посудомийка Електролюкс, має одну зручну для мене фішку, є всітловий проектор на підлогу, показує, що машина працює, тому не маємо такої проблеми, щоб хтось відчинив машинку в процесі миття.

Купила і я гель до ПМ, вроді би краще відмиває, подивимось чи економніший, бо ціна в районі 100 грн, не дешево скажу я вам.

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

А мою машинку можна відчиняти в процесі миття, щоб горняточко якесь заблукавше докласти. Їй то не шкодить. Крім того, хоч машинка і справді працює доволі тихо, у нас дуже низький рівень шуму, навіть менше дозволеної максимальної норми, всеодно чути, що вона працює.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от нарешті і я маю поміч на кухні...правда покищо тільки гіпотетично:girl_cool:
    Прикупили ми SIEMENS SN 66E002 EU, але як то кажуть: "права купілі-єздіть не купілі":girl_in_dreams:
    Інструкція на німецькій, ніде в неті рос-укр аналога немає, в посудомийках я повний нуль - шо-куда і скільки сипати, де виставляти жорсткісь і як взнати яка жорсткість води саме в нас, що там дається перед миттям і при тому чому тільки перед першим....вобшем капєц.
    Виручіть дірьовню, а?

20. tasha

tasha New Member

та в нас теж можна, але мені не подобається переривати її роботу.