Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Коли ми свою купували, то нам порадили виставляти максимальну жорсткість води, бо навіть та вода, що в нас вважається м*якою, в країнах не виробляють машинки є супер жорсткою. Хоча, якщо поставити замалий рівень, то помітите це по плямах на скляному посуді (здається потім все одно змінити можна)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ага, в нас теж максимальна жорсткість стоїть. і сіль вона жере, як дурна. мені навіть здається, що з кожним разом все частіше і частіше вона ту сіль просить . треба поставити на меншу жорсткість і подивитись що буде.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я свою модель також не знайшла в неті. Пошукай на фрімануалі просто подібну сіменс. Вони ж однакові всі,плюс/мінус пару різних програм
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А як ви виставляли ту жорсткість? бо я нічого не рухала в настройках...та і незнаю де то зробити
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я не по тому, то чоловік в мене бавиться, бо сама не вмію , хіба ввечері спитаю. але як у вас добре миє, то може і не треба нічого міняти?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В інструкції було написано як втрутитись в систему налаштувань (щось типу: на цю кнопку два рази, потім на середню і три секунди потримати, а тоді ще на п*яту натиснути 3 рази і т.д....)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти дівчата, а які у вас розміри посудомийок? Мені Миколай приніс 45 Бош, а коліжанка каже, що треба було брати 60 - бо 45 то замало навіть для двох. Я вчора вперше її загрузила, то виглядає, ніби і справді треба було б більшої. Правда, ми щойно переїхали, то я грузила все підряд, бо вистоялося у коробках.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти мені і 60-ки деколи мало) Ну але нас і четверо чоловік. зазвичай запускаю пм двічі на день
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене 45. нас троє, але доцька ще з посуди не їсть . на щоденне миття часто ставлю напівпорожню машину, бо не завжди є каструлі, миски. ніколи не тримаю брудний посуд 2 дні, щоб назбирати на повне завантаження. коли є багато посуду, що весь не поміщається, то столовий мию на короткій програмі окремо, а вже каструлі, сковорідки і все решта за другим разом на високих температурах. то звичайно, залежить від можливостей кожного вмістити 60-ку, ну і плюс вона більш затратна. нам 45 вистачає з головою.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти У нас таке було, що пачку солі їла за 4-5 днів, виявилося, що там якийсь поплавок залип. Чоловік почистив, і вже більше року без проблем. У мене 45-сантиметрова Бош, в основному проганяю її раз на день (в нижньому відділенні великий баняк і пательня, коритце з вилками-ложками і половина тарілок, у верхньому - решта тарілок, горнятка-склянки, ще один середній баняк або салатниця, деколи ще кидаю зверху пропарити досить велику бритванку і дошки, потім тільки під краном губкою протираю і все відходить, а часто і цього не треба ), в вихідні буває і два рази, а коли гості - навіть і три, спочатку баняки, потім зібрані в процесі вилки-ложки-тарілки (нас 3 працюючих дорослих, одна дитина і ще бабуся буває). Єдине, з чим не можу дати ради - це жовток, відходить навіть гірше, ніж тісто.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене також 45 Бош! вистачає на двох людей з головою,бувають дні, що я і не запускаю щодня, бо не назбирується! крім того навіть не мию все, що замазую, дуже часто буває, що перемиваю навіть вручну, якщо це щось потрібне на вечір (маю лише одну малу каструльку), тому без проблем розмір машинки!
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Що Ви маєте на увазі, воду? чи ще щось?, бо я зараз теж на роздоріжжі, не знаю що вибрати, хотіла 45-ку, щоб зекономити поличку на миючі засоби, але як подивилася скільки тої посуди на вихідні назбирується, то подумую тепер про 60-ку.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Я б радила брати 60, але з функцією половинного завантаження (зрідка і таке треба). Шкодую, що сама таку не взяла, бо готую щодня і баняків, мисок і т.д. назбирується багато, часом по два рази завантажую при тому, що вдома ми не снідаємо і не обідаємо.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти маю на увазі її ціну, воду, електроенергію, миючі засоби. то залежить, скільки у вас живе людей і скільки використовуєте посуди. у всіх характеристиках машин пише, скільки комплектів вони в себе вміщають і що входить в ті комплекти. от і порахуйте собі. бо бачте, все індивідуально. хтось 60-ку двічі на день вмикає, а хтось і на 45-ку не назбирує посуду.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти воно то так, але з іншої сторони всеодно дешевше один раз скористатися 60 кою ніж два рази 45-кою. тут дійсно варто прикинути кількість посуду.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене 2 рази в місяць таке буває, що по два рази запускаю. тому тут вигода очевидна.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти тому й кажу що варто прикинути кількість посуду. дівчата, а ви фільтри від витяжки миєте в посудомийці чи руцями?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене фільтри амюмінієві, а в інструкції до ПММ написано, що алюміній в ній мити не можна. Чому, не знаю, але точно перевірила, що окислюється (чи як то назвати?) і темніє, потім в руки неможливо взяти, бо всі руки чорні, але відмиває на глянц...
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А я щось собі уявляла, що ті таблетки однакові для всіх ПММ. Нас троє, але посуду ми використовуємо багато, поки нема ПММ то миття посуду забирає пів вечора.