Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене якесь покриття, що ніби-то не можна мити в ПМ. Але на одній сковорідці ,після Ваших дописів, протестую. От тільки дочекаюсь вихідних, бо якщо що - побіжу нову купувати А взагалі, люблю я свою Босю , можу говорити пр неї годинами, хоча разом вже більше року. Навіть (жартую) мрію купити ще одну ПМ, бо вважаю, що краще мати 1 пральну машину, але 2 посудомийних. Це от в мене з великою любові до неї. Навіть, один раз була з подругами, і на телефоні випадково набрала чоловіка (ненавиджу тач-екрани!), а він із задоволенням підслуховува нашу розмову. А потім казав: як можна було 40 хв. розповідати про посудомийну машину яка вона прекрасна і кохана. А шо? - можна, якщо в нас справжнє кохання з Босьою, улюблениця... Ну, все, знову мене заносить
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти можна, я свою також люблю,бош 45 см, але от тепер думаю що треба було брати 60 см Але направду тішусь що маю помічницю)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти от, от, я теж так постійно думаю, а ще думаю, і як я без неї раніше жила ))) сковорідку мию тільки ту, що з нержавійки, чавунну ні, але там і в інструкції пише, що не можна. а от тифлонове покриття, здається, мити не можна, десь тут обговорювали, там, по моєму при сушці щось починає виділятися чи що, вже й не згадаю. я таких сковорідок не маю, тому не вникала.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Не знаю як на рахунок того, що щось виділяється, а мити не можна, бо, через два тижні такого миття, тефлон змиється і у вас буде звичайна сковорідка)))
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене ціла біда - вранці посудомийка дала збій - показує, що нема води, хоча вода є, відповідно не працює. яка то може бути причина? треба пошукати інструкцію ,може там щось пише відносно цього. але смішно самій зі себе - посуд сам не миється, вже скоро не буде де складати , чекаю ,може прийде чоловік і запустить роботягу )). що значить - до хорошого звикаєш швидко.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене сталось лише таке з гриль сковорідкою, яку купила в IKEA, почав помало злущуватись тефлон! а от маю ще одну, також IKEA, але вог, який не має тих всіх ребристостей, на відміну від грильової, то нічого! коли не припильную, і чоловік кине її митись, то сварю його, але поки що нічого не відлущується! і користуюсь вже нею більге року!
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене бош SPV53M10, то мені останнім часом захотілося мати такий режим миття, щоб був десь близько години часу. Бо є 30 хв і одразу на 2 год, і помічаю посеред миття, що вже через годину посуд весь чистий, скрипить, а по програмі має ще годину митися... А з 30 хв програмою мені отого скрипу від чистоти мало, сушить також не так, як при 70 градусах. Треба мені "золоту серединку".
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Маю таке питання. Чи можна замість порошку засипати звичайну соду? Закінчився у мене засіб, я прочитала його склад - бачу є сода. Ну я взяла і засипала її замість порошку І от мені цікаво, якщо добре помиє, чи можна нею користуватися. і дешево і екологічно Чи не зашкодить це машинці.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти УВАГА!!! УВАГА!!! Важлива інформація щодо безпечної експлуатації приладів: Потенційний ризик займання Застереження: просимо усіх власників посудомийних машин ТМ Bosch 1999-2005 р.в. вжити необхідних заходів відповідно до даної інформації щодо безпечної експлуатації приладів Заходи щодо безпечної експлуатації посудомийних машин Нами було встановлено, що в обмеженій кількості посудомийних машин ТМ Bosch, виготовлених у період між 1999 та 2005 роками, є технічний недолік у панелі управління, що може спричинити перегрівання та у виключних випадках займання приладу. Одним із засадничих принципів нашої діяльності є дотримання найвищих стандартів безпеки, забезпечення якості та надійності всіх наших приладів. Саме тому ми організовуємо добровільні заходи, що стосуються виконання ремонтних робіт вищезгаданих посудомийних машин задля забезпечення безпечної експлуатації наших приладів. Ми приносимо свої вибачення за незручності, які можуть бути спричинені цими заходами, та сподіваємось на розуміння та співпрацю. Щоб перевірити, чи належить Ваша посудомийна машина до списку приладів, що беруть участь у цих заходах, просимо Вас виконати наступні дії: https://dishcareaction.com/uk-ua/bosch АБО Зателефонуйте на нашу безкоштовну інфо-лінію за телефоном 0800 500 938. Години роботи: з понеділка по неділю, з 7:00 до 22:00. Ця інформація стосується лише обмеженої кількості посудомийних машин 1999 - 2005 років випуску, та не стосується інших приладів ТМ Bosch. ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- УВАГА!!! УВАГА!!! Важлива інформація щодо безпечної експлуатації приладів: Потенційний ризик займання Застереження: просимо усіх власників посудомийних машин ТМ Siemens 1999-2005 р.в. вжити необхідних заходів відповідно до даної інформації щодо безпечної експлуатації приладів Заходи щодо безпечної експлуатації посудомийних машин Нами було встановлено, що в обмеженій кількості посудомийних машин ТМ Siemens, виготовлених у період між 1999 та 2005 роками, є технічний недолік у панелі управління, що може спричинити перегрівання та у виключних випадках займання приладу. Одним із засадничих принципів нашої діяльності є дотримання найвищих стандартів безпеки, забезпечення якості та надійності всіх наших приладів. Саме тому ми організовуємо добровільні заходи, що стосуються виконання ремонтних робіт вищезгаданих посудомийних машин задля забезпечення безпечної експлуатації наших приладів. Ми приносимо свої вибачення за незручності, які можуть бути спричинені цими заходами, та сподіваємось на розуміння та співпрацю. Щоб перевірити, чи належить Ваша посудомийна машина до списку приладів, що беруть участь у цих заходах, просимо Вас виконати наступні дії: https://dishcareaction.com/uk-ua/siemens АБО Зателефонуйте на нашу безкоштовну інфо-лінію за телефоном 0800 500 938. Години роботи: з понеділка по неділю, з 7:00 до 22:00. Ця інформація стосується лише обмеженої кількості посудомийних машин 1999 - 2005 років випуску, та не стосується інших приладів ТМ Siemens.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Скопіюю ще тут, можливо комусь пригодиться: В "Метро" таблетки Finish для посудомийки купляєш 2упаковки, платиш за одну. 56 таблеток+ ще 56. 112 таблеток вартує 176 грн.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Акція тільки на ті упаковки що по 56 шт? До коли не знаєте?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Задовбало мене мити посуд по 3 рази на день і міллйони горняток Хочу нову помічницю. Але мала сварку з чоловіком сьогодні на рахунок того. По його словах це не потрібна річь, всі його знайомі які мали пм потім використовували її як шафу, бо вона нормально не відмиває. Ну і дорогі засоби для миття. Так як я у тому не дуже шарю, але прочитала 40 сторінок теми, то розумію, що пм все таки миють і тепер маю непереборне бажання мати її на кухні. Допоможіть з вибором, на що звернути увагу і як переконати чоловіка?!
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Спочатку знайдіть місце, де можна прилаштувати посудумийку - будете мати орієнтовні габарити і модель (вмонтована чи буде стояти зверху на стільниці). А щодо переконати чоловіка, то хай декілька раз помиє посуду після якоїсь дефіляди - мій здався через півроку від першого прохання.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Брати не найдешевшу, а якусь нормальну фірму, шоб відгуки були хороші. Миють добре, але треба навчитися правильно закладати посуд. Пару разів мила без таблеток, то відмивало теж. Дуже різко щось залишається, то залишаю на ще один раз. А переконати чоловіка - якщо просто не розуміє, то залишіть миття посуду йому.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Не на всіх то діє. Мій спокійно сприймав те що лишаю, і після дефіляд і гостин теж, він взагалі мити посуд ніколи не відмовляється, його то заспокоює. Але не збирати ж постійно купи посуду, поки він не прийде...Я б зламалась перша. Мій теж пробував переконувати мене в абсурдності ПММ, такі бздури ніс, що ну, 18-те сторіччя прям якесь. Я попросила, просто залишити мені для того девайсу місце в кухонних меблях, більше нічого, бо сперечатись було беззмістовно... підскладала - купила, і що думаєте? тепер муж сам акуратно все туди складає, і всім розказує, яка то потрібна річ в сучасному господарстві. А таки я вже без неї, як без пралки - хороша поміч.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ой, я навіть і не подумала де її поставити.... В мене кухня П подібна, зліва барна стійка, по праву сторону мийка, плитка, стільниця, внизу шафи..... Думала про Бош, ніби найпопулярнійша, ну і не знаю. 45 чи 60 хоча думаю ліпше 60))) А як по засобах для пм, скільки приблизно на місяць виходить?