Відповідь: Посудомийна машина: за і проти правильно думаєте ))) я ніяк не можу заспокоїтися, що взяли 45, хоч і місце було, але я переконала чоловіка що то забагато. ага, якраз. вічно щось не поміщається (((. а по засобах, то як на мене, то не так вже й дорого. Я беру порошок, то вистачає більше ніж на два місяці. Купую Клар ціна 121 грн за пачку, я його менше даю ніж вони рекомендують. миє нормально. солі теж десь місяців на два вистачає. ополіскувачем не користуюся взагалі.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти це ще дуже залежить, скільки разів на день мити. Я один раз запускаю машинку ввечері, то на два-два з половиною місяці мені вистачає 60 таблеток, пачка солі ще довше тримається. Купую таблетки тільки ашанівські 60 шт - 60 з хвостиком гривень.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти olangel,ще такий важливий момент - вибирайте машинку з блокуванням від дітей
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А що можуть залізти? В нас нема блокування, але щоб дитині в процесі мийки то відкрити, то треба добрячу силу прикласти, щось мені то нереальним видається. Тай Роман поки не проявляв до того інтерес, хм...
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Я думаю блокування в плані щоб не увімкнути, або вимкнути. А на які моделі дивитись?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Мені 45 вистарчає, якраз наніч запускаємо. Але я не готую багато і обідаємо не вдома. Ще знаю можна навіть по пів таблетки давати Захисту від дітей нема, але її дійсно важко відкрити
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ну в нас десь за день до 15 тарілок назбирається і горняток 10, то вистарчило б 45?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А банячок? Друшлачок? Ситечко? Зйомні частинки від пароварки, мультиварки і т.п.? Ситеяко? Графинчик?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти та мені здається, що я взагалі не готую, і обідаємо не вдома і нас тільки двоє, але не влазить все хоч плач. тарілки, звичайно поміщаються, їх навіть не вистачає ))) а от і все, капець, а вони є завжди, правда я стараюся щоб все свіже було, зупа - на два дні, кашка, вариться тільки на раз на сніданок окремо, на вечерю окремо, ну,і відповідно два невеличких банячки вже є. + якась салатниця, ще там щось. от і назбирується, хоч зовсім не можу сказати, що я щось там виварюю.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ...баняки-сковородки-кришки-поделка, деталі від витяжки, комбайну-мясорубки, я і решітку від газової плити туди пхаю. Я запускаю щодня 60-ку, деколи двічі. Шкода 90-ки не придумали.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А мені і 60 малувато буває, особливо, якщо поставлю декілька банячків )) то я таке дрібне руками перемию. А буває, що все руками помию. Спочатку, як тільки купили, як дорвалась, все ставила по два рази на день. А тепер декілька днів можу руками помити, але вже, як ставлю, то забиваю на повну і ставлю на ніч.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ого)))) А до речі, баняк від мульті і тефлонові пательні можна там мити?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Не рекомендовано. В мене одна сковорідка вже була досить знищена, то я її мию, але покриття повністю змилося, стала така звичайна металева, все пригоряє. тут
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А, що скажете на рахунок Веко? Сподобалась така BEKO DSFN 6530 B
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене Арістон 45 см, ремонтована вже 3 рази. Миє не дуже добре, часто перемиваю, але миє...принаймні відпарює, а я потім дротиком банячки домиваю як треба. 45-ки мені катастрофічно мало, але ми на нашу кухню ледь її запхали. В майбутньому як матиму більше кухню, то обов"язково поставлю на 60 см. Так от до чого я веду, 3 рази у нас ремонтували нові майстри, і всі вони казали, що найнадійніші ПМ фірми Беко, нейманше ламаються. Тому моя наступне буде саме такої фірми. Приглянулась така http://bt.rozetka.com.ua/beko-dfn-6833/p232588/
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Щось вони мені всі однакові А чим вона відрізняється від тої, що я скинула? Ну окрім ціни ))))
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Там вiдмiнностей багатенько. Особисто я не купувалась би на кiлькiсть програм, хоч "замочування" функцiя непогана. Звернути увагу можна на кiлькiсть води, рiвень шуму - теж як на мене не дуже значима особливiсть. Екопрограми е у всiх, так само, як i максимальнi. Внутрiшнiй вмiст добре обдивитись "вживу", прикинути, що й як зручнiше де складати. Але цi навики прийдуть тiльки з досвiдом. Умене й у свекрухи бош 45. Так от, ii модель багато в чому зручнiша саме в планi можливостi розстановки посуду, а програмне забезпечення у моеi й у ii одинакове.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти та ніби в обох є. Мені головне щоб половинне завантаження було. Лічильника на воду в мене нема. А розташування посуду у всіх різне? Бо я щось думала у всіх однаково.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Iдея розташування впринципi однакова. А от висота тих жолобiв, мiсця на виделки ложки, стаканчики рiзнi. Наприклад я усвоiй з великим напрягом знахожу мiсце на бокали на високих нiжках. А у свекрушенiй посудомийцi висота верхньоi полички дозволяе розмiстити стаканчики будь-якого зросту
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти от і в мене та проблема, вищі бокали я запхати не можу на верхню поличку. Я майже всю техніку підбираю на цьому сайті http://m.ua/m1_magazilla.php?katalo...maxPrice_=4500&sc_id_=980&mn_[]=25&pr_[]=1121, там можна і параметри підібрати і ціни в різних інет магазинах подивитись. Ще люблю відео про товар дитивись на Фотосі