Відповідь: Посудомийна машина: за і проти З Бошем направду щось давненько вже не те. Хіба ціна неадекватна за бренд. Чи то в нас таке продають, чи то впринципі вже проблема бренду... До речі, ще грає роль яка фірма в якій техніці просунулася. До прикладу хлібопічки, м'ясорубки Мулінекс вважають хороші, а от їх праски - то хіба "для галочки", що в них таке є... Електролюкс наче теж хороший бренд, але от у мене їх пралька, то шумна жахливо, і якістю прання я була більш задоволена Індезітом...
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Я маю сіменс 45 см окремостояча (це ж той самий Бош), купила за близько 4 тис. Правда купила нещодавно, але вже встигла оцінити переваги ПМ. Це моя перша ПМ, тому порівняти ні з чим, можу хіба що залишити свої спостереження. Вона з простіших певно, бо лише 4 програми. Але як часто кажуть: чим більше опцій - тим скорше ламається Все геніальне просте. Головне вибрати правильну програму. Якщо є банячок - то відповідно вибрати програму з банячком - тоді все чисто вимиває. Якщо з банячком вибираю програму "миски-чашки" - то банячок залишиться напівбрудним. Спочатку думала, що мало поміщаєтсья посуду в неї, але коли навчилася правильно складати, то побачила, що досить багато влазить. Дуже тихенька - тихіша ніж пралка Бош. Опціями півзавантаження чи відтермінування включення практично не користуюся (все одно маю бути в хаті в той момент - щоб сусідів не затопити, якщо щось). Мені здається, що мало бере солі та ополіскувача, бо поповнюю рідко. Користуюся Domol: порошок,сіль,ополіскувач - все окремо - подобаєтсья але в принципі не користувалася іншим Правда є мені незручність - миє майже 2 год - незалежно від програми (в тому ж числі напівнавантаження), і якщо мені треба якась річ швидше, то мию вручну.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я трошки не розумію для чого переплачувати по 7-8 тис бо моя бош за 3 тис грн миє на 5(інколи з мінусом) гарантія 2 роки, вона давно себе окупила берем 3 тис/24м=125 грн на місяць-невже якась людина готова мити посуд за такі гроші. Тому якщо помре то навіть не буду горювати, просто куплю іншу
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А для чого купувати мерседес, коли ланос також їде..на 5(інколи з мінусом) якщо серйозно, то звичайно що є відмінності в якості/фунціях/брендах...так у всьому.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти за якість варто переплачувати тут напевно кожному індивідуально, в мене нема відтермінування, замочування та половини миття, але наразі через їх відсутність не відчуваю дискомфорту за бренди не готова переплачувати я б зараз і від ланоса не відказалась ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ---------- маю стакани люмінарк на вино та шампанське і ще жодного разу не мила в пм, лякали що розсипляться хто миє признавайтесь
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Здрасті - приїхали! Нашо мені та ПМ, якщо я скло буду руками пуцувати? Я і не задумувувалась, що не можна. Я мию, і люмінарк і нелюмінарк, і на тонюсіньких ніжках стопочки і фужери і келихи. Після гостей того добра ого скільки, ненатрешся. А мама моя взагалі все своє придане з серванту принесла рік назад на перемивку, бо їй нра, як після миття в ПМ воно відблискує гаж. То в неї і радянський кришталь і богемія якась...карочь, купа всякого-різного добра. Нічого, все цілісіньке.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти 100%, я також завжди мию в ПМ стакани різного виду, і все ОК
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, а чого не мажна дерев'яний посуд мити в посудомийці, з ним щось станеться чи з ПМ.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ну бо розмокає сильно, потім пересихає, хімію в себе вбирає. хоча я деерв"яні дошки по ліні своїй туди ставлю, то вже одна розсипалась.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Тоді чому купили розрекламований Бош ,а не Беко Індезіт і тд. Всі стакани мию в Пм ,люмінарки ітд. Старий кришталь прекрасно миє . Єдине що позмивала машина всю позолоту і узори з деяких стаканів ,графінів (не зі всіх). Маю запитання до kati. В Вашій машині багато функцій ,якими користуєтесь. В мене є декілька режимів миття ,користуюсь лише режимом на 70 градусів. Колись пробувала економний ,миє чи не 3 год.,замочування не потрібне, миття без сушки також не прижилось. Часто користуюсь половинним миттям ,в моїй машині тоді не має попереднього миття,тільки основне. Я планую ремонт в кухні ,тоді куплю машинку вбудовану в меблі,обов'язково 60 см,я би 1 метрової не відмовилась
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ну моя десь так і коштувала десь до 4 тис (45 см) І от якраз знайома продавець казала що вона є доброю. Та й у кількох місцях на самій машинці на металі вибита якась голограма що зроблена вона у німеччині. не думаю що у німеччину возять китайські комплектучі до посудомийок. І така ж машинка до прикладу у фокстроті коштує десь на 1000-1500 дорожче (мені мою з Польщі везли) То на яку ціну тоді слід звертати увагу, бо виходить що у магазинах побутової техніки вона "дотягує до стандарту 7-8 тис", але в іншому місці таку саму можна взяти суттєво дешевше. то що, вона вже автоматично стає поганою? ---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 07:59 ---------- нє, тут трохи не про те ))) швидше так - для чого купувати блендер з купою прибамбасів за 1500 грн, якщо він вам потрібен тільки для розтирання варених овочів. Цю функцію прекрасно виконає самий простий блендер тої самої марки. Так і з машинками. От якби така сама машинка як у вас десь коштувала 2000 тис. Ну то ясно що то була б якась фігня, а не машинка. А якщо так коштує посудомийка з одною кнопкою і одною програмою, то цілком може бути.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти підкупила ціна 2999 грн, ми не планували брати тоді, але подзвонили знайомі і сказали є, от і чоловік купив на 8 березня я не фанат брендів, а тим більше бош Завжди вибираю золоту середину для себе
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти щодо різних функцій, я з вами згодна, бо я теж Але справа в тім, що в дорожчих може таки й справді кращі комплектуючі, в результаті вони надійніші. Але я теж стараюся купувати техніку оптимальну ціна-якість, бо звідусіль тільки чую, що в середньому зараз техніка працює років 10, при чому у всіх поголовно, не залежно від того скільки колись коштувало. Тому, "зачєм платіть больше"?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Часто користуюсь програмою 30 гардусів-після готсей смию стакани/фужери/виделки/дощеки/пластикові контейнери. Часто на вечір завантажено меше поливини машинки-то включаю ополіскування, щоб не позасихало все, а вже зранку довантажую після сніданку. В мене основа програма-50 град. Якщо маю багато посуду(після готування великого) то зменшую цикл на половину(відмиває абсолютно нормально) щоб встигнути другий раз загрузити. якщо багато баняків/сковорідок- 70 град.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Хочу поставити питання, яке господинькам, що давно модернізували свої кухні, здасться смішним : посуд з ПММ виймається ще вологим, чи вже сухим?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти не знаю як в кого, але в нас посуд виймається по потребі повторного використання так, ми ліниві
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене виймаєтсья сухим, 100% тарілки, кастрюлі, інколи на кружках, які в ПМ стояли прямо, а не скоса зверху залишається вода.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ...і ще не висушує пласмасові вироби, на них залишається волога. Все решта - сухе і скрипить)))