Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в нас нема такої проблеми. зразу після миття він сухий, за винятком тих же випадків, які вище описували дівчата, теплий і дуже приємний ну тобто зразу витягувати нема такої конче потреби
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ну то певно конденсат. Я стараюся. якщо не сплю - відкрити на 15 хв після миття і лише потім складати. Посуд остигне та й тепле повітря з мийки виходить. Це так по-правильному звучить - в мене нещодавно ПМ - цікаво як воно буде через рік-другий
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти І в мене ПММ 2 тиждні тому підключили, але я вже сповна насолодилася всіма перевагами. Як це чудово, не мити відразу посуд, а гарненько поскладати натиснути пару кнопочок і через 2 години все чисте, сухе і блискуче.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, вибираю між INDESIT DSG 051 і BEKO DFS 2531 Може хтось має такі, або може щось порадити?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в нас INDESIT, така модель, яку ви показали, я дуже нею задоволена. Допомагає вже мені 3 рік. Правда, ціна на неї, ще тоді була на 1тис. дорожча ніж зараз
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в ній є ф-ція швидкого і економічного миття на декілька приборів)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Але то не одне і те саме? чи цільком взаємозамінна функція?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, в батьків є посудомийка електролюкс, здається. Проблема в тому що вони нею вже давно не користуються, бо там щось поломалося і не миє один з ярусів. Чи було в когось таке? Куди Ви звертались для ремонту чи можливо викликати майстра на дім, щоб не тарабанити ту "тумбу"?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти одне і те саме, просто я так вам мудро написала як в інструкції пише
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, як ті Ашанівські таблетки? Яку сіль купляєте? Чи можнана ПМ поставити микрохвильовку чихдібопічку. І чи ніц страшного, щовона стоїть біля газової плитки?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Експериментувала з різними таблетками, але зупинилась на Фініші. В мене ПМ стоїть дуже близько до газової плитки, впритик, оскільки початково не було в планах ПМ. Я би не ставила ні хлібопічку( особливо), ні мікрохвильвку.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти на Мазепи в районі Балатону є майстерня, хлопці приїжджають, забирають, ремонтують і привозять. Цілком адекватні і ціни і самі майстри. Доставка 50грн, але можна і самому забрати за бажанням. В доставку входить їхнє підключення. Я користувалась то задоволена. Як треба пошукаю їх номер, це майстерня по Арістону здається, не знаю чи всі види посудомийок вони обслуговують. У мене питання, чи користується хтось довший час порошком із Ватсонса - Домол? Бо мене тут майстри настрашили, що він піниться, заливає електроніку і багато машин псує. Продали мені свій фірмовий порошок, Арістонівський, як на мене, то крім ціни в два рази дорожчої, різниці нема, той Домол файно миє. От хочу спитати чи не мав хто із ним казусів.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ну на рахунок хлібопічки, ятеж думала, може тому що вона гріється... але і газова плитка гріється, ніц страшного... Ну а микрохвильовку чого? На пралку ж ставлять люди купу всього, навіть шафки якісь.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти в мене стоїть мікрохвильовка вже 2 рік на ПМ, і нічого нікому не є
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти От і я думаю, щось туди переставити, щоб робоче місце розгрузити... тепер вдома стоїть ще не підключина Candy От як раз вибираю, що до неї треба купити... А ополіскувач обов"язково потрібен? І яку сіль треба?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я користуюсь вже до 2х років мабуть домолівськими засобами. ніяких скарг - ні від мене, ні від машинки.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти зараз користуюсь сіллю і ополіскувачем Фініш, а таблетками Фейрі(все в одному), там хоч пише, що не потрібно використовувати ополіскувач, але я його всеодно заливаю
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти ополіскувач блиск дає. більше нема в ньому ніяких дуже необхідних функцій. я інколи можу довший час його не заливати - різниці не бачу.