Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти гиги - то як по нашу сімейку а ще з тим нераціональним місцем...:D
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти а в нас навпаки вигрузити то малий кричить що я буду, а загрузити то приходиться мені, бо ніхто не хоче
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Я теж так спочатку мучилася ))) дуже знайоме. А ще, коли приходить мама (це буває дуже рідко, коли дуже треба щось допомогти) то я вже знаю шо треба все швиденько позапаковувати в машинку і включити - бо вона витягає звідти і миє вручку - не може витримати, що там щось брудне стоїть, а помити вручну - це ж їй здається що пару хвилинок... Ніяк привикнути не може, що з машинкою простіше.
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Такс, взялася тестувати Калгоніт 10 в 1, результат той же, що і з Соматом. В когось взагалі склянки виходять з посудомийки прозорими???? В мене вже відчай
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти В мене. Абсолютно прозорі. Мию Соматом. НЕ ДОДАЮ СОЛІ! Якщо користуєтесь таблетками 2 в 1 (3 в 1), то солі додавати НЕ ПОТРІБНО!
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Всім привіт!!! і ми нарешті купили посудомийну машину Вірпул, і ніяк не можу зрозуміти що то за сіль треба туди сипати якусь спеціальну? І чи обов"язково її туди засипати чи можна без солі.
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти та сама історія у моєї мами...посудомийка виконує предмет інтерєру!!! ну ніяк її не заставлю користуватись... а от в свекрухи навпаки...зараз посудомийка зламалась - то ціла трагедія...ех, до хорошого швидко звикаєш!!! була у нас колись мала посудомийка і я думала - ну як можна нею користуватись, але реально на 2х чоловік більшої і не треба було!!! а з досвіду свекрухи - напишу - що не варто брати посудомийку у майстрів, які ставлять кухню!!! вони може і ціну вигіднішу запропонують, але потім коли доходить до ремонту, то шукай вітра в полі...
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти я залишила на кухні місце для машинки, та ще не вистарчає на неї грошенят! Сестра має, дуже задоволена, каже основне правильно розкласти і все буде ок! Використовує таблетки, хоча вони не дуже не них подібні Фейрі (передають з Італії). Ще я інколи свої сковорідки до неї ношу!!!! бо свої вона за 7 років привела в належний вигляд!!!!
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти А в нас посудомийка вже от скоро рік як є (вбудована), а ми ще навіть не запускали її ні разу То ж тре сісти, почитати інструкцію, розібратись що і до чого - а руки не доходять... Все якось так - вода цілодобово, кожен раз, як є пару тарілок, зразу перемиваємо, хто може, та й все. Так що в нас вона - поки що - лиш предмет інтер'єру
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Ще раз переконуюся, що ті чоловіки з технікою - як дитина з новою іграшкою. Тішить, що це явище тимчасове, потім набридне. Ми хочемо купити вбудовану Bosch на 9 комплектів, там ширина 45, якраз стане на місце одної шафки, кухню ставили три роки тому, дверцята мдф стандартні, так що сподіваюся щось підберемо. Зайшли прицінитися у "Фокстрот" і нам щелепи повідвисали: ціна вища від середньоінтернетівської десь на тисячу-півтори гривеників!
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти В мене машинка посудомийна біля 2 років. Я дужжжее задоволена!!! Спочатку були проблеми білі плями не вимиті місця. Але з часом навчилась правильно розкладати посуд врегулювла ополіскувач і все добре. Так якісно відмитих стаканів як посудомийці в мене ще ніколи небуло. Машина в мене "Електролюкс" на 12 комплектів використовую температуру 70градусів і 1/2 миття (без попередноьго миття) додаю таблетки "Сомат" і ополіскувач " Сомат".Миє прекрасно! Хоча моя мама має посудомийку і нею взагалі некористується
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Еее, по ходу, якщо ви даєте таблетки, то більше нічого додавати не треба. Ми з чоловіком купили посудомийну машину на перші ж заощадження, як почали жити разом. Я просто терпіти не можу мити посуд, ну і він від того не в захваті. Задоволена на всі 100 - тим більше, що завантаженням займається чоловік, я в тетріс погано бавлюсь )) Ну і плюс коли були в Німеччині купили дві упаковки таблеток, які рази в три дешевші за ті, що продаються тут.
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Хто думає що посудомийна машинка для лінивих - хочу написати досить вагомий аргумент для покупки. Ви не просто економите час, гроші, бережете руки і нерви Не забувайте що коли посуд мити вручну, миючі засоби залишаються, так добре не змиваються, і в результаті ми їмо ту хімію. А в машинці висока температура, тому мило змивається повністю (якщо все правильно робити). Хто не може переконати чоловіка що машинка дуже необхідна - розказуйте про шкідливість миття під краном, помагає, перевірено
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Так, хочу внести кілька ложок дьогтю в оду посудомийній машинці. Так вона незамінна, так вона непогано миє і таблетками користуватись дуже зручно, АЛЕ ... наскільки використання миючих засобів корисне для здоров'я. От скажімо в мене ПМ шириною 45 см (вузька), і якщо туди кидати таблетку ( а вона універсальна, а отже розрахована на велику ПМ (60 см) та сильно брудний посуд, то це означає, що я кладу забагато миючої речовини, і як наслідок забагато ПАР, які доречі, не цілком змиваються і є дуже шкідливими. Деколи зачіпають тему, що: трохи пахне посуд, коли дістаєш з ПМ, і чомусь думають, що якщо кинуть туди ароматизатор (доречі це додаткова хімія ), то все налагодиться . Я за ПМ, але треба користуватись окремими засобами, а не таблетками, щоб контролювати кількість миючої речовини (залежно від кількості та забрудненості посуду).
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти А є такі засоби? Взагалі, розкажіть, що то за сіль , для чого ополіскувач (що буде, якщо без нього?)? Я б хотіла таку ПМ, щоб мила без хімії....
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти То та сама хімія, тільки дозована Засипаєте у спеціальний відсік сіль (теж спеціальну) - для пом'якшення води. Засипається, здається, раз в місяць. А при кожному митті засипаєте порошок і кондиціонер (він, по ходу змиває залишки порошку і усуває білі плями (якщо я не помиляюсь) заливаєте. Ми так подивились, що з таблетками, як кажуть, ті ж яйця. От якби той самий фрош почав випускати засіб для миття в посудомийній машині, було б супер.
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти В мене є сумніви щодо доцільності купівлі ПМ. Поділіться досвідом: Чи зручно збирати брудні тарілки цілий день,щоб потім завантажити ПМ на повну. Чи Ви миєте і по кілька тарілок? Чи треба при цьому мати кілька комплектів посуду - поки назбирується брудний, щоб вистачило чистого. Чи миєте Ви в ПМ каструлі, сковорідки і т.д.?
Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти Зручно. Ніде ніякого посуду - все сховане. Аби тарілки не засохли, для цього існує спеціальна програма - "душ", без миючого засобу. Я мию посуд раз в день - весь посуд, котрий за день назбирується. Мию все, крім того, що до мийки не ввійдеться.