Відповідь: Посудомийна машина: за і проти аж щойно побачила що в мене були трішки інші, гелеві з порошком ---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- ота економія потім вилазить боком, я сама січень-лютий не могла зрозуміти що з пм,допоки не промили добре різними промивками
Да не економія, посуд був не дуже брудний, то не бачила сенсу, щоб його дві години ковбасило. От зараз помили пм, то знову ставлю на коротку програму (салати/супчики, зараз майже нічого смаженого і жирного не їмо).
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти А які розміри переважно у посудомийок? Де їх найкраще встановлювати?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти 45 см і 60 см ширина. висота регулюється де маєте місце) щоб було можливо воду підключити і електрику)
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Стандартні розміри, то 60см і 45 см ширини. Компактні/настольні: висота 45 см, ширина 55 см, глибина 50 см.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Ну ось і зламалась вже друга посудомийка. Я ще тут на неї скаржилась - Бош з недорогих моделей, а гарантія скінчилась в квітні. Може хтось порадити перевірених майстрів? а то по оголошенню вже викликала, то склалось враження що тебе обдурили
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Йой. Забрали мою помічницю на ремонт. Ніколи не думала, що в нас стільки посуду...
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти щовечора мрію про таку помічницю, як бачу ту гору посуду)))
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Читала, читала і вичитала, що якщо вода м'яка- то солі не треба, а мені конче вже хотілось її випробувати, налаштувала в настройках що вода нібито дуже м'яка і запустила без солі, розумію що так не можна, бо ж гірше для машинки, один раз собі пробачаю))) У нас Bosh, модель Smv 53 L 30 EU, брали 60-ку, "задоволена" - не те слово, (одні тарілочки в одному місці, з під низу давно ніяк не могла відмити, їх брав тільки сіф з дротиком і то треба було так добре терти, а тут всі виблискують) все таке сухеньке і блищить)) а ще вона дуже тиха) Раніше думала що ПМ непотрібна річ... ПОТРІБНА!!!))
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, чи хтось ще стикається з таким, мій Бош почав халтурити з миттям ножів і вилок, витягую їх, і все в плямах і в розводах! Єдина річ, яку я змінила деякий час тому, це рідина, яка додається, щоб все блистіло! Я купила дешевий варіант, бо з попередньою ПМ її не треба було взагалі, і я думала, що це не так важливо її додавання! Якщо це все таки рідина, то чи можна її якось зцідити і залити іншу??
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти В мене точно те саме. І теж то пов'язую з дршевими засобами. Правда я і таблетки змінила, і ополіскувач. Щоб швидше використати ополіскувач то хіба поставити дозування на максимум і за кілька циклів він вимиється і тоді залити новий, інакше ніяк.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти І в мене таке було, коли змінила миючі засоби на дешевші. Я, навіть, кілька разів запускала ПМ пусту, думала що може щось забилося, але нічого не допомагало. Дешевий засіб закінчився і я повернулась до старого, нажаль його аж ніяк не можна зцідити. Більше не експерементувала ))))))
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Дівчата, хто має посудомийки БЕКО, поділіться враженнями. По ціні вони зараз дуже привабливі, а от як турки роблять?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти На скільки мені відомо, то турки вже давно на Україну не роблять, роблять "сусіди" зі східного кордону. З*ясуйте хто виробник, якщо Туреччина то можна брати, вони якісно збирали раніше.
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти Вчора бачила у Сільпо таблетки для ПМ Ludwik, 30 шт - 79,99 Чи хтось користувався? Варто брати?
Відповідь: Посудомийна машина: за і проти я ними не задоволена взагал1:girl_nea. Можу дати "на пробу", лежить без д1ла))