Посудомийна машина: за і проти

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем VIKI, 17 Квітень 2009.

?

Чи добре відмиває бруд посудомийка?

1. Відмиває усе

84 голосів
    33,5%
  2. Зрідка, щось залишається брудне

155 голосів
    61,8%
  3. Погано миє

12 голосів
    4,8%
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Посудомийна машинка. За і проти

а не треба її (сіль) занадто часто засипати, а строго по інструкції, ну і з досвіду - все таки на раз не більше 1 кг (а не 1,5 кг як пише в інструкціях) - так,принаймні для нас оптимальніше виходить!

2. Редвумен

Редвумен Active Member

тобто Ви миєте трохи з сіллю, а трохи без? Бо я писала про ситуацію, коли в нас підтікав бачок з сіллю і вона використовувалась за 2-3 рази, тому від великої к-сті солі посуд сивів.

3. Natalya

Natalya Well-Known Member

А ми свою посудомийку ще навіть не пробували... Виглядає так, що на сім'ю з 3 людей вона не дуже то і потрібна (ну не можу я наскладати за цілий день гору брудного посуду). А на свята ми завжди до батьків їздимо і там включаємо посудомийку :)

4. Редвумен

Редвумен Active Member

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

клас :girl_haha:
    позавчора приходили до нас друзі на оглядини квартири, кухня вже з меблями,але без техніки,ну і питають для чого та ніша,а для чого та. ну я й відповідаю:"ця - для посудомийки" - як на мене подився друг Романа:"ти що, сама посуд мити не можеш???" :girl_feminist:

6. kati

kati Well-Known Member

7. Женічка

8. kati

kati Well-Known Member

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

у нас сім"я з 3 людей - і я наскладую, причому найчастіше нас нема вдома в робочий час. а якщо ми вдома - то і по два рази можу завантажувати (в нас велика машинка). просто звикла все відразу не під кран - а в машинку.
    а якщо не наскладую повну до вечора, то наступного дня зі сніданку докладу посуд - включила, і можна на роботу йти.

10. Женічка

дівчтака, я зупинилась на Бош, знаю,що Таня Слезінська писала,що у неї Бош, в кого ще???? читаю відгуки в неті,що трохи шумні вони, що скажете? Таню,а ваша голосно працює? хоча,яка різниця, я ж спати коло неї не збираюсь :girl_wink:

один мінус, мушу брати 45 см, кухня манюня відносно.

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

це не мінус зовсім, нормально

а щодо шумності - не шумніше, ніж пралька в середньому (в мене гореньє - чути, що щось там робиться, але я не сплю в кухні, і не знаю, чи реально буває тихше)

12. Женічка

я "мала щастя" :) користуватись посудомийкою Miele, вона практично працювала беззвучно, відмивала ідеально, інколи щось могло до ножа прилипнути,і то дууууже рідко.
    я як подивилась на їхні ціни у нас :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

13. Natalya

Natalya Well-Known Member

14. octavia

octavia Well-Known Member

Купляли в Епіцентрі ціну не памятаю. Він дуже потужний і стоїть на вході на весь особняк така "велика коробка" .Себто вся електороенергія поступає через нього .Нам дуже зручно виробництво Україна Донецьк.

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене також БОШ. Рівень шуму один із найнижчих серед посудомийок такого класу. ЇЇ чути тільки в кухні. Якщо вийти, то поки не запищить можна і не знати, що вона працює. :) Я нею абсолютно задоволена. Посуд відмиває чудово, економна. У нас сім"я велика, а посудомийка лише 45-ка на 9 комплектів(інша просто не поміститься.), буває, що завантажую двічі, коли всі вдома, а так - раз на день.

16. Женічка

Занудко,а яку ви модель обрали??? я собі підібрала три в неті.. тепер чекаю,поки мені хтось привезе :girl_haha:

і ще одне.... дівчата,я просто в шоці... вчора мацала електролюкс і бош в магазині, я чомусь настільки розчарувалась... я не чекала такого, те,що побачила в середині, мене "кинуло" в сум.
    вже писала,що користувалась Мілє, тепер розумію,чого в тих Мілє така ціна... то не до порівняння ні з електролюксом, ні з Бош.

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Посудомийна машина BOSCH SRV 53M03 EU

А що ж ви там таке побачили?:)

19. Женічка

просто настільки нераціонально все розкладається, все одне на одному.

дивилась я в Леополісі, ходив там хлопчисько за мною, та й питаю за Бошівську про клас сушіння (я ж вже спец в тому питання завдяки ДП),а він мені починає розповідати, що в Європі найкращий клас сушіння це В, не на ту попав, хлопчисько :girl_haha:

20. Sonne

Sonne Well-Known Member

Дівчата, а чому буває таблетка не розчиняється?
    Я таки машинкою розчарована, половину посуду доводиться вручну домивати. Користуюся нею тільки після гостей, коли залишається велика кількість майже чистих тарілок і то приходить перетирати. В мене AEG Favorit control VI. Хто знає в чому справа - з мене кава і до кави!