Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Приготування до весілля

а ми в Метро купили пластикові фужери....Вони з відстані 2 метрів нічим від звичайних не відрізняються ..Правда, вони там рідко бувають ....ми за ними місяців з 2 чатували:)))

2. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

ну є ще такий момент - перед забавою батьки зустрічають молодих біля залу з хлібом сіллю та п'ють шампанське etc і келихи розбивають... з пластиковими може бути нюанс :) а вони на сонечку виблискують? для фото це вельми суттєвий факт.
    Ідея супер! Я би радила невеличкі за розміром кульки і блискучі хвостики до них :) Ну і когось відповідального приставити до реалізації цієї ідеї :))

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

По-перше немає такого — "ТРЕБА".
    Моє переконання навіщо може бути шампуньське на прогулянці: а) щоб молодята розкомплексувалися до знимки і до кіна; б) щоб не нудьгувала "група підтримки" молодих (дружби, дружки, брати та сестри яких взято з собою на "прогулянку" і які більшість часу не задіяні в процесі). Якщо прогулянка 1-2-3 години і з собою не взято шампани-цукерок-канапок-бананів — то гріх і загроза ниття з боку групи підтримки на шкалт "ви ще довго будете зніматися?.. давайте вже їдемо!.. давайте десь присядемо!.." Вам того треба? Тому краще дати їм плєшку в руки — хай розважаються і знайомляться ближче собі там на лавочці.
    Увага! Якщо плануєте пити шампуньське на прогулянці перед камерою не пийте з тих убогих білих (коричневих) одноразових келішків! можна ж взяти з собю пару фужерів або принаймні одноразові фужери які на фото/відео виглядають як скляні.
    Про канапки я вже писав і ще раз нагадаю — їсти вже хочеться ще по дорозі з дому до церкви! А якщо там ще на прогулянку не пошкодуєте пару годин — тим більше беріть з собою поїсти. Я завжди наречених попереджаю, вони чемно кивають головами, а потім... їдять мої шоколадні батончики )))) добре, що я тепер з запасом беру (собі і нареченій — більше нікому! :) ).

• Подобається Подобається x 9
  4. Marya

Marya Well-Known Member

Ой думаю випити мені прийдеться зі самого ранку :D шоб розслабитись до знимки і до відео :o

Додано через 5 хвилин
    Та оце правда памятаю як дружкою колись давно була, хотіла шось зробити свої коліжанці :download: :D вона мене виволочила всюди де могла і не могла! і де в неї тоді стільки здоров"я було, ше й на 5 місяці вагітності :8: Але чесно кажучи ні шмпанського, ні їсти я тоді не хотіла! Я хотіла спокоооооооююююю :rolleyes: Цікаво наскільки мене вистачить на мому весіллі ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Я ж писала що до РАГСу треба шампанське, тобто на церемонію шлюбу.

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось знайшла Обов"язки дружбів і дружок. Тут все розписано що не забути і що треба робити
    http://www.tamada.lviv.ua/wedding/article38.html

7. Marya

Marya Well-Known Member

шось я сумніваюсь шо дружки захочу тим всім займатись :no:

Додано через 48 секунд
    і так від скількох чула шо я "не хочу бути дружкою, мені то надоїло" і так далі....

8. dimalozz

Ой. Сорі. Я й забув, що декому в наші дні в день весілля вистачає фантазії йти в РАГС )))))

Додано через 1 хвилину
    От бачите які вони подруги! Друзі пізнаються ... на весіллі (с)

• Подобається Подобається x 4
  9. viltis

viltis Well-Known Member

то перед забавою.....а в нас забава і ЗАГС і різні дні,я вже про то писала. І про ті пластикові фужери я писала, що вони для гостей, які теж захочуть шампана....бо возити з собою ще й ящик з богемськими фужерами ....то нот вор мі:) А Діма правий, ті білі одноразові стаканчики на фоні дорогущого плаття , чи навіть скучаюсої дружки .....не надто .

10. Irusja

Irusja New Member

От читаю про всі ваші приготування і самій хочеться пережити хоч хвильку тих переживань весільного дня...:sad: Ніби і недавно це було, якихось 2, 5 роки тому, і синочок днями ходити почав, всеодно хотіла б хоч мить побути на вашому місці молодої... Читаю і про клопоти із весільним вбранням і взуттям, доречі, мені здається, що раніше і вибір цього добра був набагато кращим. Тепер все типове - плаття як штори в оперному театрі ( призібрані кругом, на попі бантик ), тай взуття було оригінальніше і точно дешевше. Короче я вам співчуваю з одної сторони, точніше вашим батькам, бо найчастіше це б'є по їхній кишені. .

11. viltis

viltis Well-Known Member

Шановні наречені.....а як Ви просите на весілля, бо я вчора півдня їздила з нареченим. З того всього побували в 3 домах, побавились з такими файнюткими маленькими дітками ( 5,2 роки і місяць) напилися червоного вина . Якщо в такому темпі продовжувати, то весілля я зіп"юся:)

Хотіла просити з дружками , але .....всього не могла передбачити ...

Щодо дружок, то скажу Вам так. Я їм довіряю.....але провіряю:)

• Подобається Подобається x 2
  12. Irusja

Irusja New Member

До речі я була ось такою два з половиною роки тому... Січень 2006 , -22 градуси на вулиці...[​IMG]

13. Marya

Marya Well-Known Member

Ну може в когось мрія така піти в загс! ми ж всі люди різні:dance: Одним подобаються білі пишні плаття, іншим бежеві, третім синюшного кольору, так само і щодо форми! :) Ясно шо може це трошки тяжко всюди зуміти потрапити в один день! але ж то тільки питання смаку

Додано через 3 хвилини
    якшо чесно! то деякі показують себе і до весілля:aggressive::beee: Але ж це не зле, на майбутнє хоч буду знати з ким маю справу :dance:

Додано через 8 хвилин
    На весілля буду ходити і просити сама або батькам втулю! ШОсь мені не дуже хочеть ходити на вулиці з букетом на голові :) та й вік я рахую в мене вже не той шоб так ходити. Колись мені та процесія подобалась, як мала була :D а теперка неа ;)

Я думаю шо всім залежать кількість людей на весіллі. чи ви на запрошеннях пишете про те шоб попередили про свою відсутність? і чи будете дзвонити і перепитувати?

14. Marya

Marya Well-Known Member

Питання на засипку може хто підскаже скільки триває весільна прогулянка? і по яких місцях? а то ніяк не можу порахувати на котру годину зал в запрошеннях писати :8:

15. Nachtigall

Nachtigall New Member

Чим більше, тим краще. Але думаю більше трьох годин Ви не витримаєте ...

16. dimalozz

Моя дружина їздила з дружками. Всі були в мегастародавніх вишитих сорочках з домотканої тканини. Об’їздили за день пів-Львова і два села. Правда, з дітьми в кожній хаті не забавлялися але за стіл присідали на хвильку :).

Треба обдзвонити звичайно ж. Але не кажіть "Якщо не будете кажіть" а так ніби хочете нагадати і між іншим уточнити чи їм виходить бо вам потрібно точно знати.

То дуже індивідуально. Якщо пройтися біля Шевченка і випити шампанське біля Оперного (попсова програма-мінімум) — легко вкладетесь в годину. А якщо нормально пофотографуватися + на відео познімати щось цікавого — тоді від 2-х годин і більше. Раз наприклад знімав весілля друзям то так спланували, що від ранку до 18:30 то була суцільна фотосесія. Потім наречена переодягнулася в весільне плаття і на 19:00 всі були в ресторані. Назнімали гору різноманітних фотографій у різніх-різніх місцях. Причому все робилося дуже вільно, без поспіху і з задоволенням: приїхали, з друзями шампанського випили, поки вони п’ють зробили пару кадрів, їдемо в інше місце.
    По місцях не буду ніц радити бо мій смак (здається) з вашим не співпадає. Львів — то таке місто, де фотографуватися можна практично будь-де: площі, вулички, парки, кав’ярні, ресторани, готелі, музеї, театри і тд. Уточніть місця і програму дня вже зі своїми фото-відео операторами.

• Подобається Подобається x 6
  17. Olma

Olma Well-Known Member

З запрошенням у нас декілька варіантів.

Ми ще за 4-5 місяців розіслали всім такі-собі "save the date cards"- щоб гості собі цю дату так би мовити зарезервували. Ті хто не можуть бути присутніми зразу ж нам і повідомили.

Потім виготовили запрошення і недавно розіслали їх поштою. Львівських гостей запросимо з нареченим разом - але мабуть по скороченій програмі, без довгих "застольїв" :agree: ...

18. Marya

Marya Well-Known Member

Якшо чесно я б не дуже хотіла йти наприклад в Стрийський парк :ninja: це просто якесь місце клонування наречених. До оперного театру наприклад я б пішла взагалі увечері, коли все підсвічене і знову ж таки нема параду наречених! Я б з великим задоволенням десь поїхала б за місто і полазила в якомусь замку, наприклад в Олеському. :sad: шкода шо то все так далеко і по часу мені не вийде! А смак це діло відносне! оскільки я не є професіоналом в справі фото- та відео то в першу чергу я буду прислухатись до того шо мені скажуть відео та фотооператор їм через об"єктив краще знати де вийдуть суперові фотки! Бо фотки я люблюююю..... ммммммм....... особливо гарні фоткииииииии:dance::dance::y:

• Подобається Подобається x 4
  19. dimalozz

Не забудьте про запасні варіанти на випадок непогоди.

20. Marya

Marya Well-Known Member

дяки за пораду, постараюсь :) але так хочу шоб була погода :dance: