Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Делівері я пересилала декілька разів і виходило, дійсно, досить дешево, але мені дуже незручно туди добиратися, тому я в основному і шлю через Нову пошту, бо склад під будинком просто знаходиться, але за економію часу пересилка трошки дорожче обходиться.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів моя епопея з новою поштою ще досі не закінчилася. просто чудо яке! в інфо центрі сказали що з 5 числа він на місці, тільки сьогодні мені показало на сайті, що він прибув, але людина не може забрати, бо його нема! ну і в декларації забагато цифр! я вже 20 разів переписувала, вводила і всьо год, а тут як прийшлося забирати - то вже і забагато.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів А я щось до нової пошти звикла вже. ніколи мені нічого не побили і не пошкодили, пару років уже пересилаю цією службою, то щось інше навіть шукати не хочеться і страхую завжди на реальну вартість, то впевнена, що все ок. пересилала, правда, колись укрпоштою, то дуже довго йшла передачка, щось із тиждень. я в шоці була, це був подарунок на д.н. подрузі, прийшов невчасно.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Дівчата, хто купував на е бей, послугами якого посередника користувались? Хочу купити товар, а доставка лише по США.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Можна скористатися мыжнародними типу UPS, DHL. Вони і в Україні представлені, думаю, доставлять все.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів у Львові точно мають представництво, замовляла з американського сайту, то мені чудово і відносно недовго доставили. Біля вокзалу є їхнє відділення, можна там забирати або й пропонують кур*єром під самі двері, але мені то не підходило бо на роботі довго сиділа. Привітні хлопці працюють
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Скористалияс DHL? Як у них ціни по Україні? Чула, що недешево(
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Порівняно з вітчизняними перевізниками - дорогувато. На роботі порівнювали ціни на відправку документів 2 роки назад. То через ту ж Нову Пошту було 13 грн., а через DHL 30 грн. Це склад-склад.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Нова пошта відмінила обов'язкову мінімальну ціну страховки в 400 грн. Для мене це гарна новина, бо часто мої посилки коштують менше, ніж 400 грн. Тепер і вартість пересилки відповідно зменшиться.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Зовсім не зменшиться. Нова пошта тепер бере 0.5% від суми страхування, або не менше 3-х гривень. А 3 грн - це 0.5% від 600 грн. Тобто яку б ви вартість не вказали від 0 до 600 грн сума буде однаковою. Загалом мінімальна доставка тепер в Нової пошти виходить 18 грн
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів То значить щось неправильно я вираховую. Ну 18 грн. - це не так страшно.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Чому 18? При вазі до 200 грам, мінімальна вартість становить 16 грн.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Це не так і дорого. А якщо багато відправляти, як я, то можна оформити програму лояльності і трохи економити з часом на відправленнях.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів А якщо дуууже багато відправляти (5000грн/міс оплат за послуги НП), то можна оформити інтернет магазин. В нас так кілька перевізників оформили і всі разом від однієї людини відправляють, на яку той нет- магазин зареєстровано. Тариф у них на половину дешевший, навіть за той же Делівері. Взагалі, роботою НП ттт задоволена. Відправляємо вантажі щодня. Чоловік- габаритні. Я- скло. Навіть бокали на ніжках в Дніпропетровську обл. цілісенькі приходили. З власного досвіду, якщо товар дуже крихкий, то або запаковувати дуже надійно, щоб не розбився, якщо впаде, або просто плівкою перемотати, щоб було видно, що це. Обидва варіанти працюють)
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Завжди можна знайти спосіб зекономити, я от уже близько року як користуюся програмою лояльності Нової пошти.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Дякую за інформацію. Це дуж зручна і вигідна пропозиція. А ви не знаєте, якщо так працювати, чи буде курьєр приїздити і забирати відправлення, щоб кожного разу на склад не їздити???
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Ми такі деталі не уточняли. Дам давали візитку начальника відділу, який працює з такими клієнтами і по всіх питаннях консультує. Можна спробувати звернутися за порадою по телефону гарячої лінії.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів От читаю я, яка чудова НП і дивуюся. Повірте нарахунок гарячої лінії, якщо на Вас можна заробити вони гарно щебечуть, а тільки щось загубилося чи затримується, то ще Вас і пішлють по телефону!
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Дивно. Мала теж кілька разів спірні питання і на рахунок затримки, і втрати, але грубощів ніколи не було і все вирішувалось досить швидко і без пробуксовки.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Як правило, користуюсь Новою Поштою, поки що все влаштовує. Хоча чула від багатьох і про завищену ціну, і про те, що не вчасно доставляли багаж та інше. Автолюксом теж користувалась, і теж все було добре.