про доставку з інтернет-магазинів

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Dzha, 4 Липень 2012.

1. katrinache

katrinache New Member

Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів

Делівері я пересилала декілька разів і виходило, дійсно, досить дешево, але мені дуже незручно туди добиратися, тому я в основному і шлю через Нову пошту, бо склад під будинком просто знаходиться, але за економію часу пересилка трошки дорожче обходиться.

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

моя епопея з новою поштою ще досі не закінчилася. просто чудо яке! в інфо центрі сказали що з 5 числа він на місці, тільки сьогодні мені показало на сайті, що він прибув, але людина не може забрати, бо його нема! ну і в декларації забагато цифр! я вже 20 разів переписувала, вводила і всьо год, а тут як прийшлося забирати - то вже і забагато.

3. Dzha

Dzha New Member

А я щось до нової пошти звикла вже.
    ніколи мені нічого не побили і не пошкодили,
    пару років уже пересилаю цією службою, то щось інше навіть шукати не хочеться:girl_yes: і страхую завжди на реальну вартість, то впевнена, що все ок.
    пересилала, правда, колись укрпоштою, то дуже довго йшла передачка, щось із тиждень. я в шоці була, це був подарунок на д.н. подрузі, прийшов невчасно.

4. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, хто купував на е бей, послугами якого посередника користувались? Хочу купити товар, а доставка лише по США.

5. Poradnik

Poradnik New Member

Можна скористатися мыжнародними типу UPS, DHL. Вони і в Україні представлені, думаю, доставлять все.

6. Njavko

Njavko New Member

у Львові точно мають представництво, замовляла з американського сайту, то мені чудово і відносно недовго доставили. Біля вокзалу є їхнє відділення, можна там забирати або й пропонують кур*єром під самі двері, але мені то не підходило бо на роботі довго сиділа. Привітні хлопці працюють:girl_smile:

7. Poradnik

Poradnik New Member

Скористалияс DHL? Як у них ціни по Україні? Чула, що недешево(

8. Letunka

Letunka New Member

Порівняно з вітчизняними перевізниками - дорогувато. На роботі порівнювали ціни на відправку документів 2 роки назад. То через ту ж Нову Пошту було 13 грн., а через DHL 30 грн. Це склад-склад.

9. Poradnik

Poradnik New Member

Нова пошта відмінила обов'язкову мінімальну ціну страховки в 400 грн. Для мене це гарна новина, бо часто мої посилки коштують менше, ніж 400 грн. Тепер і вартість пересилки відповідно зменшиться.

10. Golgy

Golgy Member

Зовсім не зменшиться. Нова пошта тепер бере 0.5% від суми страхування, або не менше 3-х гривень. А 3 грн - це 0.5% від 600 грн. Тобто яку б ви вартість не вказали від 0 до 600 грн сума буде однаковою. Загалом мінімальна доставка тепер в Нової пошти виходить 18 грн

11. Poradnik

Poradnik New Member

То значить щось неправильно я вираховую. Ну 18 грн. - це не так страшно.

12. Letunka

Letunka New Member

Чому 18? При вазі до 200 грам, мінімальна вартість становить 16 грн.

13. Low

Low миється в бані

Це не так і дорого. А якщо багато відправляти, як я, то можна оформити програму лояльності і трохи економити з часом на відправленнях.

14. VERO

VERO Well-Known Member

А якщо дуууже багато відправляти (5000грн/міс оплат за послуги НП), то можна оформити інтернет магазин. В нас так кілька перевізників оформили і всі разом від однієї людини відправляють, на яку той нет- магазин зареєстровано. Тариф у них на половину дешевший, навіть за той же Делівері.
    Взагалі, роботою НП ттт задоволена. Відправляємо вантажі щодня. Чоловік- габаритні. Я- скло. Навіть бокали на ніжках в Дніпропетровську обл. цілісенькі приходили. З власного досвіду, якщо товар дуже крихкий, то або запаковувати дуже надійно, щоб не розбився, якщо впаде, або просто плівкою перемотати, щоб було видно, що це. Обидва варіанти працюють)

15. Poradnik

Poradnik New Member

Завжди можна знайти спосіб зекономити, я от уже близько року як користуюся програмою лояльності Нової пошти.

16. SovA

SovA New Member

Дякую за інформацію. Це дуж зручна і вигідна пропозиція. А ви не знаєте, якщо так працювати, чи буде курьєр приїздити і забирати відправлення, щоб кожного разу на склад не їздити???

17. VERO

VERO Well-Known Member

Ми такі деталі не уточняли. Дам давали візитку начальника відділу, який працює з такими клієнтами і по всіх питаннях консультує. Можна спробувати звернутися за порадою по телефону гарячої лінії.

18. SHURIK

SHURIK New Member

От читаю я, яка чудова НП і дивуюся. Повірте нарахунок гарячої лінії, якщо на Вас можна заробити вони гарно щебечуть, а тільки щось загубилося чи затримується, то ще Вас і пішлють по телефону!

19. Letunka

Letunka New Member

Дивно. Мала теж кілька разів спірні питання і на рахунок затримки, і втрати, але грубощів ніколи не було і все вирішувалось досить швидко і без пробуксовки.

20. Glafira

Glafira New Member

Як правило, користуюсь Новою Поштою, поки що все влаштовує. Хоча чула від багатьох і про завищену ціну, і про те, що не вчасно доставляли багаж та інше.
    Автолюксом теж користувалась, і теж все було добре.