Відповідь: Про груди дійсно біднятко, це ж для здоров"я важко, таку "красоту" носити. буває, кого природа обділяє, а кому з лишком і ніяке мумійо вже не поможе......
Відповідь: Про груди а та кобіта то хіба не фотошоп?? бачила десь в неті дівчину з найбільшими грудьми, то вроді менші від цих..
Відповідь: Про груди ну значить і з таким щастям жити можна. головне - красиве обличчя, а там як получиться
Відповідь: Про груди Liliyah Romanova, підкажіть будьласка мумійо можна використовувати від розтяжек кожен день, скільки часу? Де його можна купити? В аптеках?
Відповідь: Про груди Звичайно, кожного дня! Можна користати до моменту, коли "плюнете" на ті розтяжки.
Відповідь: Про груди йой.. а та дівчина така нічогенька.. але такі груди... а я ще через свої комплексую..... мені здається що такі треба зменшувати.....
Відповідь: Про груди вибачте мене за втручання:o:o. маю запитання. темка якраз та шо треба. в мене груди різного розміру (різниця більше 1-го розміру!!!!!!!!!!!!!), ходила до лікаря, сказав, шо то все нормально, має до 20-ти виправитись. але ж цього не сталося. що робити і чи треба панікувати?
Відповідь: Про груди Myzuk, В мене коліжанка мала таку проблему , бо годувала двох дітей довго, і переважно правою груддю. Так от - в неї навіть під светром було видно , що груди різні за розміром. Але то трохи виправилось після закінчення годування і фізкультурою. В мене особисто також груди різні , але не настільки. Можливо вартує спробувати фізкультуру ? Плюс консультація грамотного гінеколога !