Пропозиція руки і серця....

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем FaLL, 9 Грудень 2007.

1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Пропозиція руки і серця....

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    в нас така ж ситуація і по тій же причині!:girl_crazy:

2. Angel

Angel Well-Known Member

а мені були дані гроші,щоб я купила перстень... ну я так і зробила)))чоловік знає ,шо мені не вгодиш....потім той перстень був відданий йому,а за хвилину подарований мені. короче,така романтика ,шо мало місця))))

3. Zhaba

Zhaba Member

Зробив мені мій муж пропозицію одружитись. Нарешті! Певно вже доколупала його :girl_crazy:
    Це мало бути рівно 3 роки тому. Після 2 років шлюбу і майже 3 років після розписки, на мій день народження чоловік став на коліна, подарував каблучку з діамантиком і спитав чи вийду я за нього заміж. Романтіка... :girl_flirt::girl_smile:

4. zhabusya

zhabusya New Member

Мені чоловік запропунував одружитися на день студента рівно 5 років після нашого першого поцілунку)))оскільки я не люблю сюрпризи то він мене підготовлював десь місяць до заручин. То питав який у мене розмір для колечка, то ми могли і ти і він просто так ніби з жарту чи вийду за нього заміж(звичайно я нічого не відповідала) і так далі. Тож я була вже готова до пропозиції, єдине, що попередила що не хочу банально у ресторані (трошки попсувала плани).Хоча було не дуже то і оригінально і хоч я вже була готова вся кімната була у свічках, вечеря дома і пропозиція на одному коліні, сльози все таки вийшли на очі.І почалось ..... підготовка а весілля відгуляли через 10 місяців)))

5. Molecule

Molecule New Member

Пропозицію чоловік мені зробив 14 лютого в день закоханих. Сюрприз почався ще зранку,я проснулася від запаху кави, а мій коханий готовив мені сніданок, ввечері він викликав таксі, куди ми їхали я не знала(думала до ресторану) ,але він виявився оригінальним:) , замовив сауну з джакузі, і там запропонував мені вийти заміж, ми відкоркували шампанське і відсвяткували.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

Нарешті настав мій зоряний час- тепер і я можу похвалитись, тим, що заручена!!!!:girl_in_love:
    Історія досить довга і заплутана, бо зі мною так просто ніщо не стається, навіть заручини:girl_haha:
    Отже, під час всяких «серйозних розмов» з коханим, ми завжди доходили до висновку, що одружуватись нам поки рано, в основному з причин матеріальних, та і я себе якось слабо уявляла в ролі «жени», хоча ще задовго до того всього я була досить добре проінформована у галузі «весільних турбот» (то ми так з подругою собі розважались і поєднували приємне з корисним):girl_blush2:
    Пішли ми от якось з коханим на суші, десь місяці два тому..звичайний собі вечір, я після пар, зла і знервована, зовсім не налаштована на романтичний лад і тут- коханий вирішив проінформувати мене про зміну своїх планів і спитати мою думку щодо цього..говорив щось на зразок, що якщо чекати поки в нас буде своя квартира, то можна і років через 10 одружитись, що його не влаштовує даний стан речей, він не хоче розлучатись зі мною по вечорах і хоче,щоб ми одружились наступного року!!!! Точно всього не пам’ятаю, бо я сиділа там просто в шоці, не в стані вимовити ні слова:shok:
    Таким чином, знаючи,що я люблю сюрпризи тільки в тому випадку, якщо я попередньо до них підготована, він вирішив попередити мене про його план попросити в мене руки і серця на нашу річницю-2 роки як ми разом…
    Спочатку в мене почалась паніка, бо я все таки виявилась неготовою, що це станеться саме зі мною, але потім почала стрибати від щастя :dance2: звісно ж на тому я не заспокоїлась і почала витягувати з коханого подробиці де і як це станеться, відразу ж забракувавши ресторан(явно зруйнувавши його плани), бо мені не хотілось, щоб при цьому був ще хтось присутній крім нас двох…ще, я довго кіпішувала і нервувалась, як це все сказати батькам, короче не сиділось мені на місці:pardon:
    І от позавчора, ЦЕ сталось…ми все таки пішли в ресторан, але наш столик був окремо, та й якщо чесно мені вже було неважливо бачить нас хтось чи ні…за вікном сніг і холод, місто світиться різноманітними вогниками, а ми сидимо в тепленькому містечку, на столі мерехтить світло від свічки, в бокалах терпке вікно, кохані очі навпроти і момент, який я стільки разів уявляла в своїх мріях…обіцяла собі, що не заплачу, але таки не втрималась…
    Розмова з батьками ще попереду, але тепер мені вже ніщо не страшно…
    І найпрекрасніше в світі колечко, що тепер світиться на моєму пальчику, тепер постійно гріє мені серце і нагадує про мій новий офіційний статус- «Наречена»!!!:girl_angel:

7. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А для мене пропозиція руки і серця не була неочікуваною. Ми зустрічалися вже десь близько року і вже почали заговорювати за весілля, і якось так помалу-помалу почали планувати - замовили зал, тамаду... А одного разу я кажу до свого тоді ще хлопця: "Так ти ж мені пропозицію не зробив!!":girl_haha::girl_haha: І тоді на день Св. Валентина в нас була романтична вечеря, потім було запрошення на танець і дарування персня:girl_yes2: Короче, рамантіка була:girl_yes:

8. Wonder

Wonder New Member

а моя історія така:
    ми йшли до мене в гості, а подорозі чоловік запропонував попити пива на горці (біля мене є горка з лавочками і столиком), а я та ну, та давай дома попєм, а він вперся...
    ну добре
    я піднімаюсь на ту горку, дивлюсь а там на столі стоїть вино і 2 бакали
    я нічо не розумію, питаюсь що це таке і мабуть комусь ми зараз заважатимемо,
    коли дивлюсь на коханого, а він хвилюється, щось нервово шукає в кишені і стає на коліна ...
    ну і далі витягає колечко і пропонує одружитись
    ну а я звісно погоджуюсь:girl_curtsey:

а потім думаю, ото попили пива... (пиво ми тоді так і не пили, а трішки вина :girl_in_love:

ps. то його друг перед нашим приходом, прикрасив стіл і слідкував, щоб ніхто не завадив :)

9. masjaka

masjaka Well-Known Member

Напишу ще свою історію. Про заміжжя я ще і не думала, зустрічались ми 1,5 роки. В ніч на моє день народження мені приснився сон:наче я одягла на талію обруч крутити а він такий тісний, що і не зрушиться. І от моє Д.Н. В день я бачусь з кохоним на 10хв., а він такий приодітий, в костюмі. А я йому: "І чого ти так вирядився?":girl_mad: Засоромила його і побігла по справах. Ввечері святкувала з подругами у сестри. Мені дзвонять і кажуть прийди до дому, тут Коханий. А я така чому б йому до нас не прийти.Не ясно. Почала збиратись, а мені всі подруги натякають, що мене чекає освідчення.Я відмахнулась, поплелась до дому (живу я рядом). А коханий все при тій же параді! в моєї мами дивна посмішка від вуха да вуха:girl_crazy:. Зайшли до кімнати. Він каже подивись у вікно. Я дивлюсь, а там якісь горбаті постаті щось запалюють. І ніяк. Виявилось це був феєрферк. Його неправильно встановили, і ракети почали гатити в стіну і від неї рикошетом летіти хто куди. :girl_impossible:машини зупинились. Я не рухалась. і в такому стані стресу, мені вручили колечко. З відповідним питанням. А хотілось, щоб коханий його сам одягнув.Ще потім друзі, ті що підпалювали піднялись. А це вже було зовсім не романтично:girl_cray:. Я сказала "Так", хоча для мене це було так неочікувато, що в той момент думала "Якщо що передумаю". Та не передумала вже 7р разом. Одним словом іноді з хорошої задумки при поганій організації маже вийти бо зна що...Розраховайте свої сили і можливості. Зате є що згадати. А наступного дня коли я показала колечко, одногрупниця сказала: Таке точно ні на одну тілію не нелізе. І я згадала свій сон:girl_curtsey:

10. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Мені перстень дарував коли пропонував одружитись... Мене дівчата підбивали розкрутити на весіллі ще на один, але я свого пожаліла

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Невже я пишу в цій темі?:khomyak: Ще не можу повірити!:girl_tender:
    Отже, вчорашній день не обіцяв нічого ТАКОГО незвичайного. Подзвонила одногрупниця, що прийде до мене ввечері зі своїм хлопцем. Я вирішила збігати до оперного, запитати в касах, чи є ще квитки на Ніно Катамадзе...Але тут коханий мені каже, що замовив для нас столик у ресторані десь за містом. Я одразу подумала про "Сонячний камінь" біля Кінг Кросу, і одразу здогадалася, що то буде пропозиція...

Мої думки? Неоднозначні...Я думала, що пропозиція може бути або на день св. Валентина, або, як він якось промовився, влітку на морі...

Але поїхали ми зовсім не в сторону Стрийської, а в сторону Буська. Виявилося, що коханий замовив столик в Олеському замку! Нас там чекав столик, на якому було багато-багато свічок, коханий подарував мені великий букет білих з рожевим відтінком тюльпанів, а також нам принесли середньовічні костюми!:girl_spruce_up:

За вечерею ми згадували наш перший день знайомства, коли ми ходили на виставку Є. Гапчинської...мм...такі приємні спогади!

І потім настав цей чарівний момент - коханий став на одне коліно і попросив мене вийти за нього! І я погодилася! подарував мені колечко з білого золота і з ніжним діамантиком! Чесно, так смішно трошки було - ми потім ще довго сиділи, обійнявши одне одного, і коханий мене смішив:girl_haha:. Такі ми з ним завжди - постійно смішимо одне одного! Навіть у такий серйозний і відповідальний момент!

Потім нас фотографували офіціанти біля замку, навіть туристи з нами фоткалися! Чесно, моєму щастю немає меж - я навіть не сподівалася, що буде аж так класно!!!

Потім дзвінки батькам (тато, що для мене дуже важливо, сказав, що любить нас обох), братові, сестричці (оце-то від неї емоцій було!), батькам коханого, бабусі...Потім з друзями пішли в кафешку, там нас усі обіймали і вітали...мммм.....Хочу зберегти це чудове відчуття назавжди!

12. JADOR

JADOR New Member

То був гарний день. Ми пішли в театр, а потім поїхали в ресторан. Нас зустріли, провели до замовленого столика. Ми гарно проводили там час - горіли свічки, грала скрипка. Нам принесли дуже гарний десерт.І тоді мій майбутній чоловік замітно почав ще більше якось хвилюватися. Ми говорили про щось дуже особисте і романтикою аж пахло навколо. Коли я все ж взяла до рук ту дисертну виделку і зосередилася на такій смакоті, то була,м*яко кажучи, дуже вражена.Посеред цієї краси, у розрізаній виноградинці лежав такий гарнюсінький перстень! І тут почалося найважливіше. Він став на коліно і тремтячим голосом читав вірш, що сам написав для мене. А коли я сказала "так", то всі навколо плескали(то виявляється одна я нічого не знала).
    Такі стосунки в нас і досі: ніжні, справжні і поетичні:)

13. siriuska

siriuska Member

ха.а в мене було в електричці,то ми їхали від коханого.ми їздили,щоб він мене познайомив,і ще в сестри згодини перед весіллям були.Щось ми говорили,і я кажу класно що її сестра буде святкувати весілля 1 червня,то якраз все гарно зазаленіє,розцвіте,а він каже а коли б ти хотіла,а я ну...(і дивлюся в календар на телефоні),і кажу мені підходить в жовтні 4,або 11.Так і сталося,11 жовтня ми відгуляли весілля.Я цю дату просто так назвала,навіть незнаю чого,і все вийшло,навіть непоганий зал знайшли,правда в церкві було тяжче,бо там всі години на обід вже були зайняті,але і так добре було.шлюб був о15-30.

14. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Пропозиція руки і серця в мене проходила дуже романтично. Це сталося 26 вересня 2008 року. Зранку коханий мені подзвонив і сказав, що він буде змушений їхато в село.:girl_phone1: Я дуже розтроїлася, бо через декілька днів, він їхав закордон (закінчувати навчання), а тут він поїхав ще й в село. Того дня моя подруга запросила мене погуляти. Ми довго ходили парком і я дуже була здивована, що вона хоче гуляти, бо зазвичай вона б краще посиділа на лавці. Коли ми вже зібралися йти додому, ми пройшлися біля озера. Здаля я побачила човен з парусами, який літом завжди курсує по Тернопільському озері. Він був прибраний кульками (білі і розові), квітами. Коли я це побачила, то подумала, як гарно і зказала подрузі, що це напевно для молодої пари прибрано. Вона дуже дивно усміхнулася і тут я побачила друга чоловіка, який сидів неподалік в кущах і знімав нас камерою. :girl_bye:Я почала його кликати, а він зі страху заліз далі в кущі. Підійшовши блище я побачила на березі, біля колон мого майбутного чоловіка, який тримав букет з білих троянд і мило усміхався. Я підійшла до нього і він мені освідчився, він говорив дуже гарні слова і на очах в нього блищали сльози. Подарувавши мені квіти, він запросив поплавати на цьому прикрашеному човнику. Ми були надзвичайно щасливі і закохані. Коли ми зішли на берег , то нас зустріли наші друзів, дехто з родини чоловіка. Вони нам плескали і кричали "гірко". Ми усі разом пили шампанське і фотографувалися. 27 вересня, чоловік просив благословення в моїх батьків, а 8 січня були заручини і тоді він мені подарував обручку. На освідченні коханий подарував мені статую Ангела, який є охоронцем нашої сім*ї і подружнього щастя.:girl_in_love:

Останнє редагування: 6 Березень 2011
  15. lorelaj

lorelaj Active Member

Мені пропозицію зробили так, як я завжди мріяла)))Чоловік сам здогадався.
    Ми пішли в яблуневий сад на пікнік. Я була в старих джинсах, розтягнутом светрі й з хвостиком - на пікнік ж збиралась. Знайшли дуже гарне місце (потім чоловік признався що не зовсім вже й знайшли - він розвідав територію до того:) - галявина простора, велика, з зеленою травою, повністю оточена високими яблунями й кущами (добратись було нелегко). Був пікнік, моє улюблене вино й фондю фруктове, улюблені черешні... А ще мені весь час дзвонив телефон (кожні 5-7 хвилин без перебільшень), й чоловік просто через 40 хвилин не витримав й відібрав телефон:) Попросив мене встати ( а я ж не здогадувалась ні про що - капризувала й питалась навіщо). Отож я встала - боса на коцику, тоді майбутній чоловік встав на одне коліно й сказа : Ти знаєш що ти найдороще що у мене є...а далі я не пам"ятаю, що говорилось, бо побачила колечко...я зовсім неочікувала пропозиції
    Потм було багато ніжності й романтики, вечором вечірка з друзями (а я в розтягнутому светрі:)
    А потім я поїхала на рік вчитись закордон...
    Ми вже 6 місяців як розписані. В вересні якщо знайдемо зал - вінчання й забава.

16. Lusuzka

Lusuzka New Member

А в мене вийшло освідчення експромтом )) :girl_smile: Мій коханий планував в суботу замовити ресторан, влаштувати романтичну вечерю і освідчитись. Але вийшло так, що ми в четвер трошки посварились (я посварилась) і я йому сказала, що між нами все скінчено і щоб більше не дзвонив і не приходив. :girl_feminist: Я була впевнена, що він зразу прибіжить миритись, а тут все не так як я думала......в четвер ні слуху ні духу, в п`ятницю - те саме, в суботу теж.....А мене якраз на цю суботу запросили на весілля, а я йому так і невстигла про це сказати. От я зла така на нього :girl_devil:, починаю збираютись на забаву. Чую, дзвінок в двері, я відкриваю, а там стоїть мій коханий з великим букетом роз, я його пустила до хати, а сама стою ще в нічній сорочці....і дальше така сцена - він мовчки дає мені квіти, і каже: я прийшов тобі віддати твій брелок (в нього він був від моїх дверей в під`їзд), я в шоці думаю: ну нічого собі, я ж не збиралась з ним розходитись, а просто так це сказала, а тут таке :khomyak:........я наставила руку, і він витягує з кишені коробочку у вигляді сердечка, відкриває його, а там таке гарненьке колечко :radist:, я мовчки стою з несподіванки, він бере це колечко і вдягає мені на палець, в мене руки трусяться, в нього також, ми обнялись, поцілувались :girl_in_love:, а потім він запитав, коли я хочу весілля, я сказала, що літом, він сказав, що також так хоче.....потім я згадала, що пропозиції він мені не сказав, і кажу йому, чого ти мені не пропонуєш, а він каже- ну і так все ясно )) о такі чоловіки....правда потім цілий день ходив і питався різними способами чи я вийду за нього заміж )).:kiss3: В цей день ми поїхали двоє на весілля, святкували там, щасливі, і я вже сиділа з колечком, яким ми весь вечір любувались.
    Освідчення в нас було в жовтні, а в липні буде весілля !:girl_wink:

Останнє редагування: 8 Березень 2011
  17. Smorodynka

Smorodynka Member

18. Burberry

Burberry Well-Known Member

Цього року я теж почула "свою" пропозицію руки чи серця. І як часто говорять, насправді й не запам'яталося, як це прозвучало, чи "стань моєю дружиною", чи "вийди за мене заміж", але це була така бажана і очікувана пропозиція. І хоча коханий не обмовився й словом, але моя жіноча інтуїція давно про все знала. Пам'ятаю лише як його голос тремтів, а моє обличчя заклякло. Ми так довго до цього йшли і тепер на моєму пальчику маленьке колечко з білого золота з діамантиком, про яке давно мріяла.Тепер розпочалася активна підготовка до весілля. А сталося все надто "класично" в День закоханих в ресторані за містом, хоча яке це вже тепер має значення...:girl_wink:

19. Malyatko

Malyatko New Member

Читаю і чуть не плачу і я так хотіла........ а в мене все було так .Ми 8 років зустрічалися ,останній рік жили разом ,але так сталося ,що я завагітніла ,ну думаю нарешті і весілля ,а він ні словом ні духом ,народження активно обговорювалось,навіть ім!я майбутньої дитини,а я ж чекаю ,чекаю і нічого про заручини ,десь через тиждень ми були в куми ,то вона до нього : А коли весілля , а він : яке ? Кума аж рот відкрила,як яке ,а він :а шо треба??? одним словом ніякого освідчення не було ,весілля було ,але якось так само собою просто вирішось ,що коли ,бо строки підганяли ,а от романтики ,слів там різних ........шкода мені за цим зараз.....хоча коли ми зустрічались на моє день народження він зранку поки я спала засипав мою кімнату разом зі мною на ліжку пелюстками троянд і приніс дуже здоровенний букет з великих ромашок....от хоч тим і тішусь :)

20. raspberry

raspberry Well-Known Member

А в день мого освідчення сестра запропонувала піти пообідати в кафешці біля дому, бо ніби просто не хотілось нічого готувати. Ми поїли і пішли додому. Заходим, а там від вхідних дверей і до моєї кімнати йде доріжка з пелюстків троянд і свічок. Я заходжу до кімнати, а там стоїть мій майбутній чоловік навколішках, з букетом троянд в одній руці і з коробочкою з каблучкою - в іншій. Далі я нічого не пам'ятаю, настільки була приємно здивована і шокована. Пам'ятаю, що потім сиджу на дивані, п'ю вино, їм цукерки, поруч сидить майбутній чоловік і сестра, а на пальці каблучка...