ооо, поліклініка на Симоненка - це взагалі зачарована поліклініка. Таке враження, що нормальних лікарів звідти навмисне "викурюють", а те що залишається, то перли за перлами видають... Якщо Ви про сімейних лікарів питаєте, то ще більш-менш адекватна, то Кліценко. Але ні в якому разі не берусь когось радити, бо кожному своє. Мені вона хоча б підходить тим, що зразу антибіотиків не виписує і за ГВ зі мною не спорила, а казала, що все добре роблю ( а це ой яка рідкість). Хоча медсестра її мені взагалі не подобається, кобіта не приємна.
Якщо на Симоненка, то в нас сімейна Шенгера, ніби нормальна, щось просте лікує без проблем, з антибіотиками не спішить. Але радити теж не берусь, бо то все індивідуально.
Доброго дня! В дочки 4р. атопічний дерматит з 2-ох місяців, а з липня цього року з'явився алергічний нежить, з яким не можемо справитися. Можливо хтось може дати контакти Головин Роксолани Романівни (алерголог з Охматдит), чула схвальні відгуки про неї. Або розкажіть як до неї можна потрапити (чи великі черги), можливо вона приймає по запису?
Я вже сама не розумію, вроді би тепер в поліклініках зробили з педіатрів сімейних лікарів?! Чи це не всюди. Та потрібен і педіатр, і сімейний. Але, в основному педіатр. Тим більше, після пологів, щоб знати до кого звертатись з двома вже дітьми. Я там стою на обліку в ЖК на Симоненка, територіально нам по дорозі, та й вже думаю, що мати б ще там толкового лікаря не завадить...
Порадьте будь-ласка хорошого психоневролога для дитини. Малому 2.2, а говорити ніяк не хоче, окремі слова і то під настрій Трохи переживаємо стосовно того.... Дякую!
Щоб вас заспокоїти, в друзів синок заговорив лише після 3-ьох. Але одразу правильними словами. А в 2 взагалі нічого не говорив, лиш мугикав і пальцем показував
Я теж знаю кілька випадків, коли діти починали говорити лише після 3 років. Кажуть, що то нормально, особливо у хлопчиків ( хоч і не розумію зв'язку зі статтю )
якщо вже дуже так переживаєте ( як ми свого часу) можна зробити ЕЕГ і переконатись, що все там добре і чекати-чекати)
То ще не той вік, щоб дуже переживати. Мій племінник заговорив в 3 рочки, зате зараз так тараторить, що не зупинити. Моя мала активно розговорюватися і говорити реченнями стала в 2,3-2,4. Відносно психоневролога не в курсі, з невропатологів можу порадити Свинаренка, Куксенка.
Дівчата, напишіть будь ласка в ПП, може хтось знає, чи часом не у відпустці зараз Гайдук, і скільки вартує зараз прийом в нього?
і мені будь ласка. він до малят до дому приїзджає чи тре до нього їхати? краще певно по запису. спробуйте подзвонити в Охмадит в пульмонологічне відділення - може там вам підкажуть номер. вона така трохи зверхня пані,як на мене. ще в середу на 10год в пульмонологічному відділенні консиліуми - вона приходить. можете по 10й підійти і зачекати - можливо вона вас би прийняла.
@katysik, думаю, не варто так перейматись вже, варто почекати але , якщо дуууже хвилюєтесь , то для самозаспокоєння підіть(раджу) до Грузецької Оксани Степанівни поліклініка на Митній)
Гайдук - пречудовий лікар!!! нинька мали з ним справу - дуже задоволена і враження чудові. все зрозуміло пояснив, уважно малого подивився,діагноз врешті поставив.
Я хоч не була у нього, але знаю, що розумний лікар. І так собі думаю, що добре би було, якби хоч третина всіх лікарів була нормальними та адекватними і ми би не мали потреби вишукувати серед них того, хто правильно поставить діагноз та адекватне лікування. Маю на увазі більшість педіатрів у поліклініках, про яких тут часто згадують. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
@Strelka, раджу/не раджу лікара- справа суб"єктивна. Я особисто до спеціалістів з Драгоманова не пішла б під страхом розстрілу, тому, пишу, до кого б пішла, особливо з дитиною