Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Улашин Олександр Борисович 2.Рапопорта 8, 2,06,2013 3.: відношення професійне, все сподобалось. 4. Ціну не називає,віддячили на свій розсуд 5. однозначно - так!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Усик Валентин Степанович 2.Мечнікова, квітень 2013 3. Лікар - професіонал, все чітко ще й з почуттям гумору. Води відійшли вночі, приїхав швидко, під час схваток був присутній довгий час, рахували інтервал разом. Лікар акушер,теж супер, підтримувала вся його команда. 4. Ціни не назвав, тільки сказав дати акушерці 500 грн. вона всім роздасть(педіатру, медсестрам і т.д.) Якшо все разом то пологи вийшли 4,500-5.000. Але я ще тиждень лежала в патології. 5. Звичайно так!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Панкевич Мар*яна 2. Мечнікова, 2007 і 2010 рр 3. Толкова, врівноважена, відповідальна. 4. Сумму за перші пологи не пам*ятаю, другі коштували 2 тис грн. 5. Наразі третьої дитинки не плануємо, але якщо Бог дасть, то тільки до неї. Три мої коліжанки в неї також нарожували, одна в серпні вдруге буде народжувати в Мар*яни
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Герчаківський Володимир Йосипович. 2. Мечнікова, травень цього року. 3. Супер доктор і просто чудова людина. 4. Лікарю 200 дол. з яких 50 віддав дит. педіатру + 1000 грн. інші витрати. 5. Якщо наважусь на третє, то лише в нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Король Галина Романівна; 2. Мечникова травень 2012; 3. Дуже класна лікарка, вона як спеціаліст прихиляю голову перед нею, у зв"язку з тим що у мене були важкі пологи(підійшовши із випискою з роддому до іншого спеціаліста мед.і-ту то мені скахзали чисто "по-знайомству" що незнати чи мене та доцю спасли), але завдяки їй ми живі та здорові.; 4. Лікар мені сказала якщо вважаю за потрібне то можу подякувати, яко ні то у неї є зарплатня(що мене дуже здивувало) а загалом мене винисло 500у.о. але з урахуванням ліків та різних зборів на "лікарню" я 1місяць до пологів лежала у патології. тобто 1 міс лікування та пологи все разом з виписками 5. 99.9%
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Поврозник В.В. 2. Батальна, червень 2013 3. Лікар від Бога. Я була предендент на КР. При першій зустрічі лікар сказав, що зробить усе, щоб я родила сама. Поклав в патологію, коли вночі в 00,30 почались перейми, після мого дзвінка за 20хв!!! був біля мене хоч з 8.00 починалось чергування. Врівноважений, компетентний. Викликає довіру з першої зустрічі. Дійсно зробив усе для того щоб я родила сама природньо. 4. Ціну не назвав, дали скільки вважали за потрібне. 5. Не плануємо, але якщо Бог дасть - 100%.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна 2. Мечеікова,травень 2013р; 3. Дуже приємна і відповідальна, і просто чудова людина.Після важкої дежурної ночі була біля мене, разом рахували інтервали між переймами. Завдяки їй щасливо і без всіляких ускладнень народила свою донечку. Кожного дня приходила, цікавилася мальотою,давала корисні поради. В неділю спеціально приїхала на нашу виписку, приємно!!!; 4. Ціни ніхто не називав, дали як всі) загалом десь 4 тис 5. За синочком тільки до Анни Дмитрівної!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Левицька Соломія Євгенівна 2.Мечнікова, липень 3. Вибором лікаря дуже задоволена, практично постійно була біля мене давала рекомендації, як дихати, в якій позі стояти і т. Завдяки їй я народила синочка вагою 3800 та 55 см за 2,5 години лише з двома тріщинками. Лікар від Бога. Всім раджу. 4. За себе С.Є. промовчала, сказала скільки вважаєте за потрібне, (ми дали 200 дол і 100 євро) сказала тільки дати акушерці 500 грн, а та роздасть всім решту. Дитячому лікарю за 3 дні перебування 200 грн, прививка БЦЖ 20 грн, Довідки при виписці 80 грн, медсестра, яка виносила при виписці дитину 50 грн, і санітарка, яка несла сумки 20 грн. Вроді все, решта не пам'ятаю. 5. Так і тільки так!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Паєнок Олександр Станіславович (доцент, заслужений лікар України) 2. червень 2013 р, Мед. Інститут (Некрасова 4), кесарів розтин 3. Лікар - професіонал (випадок у мене був не зовсім стандартний, вчасно і оперативно зорієнтувався і відповідно - доця як результат); на всі запитання детально вичерпно відповідав, пояснював що і як, і з цим розумінням все сприймалося легше, людина з почуттям гумору (що в такі моменти дуже рятує, я це люблю в людях), знімав шов, співаючи укр. народну пісню ))), хороший організатор (комунікували тільки з ним, а не з кожним мед. працівником) 4. Вартість середньоринкова ), залежить від складності 5. Так, якщо Бог дасть, то буду звертатись до нього вдруге.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Левицька Соломія Євгенівна 2. Мечнікова, липень 3. Як людина і лікар дуже хороший, була при роддах завжди біля мене, помагала з технікою дихання, казала як тужитися. Хоч роди були довгі(схватки+ потуги) але все обійшлося без внутрішніх і зовнішних розривів(на наступний день вже бігала по сходах))) Завдяки їй народила здорову дівчинку! В наступні дні приходила і оглядала мене і дитинку 4. Суми сама неназиває(дали 2 тис грн) тільки сказала дати акушерці 450 грн+ санітарці 50 грн 5. Хотіли б звичайно до неї
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Надіжко Вальдемар Володимирович. 2.Мечнікова, 17.07.2013р. 3.Лікар-супер.) Дуже жалію, чому я першого разу до нього не звернулась. Всім прихильникам природніх пологів- раджу тільки до нього. Лікар все пояснює, відповідає на всі запитання, з відмінним почуттям гумору, після пологів заходив дуже багато, уважний. 4.Так вийшло, з певних причин, що ми розрахувалися зі всіма, на разі окрім лікаря, тому поки цей пункт пропускаю. Коли чоловік поїде віддячуватись, допишу. 5.Не думаю, що прийдеться ще народжувати.)) Але якби, ну, вже так сталося, то тільки до нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Мединський Ярема Тарасович 2. Мєчнікова 26.07.2013 р. 3. Дуже вдячна лікарю за максимально природні пологи, за уважність, і взагалі за людяність (додам, що з ним не домовлялись, так сталось). Дуже приємна людина, і дуже хороший лікар. Все пояснює. Дякую Богові, що в моїй ситуації я попала до цього лікаря. 4. В загальному на всіх лікарів нам обійшлось 3000 грн (що кому і скільки не знаю) + 50 грн за ті довідки на виписку і 20 грн медсестрам що виносили дитину, ой забула отой родовий пакет дитячий мене не оминув і теж 50 грн. 5. Якби склались знов так обставини, то на підстраховку тільки до цього лікаря.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Островський Любомир Збігнєвич 2. Джамбула 01.08.2013 3. Хороший дохтор. Хоча... таки переконалась ще раз, що більше всього залежить від акушерки таки. + той, що обійшлись без розривів, розрізів і т.п. Казав як дихати, що робити, пояснював свої дії, коментував мій "процес", тобто я чітко розуміла де я і дитина і що маю робити далі. Навідував 1-2 рази на день, оглядав. 4. Дохтору - 300 уе, Акушерці - 300грн, санітарці - 100 грн, неонатологу - 400грн. Родовий пакет, дитячий пакет... цін не знаю - все чоловік платив. Здається, 200 + 70 грн 5. Цілком до нього за умови, що наважусь. )))
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Надіжко Вальдемар Володимирович. 2.Мечнікова, липень 2013р. 3. Пологи треті, так що маю з чим порівняти. Лікарем задоволена, уважне ставлення до і після пологів, під час пологів все роз'яснював, коментував, говорив чітко, що робити. Як результат - легкі природні пологи без жодних ускладнень, розривів і т.п. 4.Загалом персоналу 500 уо. 5. Так, народжувала би в цього лікаря.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Надіжко Вальдемар Володимирович 2. квітень 2013, Мечнікова 3.пологи перші, лікарем дуже задоволена. надзвичайно ввічливий, терпеливий і виважений. Дуже важливим для мене є те, що він вміє розрядити обстановку, з гумором підходить до роботи. За час перебування у пологовому будинку кожен візит лікаря лише підбадьорував і в результаті цього в мене лише позитивні враження від пологів. 4. все разом десь 450 у.о. 5. наступні пологи лише у цього лікаря)))))))))
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Левицька Соломія Євгенівна 2.Мечнікова, 8.08.2013 3.Завдяки їй я народила донечку.Людина з якою можна обговорити,дійти компромісу.В загальному-задоволена 4.Лікарю 2000,акушерці 300 грн, дитячій 100 і санітарці-50. З "дрібних" витрат-в приймальному-20, в родзал ліки 150(мало що пригодилось), БЦЖ-20, УЗД-30, при виписці дит.відділ випросив 50.Все решта мене не цікавило і ніхто силою не вимагав! 5. Так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Халіна Наталя Юріївна. 2. Джамбула 11.08.2013 3. Була майже весь час зі мною, додавала впевненості у своїх силах, завдяки їй народила синочка з вагою 4,100 кг за 3 год 30 хв сама!!! 4. Лікарці 300$, і 1000 грн роздали всім решту. 5. Так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Левицька Соломія Євгенівна 2. Мечнікова, 06.08.2013 3. Відповідальна, дуже допомагала в процесі пологів, лікар від Бога! 4. Лікарці 400$, акушерка - 400грн., дитяча -150грн., санітарка - 70грн. Решта купа дрібних витрат вже в післяполговому, ну дуже вже всі хотіли то десятку, то двадцятку.. 5. Тільки ТАК
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Усик Валентин Степанович 2. Мечнікова, серпень 2013 3. Дуже гарний лікар і чудова людина. Планове КР, професійно, зважено, постійно заходив, давав рекомендації. Дуже задоволена вибором 4. Лікарю - скільки вважали за потрібне, в кишеню не дивиться, загальні витрати: анастезіолог - 100$, педіатр - 200 грн, санітарки - по 100 грн, медсестри - 20 грн. (загалом персонал не дере гроші, якось так уважно ставились, хотілось віддячитись 5. Не планую, але тверде ТАК
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Усик Валентин Степанович 2. Мечнікова, липень 2013 3. Природні другі пологи. Приїхав швидко, хоч це була 4 ранку, уважний, точний, ніяких зайвих рухів, роботу свою робить спокійно і впевнено, словом - професіонал! Його команді окремий респект - працюють дуже злагоджено, розуміють один одного без зайвих балачок. Обрала саме цього лікаря, бо прочитала у відгуках, що крім основного комплекту якостей у нього є почуття гумору. І таки справді є Дуже задоволена вибором! Гарний доктор і гарна людина! 4. Лікарю - скільки вважали за потрібне. Персоналу 500грн. 5. так