Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: РАГУЛІ.

То вам пощастило, бо на вулиці.:girl_wink: А як вам картинка: встала я зранку визираю за вікно, щоб глянути як там на вулиці, а в мене цей "подарунок" гарно розтягнувся на підвіконнику.:mocking: В когось з гори була жаркенька нічка. І що треба було ходити шукати власника?:bad:

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

о, і у нас таке було.
    отже, новий вид рагулів: РАГУЛІ - презервативники!

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Якби ж то новий...
    Тепер розумію, чому забороняють саджати дерева близько будівель:
    щоб діти не думали, що презервативи на деревах ростуть.

4. altari

altari New Member

І трусики також.
    Маю таку ж звичку як наш Левандівка...["пробіл"]Під ноги дивлюся.["пробіл"]Аж раптом,["пробіл"]зирк на дерево при дорозі["пробіл"]-["пробіл"]трусики жіночі!?["пробіл"]Не нові.["пробіл"]Пардон,["пробіл"]брудні.["пробіл"]Люди взираються а зняти гидко.["пробіл"]Фу,ото нагадала собі.:bad::bad::bad:

Останнє редагування модератором: 25 Січень 2011
  5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

6. Raven

Raven Мама малятка

А коли те щастя валяється під балконами, біля дитячих гойдалок - то прибити хочеться, а не порадіти

7. apelsyn

apelsyn New Member

Нєє, мій димить, як паравоз!!! Та я й сама куряга до вагітності була ще та!!! Мій курить на балконі або (тільки не смійтесь) в п"єц. Запалює і димить туди- вона ж все в димохід тягне.

Останнє редагування: 25 Січень 2011
  8. atma

atma New Member

:khomyak:

Ще бувають такі:aggressive: такі:bazar:такі:tanksmile:і такі:naci:
    їх потрібно знати в лице

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Різні бувають
    Всі на боротьбу з рагулізмом!

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

а руки не мити після туалету?
    віднедавна маю нову роботу - вважається, пристойна організація. в туалеті спарені кабінки (а на верхньому поверсі, в туалеті ще й умивальник спільний для чоловіого й жіночого туалетів). то неминуче можна підслухати: от хтось гримнув дверима-потім другими (загальними) - і тю-тю. Всі дорослі люди...і що сказати-подумати? Ще й коли руки під сушаркою сушу - вміють так дивно подивитися - типу "чого б то я тут так довго стояла?!" і прошмигнуть мимо... а потім берешся за ту ж клямку...фе, одним словом. Так що оголошення над умивальником з проханням не виливати чай і каву, яке мене спершу здивувало, тепер здається "дєтскім лєпєтом"...а ще є кулер з артезіанською водою - а народ набирає воду в чайник в тому ж таки туалеті...
    а про куріння на зупинках і матюки при розмові сусідів по маршрутці - шугаю всіх. Хай що хочуть думають. Мовчки терпіти рагулізм, який заважає жити іншим - це, певно, теж рагулізм?
    про викидання з вікна - знайома з Росії розповідала, що на рівні її вікна (3 чи 4 поверх) на дереві за кілька метрів від будинку з позаминулого року застрягла ялинка (!) і кульки зі сміттям (!)... і це в обласному центрі... а ми дивуємося, що в Карпатах засмічують річки пластиком і побутовим сміттям, а потім вимагають в держави компенсації за потоп, " бо то від вирубаного лісу"...

Останнє редагування: 25 Січень 2011
  11. Gentle

Gentle Well-Known Member

12. Golgy

Golgy Member

13. robik

robik Member

Зворушило до сліз! От вона підтримка мовчки. Гарно.

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Була я нині в аквапарку.
    Картина - є там такі "ванночки" де масаж нижньої частини тіла.. Ну і стоять кубіти там, ті самі... стоять... а нам вже скоро виходити, вже всюди плавали і масажувались... підходим і просим, трошки пустити... мати рідна! цитую: " а що?? я заплатила! я маю право тут бути!" і бла бла...
    Людоньки, ну я ж ті ж самі гроші заплатила, правильно? якби я так там стала і нікого (їх в т. ч.) не пускала, як би вона реагувала??

15. atma

atma New Member

Продавець в магазині в який я поставляю товар, поклала товар в ящик стола, на питання нащо так зробила? відповідь: "тому що, люди розпитують, а мені нема часу з ними говорити.":sad:

16. meri5

meri5 Well-Known Member

Незнаю чи можна в цю тему віднести.. Добираюсь до дому 30хв маршуткою і що Ви думаєте я слухала весь цей час, телефону розмови однієї "дівчини - рагулихи" з подружкою в якій вони згадули скільки днів підряд вони пили (ще з таким гонором і в деталях) і з ким. В мене росте донечка вона ще маленька, але в мене "ставало дибки волося" від сучасної молоді (неважаю себе вже такою старою). Куди котиться світ?

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мала подібне, але довше-їхала з чоловіком від батьків додому,до Львова. Дорога довга, 5 годин їхати. Позаду нас сиділа зграйка дівчат, і всю дорогу розказували одна одній як вони файно розважалися з такими подробицями, що мені хотілося вуха закрити... Люди втомлені,хочуть подрімати трішки,а вони регочуть на весь автобус. Після такої дороги так голова боліла, що ніяка таблетка не помагала. Ну, не рагульки? Ну, шо неможна було себе вести якось тихіше? Нє, треба було на весь автобус!
    Щебуло : їхала з чоловіком і тіткою в гості електричкою,хотіли поговорити, поки та дорога пройде, а не вийшло,бо якесь мале врубило музику на повну катушку... Так гриміло,що в тітки почав підніматися тиск. Вона не витримала, пішла до того малолєтки, і попросила зробити тихіше, а він витріщився на неї й каже : "Що ти в мене хоч стара? Відчепися!". Нормально? Інші пасажири пробували поговорити з ним, та він співав своєї...

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Даруйте,:girl_blush2: розтелепа не дописала, що й чоловік пробував поговорити,а тоді вже тітка...

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Нагадало бородатий анекдот.

А зупинок не було, щоб викинути з вагону?

Статус теми:
Закрита.