Відповідь: Рецепти для пароварки Чого ж тратити електроенергію,то в мене готувалось в такій спеціальній кастрюльці(яка ставиться на плиту) з ситком на яке кладуться продукти для готування,тай розігрівати там зручно(макарони,голубці)хіба що крупу там не приготуєш,а так дуже навіть зручно. У вашому випадку то теж не проблема-скільки там тої електрики "з"їсть"-здоров"я все-таки дорожче. Та мій теж такі страви не дуже полюбляє(свекруха таким точно ніколи не годувала),але то дійсно смачно,попробуйте,може йому якраз сподобається
Відповідь: Рецепти для пароварки а у нас навпаки - чоловік любить страви з пароварки, в них зовсім інший смак, смак чистого продукту
Відповідь: Рецепти для пароварки Вся наша сімя дуже полюбляє живу рибу з пароварки. Виходить дуже соковита і солодкувата.
Відповідь: Рецепти для пароварки Я своїй дитині купила пароварку, яку використовую з 6міс. і дуже задоволена. Хоча б тим, що їжа корисна, зручна у використанні - поставила інгредієнти, таймер вкл. і пішла - не треба дивитись чи пригорить, чи зварилось.. А дуже смачно виходить телятинка на пару. Смак ну зовсім інший як зварина у воді. Мій малюк найбільше любить таке: телятина+картоплина+кабачок+морква+кріп - парю на протязі 35хв., перемолола разом з тою водичкою (десь 30% зливаю), а потім вже до цього додаю домашньої сметанки і .. смакота)). Спробуйте, навіть солі не потрібно. А на десерт любить таке: гарбуз пропарюю десь 20хв., потім додаю сирого яблука і банан, перемелюю і знову ммм.. смакота, а головне яке корисне. Зварений гарбуз малий мій не хоче їсти, а от так і з бананчиком - взагалі не чути гарбуза - їсть, аж за вухами тріщить))
Відповідь: Рецепти для пароварки Мої есперименти в пароварці: Курячі крильця і гомілки з помідорами і броколлі. Рецепт простий - курку посолила-приправила, з фольги зробила "тарілочку", на "тарілочку" трішки хляпнула оливкової олії, виклала курячі кінцівки, моркву кружочками, порізаний помідор (якщо помідорки малі, можна цілими дати, так навіть оригінальніше), суцвіття брокколі і гайда на пар! Час приготування - 40-50 хв. Помідор пускає сік, і курочка ним пропитується. Крім того, помідори приготовані у такий спосіб надзвичайно смачнющі!!!!!!!!!! Смак нагадує помідора приготованого на грилі...
Відповідь: Рецепти для пароварки Подарував сьогодні чоловік пароварку Philips - тішусь-ненатішусь. Приготували вже парові котлетки і цвітну капусту, а зараз готується зайчик і морквочка. Котлети і капуста дуже смачні. Завтра буду пробувати сир голланський робити у відділенні для риби\рису.
Відповідь: Рецепти для пароварки Дівчатка, поділіться рецептами якихось супчиків,або ще якихось страв які можна зготувати 8-ми місячному малюку в пароварці. Я сьогодні варила в чашці для готування супів і рису окремо овочевий суп. а окремо в іншому відділені мяско. а можна м"яско класти в ту посудину для супів? якщо так, то скільки часу такий суп вариться? буду вдячна за відповіді і рецептики.. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ---------- а водичка то та шо збирається в нижньому шарі пароварки чи ви то варите в чашці для супів?
Відповідь: Рецепти для пароварки готувала сьогодні для Маркіянка сирничок з фруктами, вийшла нямка. Я брала 350 г сиру, добре збивала в блендері (додавала трохи молока, щоб була рідша маса), 2 яйця, 3 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки манки, ванільний цукор. Все готувала в чаші для рису, попередньо підстелила фольгу: ділимо наполовину всю масу, на перший шар викладаємо фрукти (брала чорниці і банан), знову шар сиру і фрукти. Тамер ставила на 35 хв, хоча думаю, що можна і менше. Виходить пухкенький смачненький сирничок для найменших гурманів.
Відповідь: Рецепти для пароварки Я часто готую в пароварці печінку по венеціанськи: потрібно - 2-3 цибулини, 300-350г. телячої печінки, 50 мл. оливкової олії, 50 мл. винного оцту, 10-15г. масла, сіль за смаком. Цибулю потрібно почистити і нарізати напівкільцями. Викласти в пароварку в чашу для рису, додати сіль і олію і поставити таймер на 20 хв. Потім додати оцет і парити ще 10 хв. Далі додати порізану на кубики печінку і парити ще 20 хв. За 2 хв. до кінця приготування додати масло, а можна і не додавати, буде менш калорійно і не менш смачно. Печінка виходить дуже ніжна і в смачному соусі
Відповідь: Рецепти для пароварки В пароварці готую рагу "нашвидкоруч" Морожену зелену стрючкову фасольку + морожена суміш "Мексиканська" + куряче філе + червоний болгарський перець. Парю 20-25 хв., пересипаю в глибоку посудину і додаю кунжут, зверху затираю голанським сиром. Смачно і корисно.
Відповідь: Рецепти для пароварки Моїм фаворитом у пароварці є просто картопля з цибулькою... Ням... Часто готую котлетки, куряче філе, філе рибки (сіль/перець, зверху кільця цибульки і лимончику, можна мускатного горіху додати, він мені до риби смакує). Морожені овочеві суміші просто мені були якісь ніякі. Але сподобалось додавати до них зо 2 ст. л. сметанки (ну і сіль/перець, якісь травички - кріп, прованські...). Це все перемішати і на 20 хв. Супер! Ще чоловікові часто на вечерю роблю сирну запіканку: 250-300 гр творогу середньої жирності. 1-2 ст.л сметани. 1,5 ст.л цукру. 1,5 ст.л манки. 1 яйце. Можна ванільки і родзинок додати. Я все разом змішую і перетираю. І десь на 20-30 хв в пароварку. Місткість змазую вершковим маслом, щоб краще відходила. Коли спечеться, трохи чекаю, щоб вистигла, відділяю краєчки і теплою перевертаю на тарілку. Поливаю якимось вареннячком.
Відповідь: Рецепти для пароварки Приймайте і мене до клубу "пароварів" Вчора випробувала вперше свою пароварку. Почала з найпростішого - картопля з курячими стегенцями в спеціях. Яка ж то смакота!!! Раніше читала, що страви в пароварці прісні і не смачні. А насправді картопля така соковита і смачнюча. А про стегенця в духовці запечені в олії можна забути
Відповідь: Рецепти для пароварки О, сирна запіканка в пароварці вже хочу!!!! Моя пароварочка порохом припала
Відповідь: Рецепти для пароварки Нажену вам апетит. Сирничок з курагою і журавлиною. Рецепт трішки інакший:сухофрукти (курага, родзинки, журавлина - хто що любить) 500 г домашнього сиру 175 г цукру (в оригінальному рецепті 250, але я такого солодкого не люблю) 5 яєць (зазвичай даю 2 яйця + з жовтки) 50 г вершкового масла 50 г сметани 25 г крохмалю 1 п. ванільного цукру +вершкове масло для змащування форми, себто ємкості для рису. Усі складники ретельно змішуємо у комбайні, доки не отримаємо масу однорідної консистенції. Якщо бажаєте, можна додати родзинки, горішки, цукати і т.д. на ваш смак. Курагу варто замочити попередньо на 20 хв. у добре теплій воді. Ємкість для рису (якщо немає, то можна застелити чашу пароварки плівкою) змащуємо вершковим маслом. Далі красиво викладаємо на дно наші улюблені сухофрукти і заливаємо сирною масою. Готуємо 60 - 70 хв., готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Готовий сирник, не дістаючи із форми, ставимо на півгодини в холод. А вже потім перевертаємо на тарілку чи дощечку. Рецепт простий і неймовірно смачний. Мені найбільше смакує цей сирник ще теплим .
Відповідь: Рецепти для пароварки Запіканка сирна з яблуками в пароварці 1. 500 г сиру (творогу) 2. 4 яйця 3. 4 ст. ложки манки (50гр.) 4. 0,5 склянки цукру (130гр.) 5. 1-2 яблука 6. ванілін 7. кориця Сир, яйця, манку, цукор і ваніль змішати в блендері або збити міксером. Яблука очистити і порізати на кубики. Перемішати тісто з яблуками і викласти це все в чашу для рису. Випікати 40-45 хвилин у пароварці. Готову запіканку посипати зверху корицею, почекати поки охолоне і подати до чаю. спробуйте - виходить така смакота!!! ---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- і ще улюблена моя страва це оселедець в пароварці. Готується надзвичайно просто і швидко. Морожений оселедець чищу (відрізую голову і середину), приправляю приправами для риби, або просто сіллю, перцем, поливаю лимонним соком і соєвим соусом, за бажанням кладу в середини рибини скибочки лимону. Даю постояти рибці 15 хв, далі кладу в пароварку на 20-25 хвилин. Дуже подобається смак такої рибки, кісточки легко відділяються. Так само роблю з скумбрією.
Відповідь: Рецепти для пароварки Підніму тему. Лікую ШКТ у чоловіка, тому пароварю дуже часто. Якщо мясо-риба-овочі не проблема, то з десертами чось не густо. Я ж бачу, що він солоденького хоче, а ніззя... Шо, тільки сирні запіканки і яблука-груші на пару? А якісь суфлешки, пудінги типу (рисовий пудінг - гидота ще та..., правда чоловіку таке якраз пасувало б)? Маю оті 4 порційні скляночки з кришечками. Що з легких десертів у них можна приготувати? Додам. Книжка з рецептами до тефалівської пароварки - фігня повна і перевод продуктів. Тому тільки в інтернеті, перевірене і з відгуками щось шукаю.
Відповідь: Рецепти для пароварки Маю зараз відключену газову плиту і за відсутності мікрохвильовки варю все в пароварці Ой і сама вже не знаю що вигадати знайшла отаке http://www.edimdoma.ru/retsepty/51781-yagodnye-biskvity-v-parovarke тільки направду не знаю, що з того вийде бо ще руки не дійшли. Але думаю все рівно буде схоже на пудинг. То таки тре любити. Мені добре виходять в пароварці м"ясні страви і короп. Спробуйте варіанти зі спеціями, вони в пароварці дуже добре помагають, мені, наприклад, якщо до солодкого дати кориці, то я будь-яке г... з"їм, але то індивідуально
Відповідь: Рецепти для пароварки Хочу подякувати за такі цікаві рецепти і корисні посилання! Навіть не думала, що в пароварці можна такі шедеври творити. Я пробувала лише котлетки, овочі для дитини і один раз запіканку. Тепер буду експериментувати )