Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів А я роблю за таким власним рецептом : суху морську капусту добре промити і відтиснути від води; порізати, дати цибульки, потерти моркву сиру на дрібній терці, додати пророщеної зеленої гречки , заправити олією (холодного віджиму), лимонним соком; сіль морська або чорна до смаку. Нам з чоловіком дуже смакує! А користі скільки!
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Файний перепис бананової запіканочки. Для сироїдів можна і не пекти, а зробити собі з желатином, чи агаром і забрати яйце. А для нас, не споживачів меду і цукру, можна замінити 20 грам меду, на чайну ложку перлового солоду (дуже рекомендували замінити цукор саме тим)
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів дуже люблю бланшировані брокколі і сиру морвку макати в соус (сметана, часник, кріп) смакота...
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів ще би знати, де таке можна придбати... То то саме, що ячмінний солод? Я нині цей рецепт в неті побачила, зацікавилася, але щось не уявляю, як то воно смакує запечене..
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Напевне. Я бачила в нас в органічному магазині, але воно дороге. Не знаю яке воно на смак, але цікаво. А ще я люблю ось такий вегетаріанський перепис, і їм я таке дуже часно Улюблені овочі покраяти на плястерки і посмажити на грилю. Червоний чи жовтий перець можна смажити цілим, а потім зняти шкірку і покраяти на полоски. Все залити такою заправкою: олія, бальзамічний оцет, часник, улюблені приправи, бажано свіжі (я люблю чебрець, розмарин, орегано), сіль, перець. Залити тою заправкою овочі і їсти замість салати. Я таке їм до м’яса, інші можуть їсть до хліба/грінок.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Отже, звітую, пекла пасочки за цим рецептом, вдались, смачнющі! Вийшло з тих пропорцій 4 штучки. Завдяки куркумі жовті. Хлопці мої - не вегетаріанці дуже хвалили.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Може комусь буде цікаво - апетитний рецепт вівсяних веган-кексів http://bit.ua/2013/06/vehano-bloh-syla-ovsyanyh-keksov/?utms=fbp
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Тань, коли ти готувала, то молоко не "звурдилось"? Бо у мене наче такі крупинки утворились. На фініші вийшло смачно, але таке воно в мене коричневе, що боюсь цукор аж занадто закарамелізувався
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Virchuk, не звурдилось, молоко точно добре було? ти відразу все молоко вилила в манку смажену чи поступово додавала? (я лила спершу черпаком, щоб не було комків), манку чуть підпалила, треба все ж біля неї стояти і мішати частіше ось якого кольору в мене вийшло мені засолодке, і точно бракує там цедри, вперше халаву куштувала на йога-семінарі.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів так, свіже, домашнє. я молоко виливала в цукор поступово, як в рецепті, після додавання кардамону воно звурдилось. навпаки в мене вона ледь жовта була. моїм хлопцям навпаки було замало цукру,мені в сам раз, але я менше давала ніж по рецепту. і цедру давала, словом вийшло темніше, ніж у тебе. Дяк за рецепт
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів видиш як, я кардамону не давала, ліньки було йти ритись в сумці (я його юзаю замість жуйки, то там і ношу)
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Вчора робила масло гхі. В інтернеті в рецептах часто зустрічається така умова: коли розтопиться масло, зменшити газ до мінімуму, щоб не пригоріло. Я ж пішла іншим шляхом - зробила на водяній бані. В результаті нічого не підгорало, але трохи розтягнуло сам процес. Під кінець ніяк не могла зрозуміти чим мені пахне гхі. А потім доперла - пахне печивом зі смаком топленого молока, таке в коричневій упаковці
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Угу, я щораз думаю, що воно мені зіпсувалось а воно просто так пахне. Я тут собі роблю котлетки з гречки, коли вона мені переварилась. Вчора чоловіку переварилась гречка, ну якась така попалась, що зразу зробилась як мука. То я собі взяла, додала 2 яйця, ложку сиру домашнього без солі, багато зелені і улюблені приправи. Закалатала і зробила собі котлетки. Зараз багато бавлюсь з чечевицею. Недавно робила паляниці ось такі - замочити 1/2 скл бурого рису і 1/2 скл чечевиці на ніч. Зблендерувати і додати гарячої води, щоб вийшло як тісто на млинці. Виливати на суху гарячу пательню і смажити палянички. Подавати гарячими з овочами.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів лінк, за яким колись мож було знайти рецепт пасочки без яєць, вже не працює, отож копіюю його з ФБ (це рецепт Едуарда Голяка, мого вчителя йоги, пекла минулого року на ним і планую сигорку ) отже:
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Дякую. Ото маю тераз завдання: зробити з вегетаріанської паски, що має дріжджі, паску на натуральній заквасці. Тобто об"єднати їх в одну. Як не зможу ще цього року, бо буду лишень пробувати на заквасці перший раз, то маю стимул на майбутнє. Бо здобне тісто на заквасці вже випробуване-не таке пухке, як на дріжджах, але смачне навіть за тиждень.
Відповідь: Рецепти для вегетаріанців/сироїдів Tatiana Lev, поділитесь рецептом, на заквасці - то було б ідеально