Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань. Застереження: Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned: Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт Продовження теми. Початок - тут ******************************************************************************************************* Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є? Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
Дівчата, хто може порадити майстрів, потрібно зробити натяжну стелю. Гарно , якісно, недорого ))) Поділіться координатами
Прошу пораду. Чи обовязково грунтувати стіни під фарбування снєжкою. Просто вирішила освіжити побілку в кухні, місцями затерли штукатуркою, потім фінішною, а далі майстер каже, що грунтувати не потрібно, а відразу буде наносити фарбу. Ваші думки мені поможуть прийняти рішення, будь ласка. Дякую
фініш грунтувати не тре, тре грунтувати під штукатуркою, якщо гіпс якщо то вапняна, тре прогрунтувати, стіна менше буде фарби втягувати
Бачу, що питаються про сходи і камін але щось контактів ніхто не дає....чи то я не замітила? То ж прошу контактів ПЕРЕВІРЕНИХ майстрів по встановлені каміну та сходів. Буду дуже вдячна...в неті так багато майстрів але боюся не прогадати з тими "майстрами", то ж прошу перевірених, щоб потім після них не переробляти. Заздалегідь вдячна.
Може хтось робив сходи в будинку деревяні і може порекомендувати майстра або хоч зоріентувати по цінах
Та ні, контакти серед пп загубилися. Я вже не пам'ятаю, в чому справа, він вроді був зайнятий, бо нам робили хлопці інші, а тепер потрібно прожити лише на фартух кухні плитку, а вони ніяк не можуть.
Ми робили. Робили ще трохи за іншим курсоми, але досі нам майстер щось доробляє. В середньому орієнтуйтеся на 3 тис. доларів
Ми робили весною, будинок в нас двоповерховий, всього 5 трапів, то вийшло близько 5тис.дол. з їхнім матеріалом. Ми хотіли самі купляти матеріал, бо можна було дешевше взяти, але майстри тоді сказали, що відповідальності за нього не несуть, тому ми погодились на їхній. Зробили дуже швидко. В кінці літа тріснули дві сходинки і вони поміняли їх за свій рахунок) Але то з Самбора майстри)
Потребую поради! Вибрали фарбу для стін. Вибрали віддіток з палітри. Обирали довго і при денному світлі і при штучному. Пігменти - синій, оражневий, охра. Мав бути такий ніби брудний білий. Бо ж синій+оранж = коричневий+охра(то коричневий+жовтий, якось так). Але по факту на стіні вийшов синюшний холодний віддінок. Категорично не подобається! Пофарбована тільки 1 кімната, але фарбу брали однакову для всієї квартири. Маємо ще 20 літрів фарби вже з пігментами. Що з тим можна зробити - який пігмент додати, щоб забрати той синюшний віддінок??? Чи тільки заново купляти 30 літрів і колорувати?
@Latane напишу, що зробила б я). Відлити трохи(десь 0.5л) фарби в окрему посудину і купити тої охри. Доливати до синюшної до тих пір, поки не буде потрібний відтінок(пробувати на стіні десь за батареями але чекати, поки висохне повністю, бо на мокро не покаже). Якщо ж не вдасться перебити синє, можна докупити білої відро і розбавляти білою оту синю, а тоді додавати охру. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
О, мала таке саме. Майстри доливавли потроху такої охри, правда трохи перестарались. Головне намішайте з запасом, бо як не вистачить, або потім щось підмалювати треба, то вже в колір ніяк не попадете.
Сподіваюсь, що потрапила у відповідний розділ) Дівчата, може хто знає/має контакти майстра по газових котлах Viessmann. Живе він десь район вул.Зеленої (пікассо), високий дядька, ще розмовляє російською). Була би дуже вдячна, зламався котел, а телефон загубили(
Дівчата, я ніяк не можу оприділитись яким камнем, натуральним чи штучним, обкласти камін і ще кусок стіни в іншому місці. Штучний легше, бо рівні великі плиточки, за день можна зробити, натуральний гарніше, але ну дуже дрібні ті полоски, по ціні приблизно однакові, чоловік буде клеїти сам. Цікаво почути ваші думки або досвід ? І де є великий вибір штучного каменю - в Епіцентрі не знайшла бажаного.