Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

???? витримає конструкція?

2. Irynka84

Irynka84 Active Member

Допоможіть. Де можна замовити вхідні броньовані двері в межах 6 000 грн. З обидвох сторін дерево. Або можливо хтось замовляв і гарні двері повністю металеві? :)

3. tasha

tasha New Member

оце приколісти, поміняти паркет на ліноліум, нехай вже краще сосід кричить, але ходити по паркетній підлозі.

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Замовляли на Галицькому перехресті. Металеві з деревяними накладками з обох боків. Приблизно 3600. Зараз всюди таких повно. Повірте, бо я вже пів Львова обїздила поки вибрали. Ціни приблизно однакові. Двері хороші.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Вичитала я сьогодні про вапняні фарби. По опису ніби нічого - екологічно чисті, стіни дихають, рекомендовані для дитячих кімнат і спалень. Є наші, чеські і словацькі (натрапила на них сьогодні,, тому ще майже нічого не знаю).

Чи хтось використовував їх для ремонту?

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ми використовували. Я задоволена. Правда вони дорощі. Нема ніякого запаху хімічного в хаті. На кухні акриловими малювали, то запах був. Брали фарби вітчизняні в Львівській Політехніці. Там же і барвники, бо до вапняних фарб йдуть специфічні.

7. KAPUCHINKA

Щось не зрозуміла. В Львівській Політехніці це де?

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Фарбу брали фірми Капро-Україна. От таку, а також стартовий і фінішний вапняний штук. Ну і барвники лугостійкі, бо звичайні не підходять. Купували як я вже писала в НУ ЛП. Як заїжати з Стрийської від Податкової в студмістечко. Нажаль точніше сказати не можу, бо десь посіяли їхню візитку. Ще буду шукати.
    Вапняні фарби також почала випускати фірма Атлант.
    Ось знайшла відгуки чоловіка, що робив в себе ремонт цими фарбами.
    Важливий момент. Стіни перед фарбуванням вапняними фарбами треба штукувати вапняним штуком. Бо бо гіпсу ця фарба не пристане.

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Дівчатка, скиньте, плз в пп, телефони хороших перевірених майстрів, необхідно зробити: залити стяжку на підлогу, почистити, вирівняти стіни, поклеїти обої, повісити підвісну стелю. Дякую!!

10. KAPUCHINKA

а звідки такі дані? бо у характеристиках фарби не написано що шпаклівка має бути вапняна. написано просто - нанести на пошпакльовані поверхні і все. У мене вже все перешпакльовано і перешкурено ферозітом, залишилося тільки помалювати. Буде дуже прикро якщо фарба не підійде ((( я так тішилася що нарешті найшла щось нормальне.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Нам так казали майстри і хлопці в яких купували. Але ви уточніть цю інформацію, бо я не спец по ремонтах. Може і підійде.

12. KAPUCHINKA

ось, знайшла

аж настрій піднявся, таки щось виберемо.:girl_claping: Прочитала про вашу фарбу хороші відгуки, треба йти в той магазин, може там щось запропонують. Спробую його знайти. А можете мені сказати, що там ще біля нього є, щоб зорієнтуватися?

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Це на повороті вулиці, що веде до гуртожитків. Збоку якісь гаражі. Я точно не пам"ятаю. Зранку пошукаю їх візитку, може якраз знайду

14. Оляна

Оляна Well-Known Member

Ми цією фарбою помалювали навіть труби, зверху по масляній фарбі -- поки тримається. Стелю перешпакльовували гіпсовою шпаклівкою, а малювали вапняною фарбою. Майстри сказали, що вапно пристає до всього.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, порадьте, що краще: паркет чи ламінат, батьки збираються підлогу міняти і не знаєм + і - покриття.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ми поставили ламінат. Однокімнатна квартира, ясно що потрібно щось якісне. В епіцентрі порадили такий щоб не стиралося покриття (32клас) і можна було мити його(німецький). 109грн/м2.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми клали паркет і дуже з того задоволені. Теж перебрали всі можливі варіанти.

18. KAPUCHINKA

Якщо маєте можливість поставити паркет то ОДНОЗНАЧНО ставте паркет. По -перше це натуральне, по-друге майже вічне. поцитклювали, пошпаклювали, полакували і знов маєте нову підлогу.

19. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

є різні види паркету: художній паркет, класичний паркет, а так само паркетна дошка, яка по суті є штучним паркетом, тільки більшого розміру
    не поступається за якістю і властивостями паркету масивна дошка, яка має більшу міцність і стійкістю до перепадів температур і механічної дії
    на класі ламінату не варто економити

20. KAPUCHINKA

Паркетна дошка дуже легко і гарно кладеться, але, як на мене, має невеличкий недолік. Її можна циклювати тільки один чи два рази. Оскільки пластинки самого паркету дуже тоненькі, а під низом вже йде сосна. З плюсів, це те, що її дуже легко поставити самому, так як і ламінат.

Статус теми:
Закрита.