Відповідь: Рибні дні Якщо поїхати на море чорне або азовське, то там багато що є чого в нас нема. В нас нема карасів, бичків , річкових раків (таких як в Україні) океанскі теж смачні але то не те. Назагал чим риба менша тим смачніша. А Чорне і Азовське цим славляться. Океанська камбала не така делікатна наприклад.
Відповідь: Рибні дні Люблю все що живее у воді, креветки , водорослі, кальмари, мідії рибу ікру - все , все , все Дуже смачно робити тушені кальмари з сметанкою і цибулькою .... головне не перетримати бо кальмари стають тверді і тоді треба варити хвилин 40 діти останнім часом полюбляють мідій до макаронів- готувати 10 хвилин - кинути на пательню дрібно порізану цибульку краплюолії або трошки маргарину, коли зарумяниться цибулька кинути мідій, 5 хвилин посмажити, трошки додати води(+різаного кубіками свіжого помідора/ маринованого огірочка) 5 хвилин підтушити і все- спагетті зверху соус з мідіями, притрусити різаною зеленню. трошки потерти сиру (в ідеалі пармезану , але плавлений сирок теж смачно )
Відповідь: Рибні дні де берете, в лимонному бачила, а в гранатовому??? Хіба що взяти мороджені і самій підмаринувати. В нас сьогодні на вечерю осьміножки смажені на спажках з соєвим соусом і піджареними соєвими паростками+ печериці натерті олією з куркумою і запечені у мікрохвильовці ну і звісно зверху сир потертий облизуйтесь усі ))
Відповідь: Рибні дні Облизуюсь) А мідії ми купуємо вже готові замариновані в Коблебо, влітку.Там їх ловлять і зразу готують.морожені, то не то.
Відповідь: Рибні дні Гарна тема. Обожнюю рибу і варену, і жарену, і печену. Особливо печеного сома під часниковим соусом. Дякую за нові рецепти.
Відповідь: Рибні дні Все очень просто. В сметану (я развожу сметану небольшим количеством кипяченой воды, моя подруга – бульоном) добавить соль, перец, давленый чеснок (на две средние рыбки мне достаточно одной средней головки чеснока, не люблю, когда чеснока много) и любую приправу к рыбным блюдам. Рыбу чищу, промокаю бумажным полотенцем, немного натираю солью и перцем, взбрызгиваю соком лимона и отправляю в духовку. Посуда должна быть небольшая, но глубокая. Соусом заливаю за 5-7 минут до конца приготовления. Рыбка такая сочная и ароматная, вот сижу и. извините, слюнями давлюсь.
Відповідь: Рибні дні ще раз хотілось би підняти питання щодо кальмарів. пару разів робила, як в цій темі було описано (смажила з цибулькою і морквою). саме м"ясо сподобалось, але запах - . і при смаженні виділяється дуже багато води. може щось зробила не так? туту про запах було сказано, що таке в немитого м"яса може бути, але точно перед готуванням промивала, другий раз навіть лимонним соком збризнула. а щодо води - розморожене м"ясо було повністю, мала б зайва витекти. навчіть, будь ласка, "чайника" готувати нормально м"ясо кальмарів
Відповідь: Рибні дні Я готую рибу в пароварці з цибулею, морквою (інколи кладу бульбу) і обов'язково базилік, а по готовності- даю майонез. Чоловік їсть тільки таку рибу, а на смажену, фаршировану і т.д. каже- фу.:n:
Відповідь: Рибні дні Поділюсь простейньким і водночас дуже смачним рецептом... знайшла колись в неті.. непамятаю де )). Готую регулярно, а в піст це навіть дуже доречі. Печена скумбрія 2 рибинки скумбрії мороженої, 1 середня цибулина 1 пучок петрушки, лимонний сік (з 1/4 лимона витиснути) сіль на смак. Рибу розморозити, почистити. Цибулю і петрушку порізати дрібно і полити лимонним соком. Рибу посолити (якщо подавати до столу на свята то бажано порізати на кусочки сиру рибу, так як спечену дуже важко гарно нарізати). Наповнюємо серединку риби цибулею з петрушкою, загортаємо у фульгу. Бажано щоб вона так трошки впиталася - 0,5 год і в духовку! Печеться 30-45 хвилин. Смачного!
Відповідь: Рибні дні Купила вчора вперше таке розхвалине філе морського окуня і була сильно розчарована його смаком. Так як ми не їмо смаженої риби, я її вирішила запекти в духовці з травами і кунжутом (перед тим обрізала до пів кіля жиру). Після приготування риба так сильно смерділа болотом, хоч на кожне філе я видусила майже цілу цитрину, що їсти її було неможливо, навіть розмарин і цитрина не допомогли.
Відповідь: Рибні дні І я таке готую дуже часто, мої хлопці обожнюють! А в серединку можу ще моркви дати, але підтушую перед тим трохи. І нам більше до смаку печена рибка не у фользі, хоча і так і так готую.
Відповідь: Рибні дні Seppy Ця риба дійсно на "любітєля". В мене теж її ніхто не їсть. Я спробувала філе тіляпії (на вигляд дуже схоже на філе окуня, але менше і без жиру), то воно досить непогане, м"ясо біленьке без запаху жиру і болота. Я її і смажу, і запікаю. Моя мала дуже любить.
Відповідь: Рибні дні То точно на любітеля.Мій чоловік того окуня дуже любить, то я перед смаженням добре в цибулі промариновую, жир той також відрізаю, потім досить не погано виходить, сама навіть шматок можу з"їсти.
Відповідь: Рибні дні Не можу їсти цієї риби, вона настільки жирна, що аж... Ми її раз попробували і на цьому закінчились наші частування цією рибою Дуже люблю цю рибку і мала її смакує вареною, жареною, тушеною А я в суботу готувала рибку так: 1 кг філе хека 4 моркви 2 цибулини 1 селеру 2-3 помідора 250 гр твердого сиру(по рецепту йде бринза) сіль, перець, приправи за смаком Готуємо на бритванці. На дно викладаю пергаментний папір, трошки змащую олією і посипаю сухарями. Рибу порізати на куски як на жарення, приправити і залишити на 30хв. Цибулю порізати півкружальцями, моркву і селеру потерти на грубій терці і посмажити на олії. Спершу викладаємо рибу, потім тушковані овочі, помідори кружальцями і зверху все затираємо сиром. Запікаємо 30хв при температурі 170-180 градусів. Смачного!
Відповідь: Рибні дні Ще, кажуть, можна на декілька годин замочити в молоці, потім замаринувати по вашому смаку, і після готування того запаху не буде, і рибка буде соковита.
Відповідь: Рибні дні Може комусь пригодиться. 1 горбуша, 3-4 середні цибулини, 3-4 морквини, 1 пакет майонезу, 1 склянка холодної перекип"яченої води, сіль, перець. Рибу нарізаємо поперек хребта кусками 3-4 см, цибулю нарізаємо кубиками, моркву - кружечками товщиною 2-3 мм. В чавунну чи термостійку посудину (головне щоб мали накривки) наливаємо трішки олії (чи просто змазуємо дно і боки) кладемо шар з цибулі і моркви, шар з риби, знову шар цибулі з морквою і т.д. В залежності від величини риби і посуду накладаємо так, щоб верхній шар був овочевий. Майонез розмішуємо з водою, сіллю, меленим чорним перцем і виливаємо зверху на овочі. Закриваємо накривкою і тушкуємо в духовці чи на плиті приблизно півтори години. Робила за цим рецептом також сайду і скумбрію. Смакує і гаряча страва, і холодна. Щоб шматки риби після приготування не були зліплені один з одним, кладу між шматочками морквяні кружечки.
Відповідь: Рибні дні у рибному магазині на привокзальному так зване філе окуня називається філе пангасіуса і напевно це справжня його назва.