Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Так, завдяки Іринці список днів скоротився наполовину Значить пятниця або неділя післяобіду.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Та нє! я можу хоч з вівторка тіко субота зайнята, а неділя лиш до обіду! а про кінець тижня написала, бо таки боюся тої грипи А давайте голосування закалатаємо? і дівчата, давайте на "ти" до мене. А то яйками закидаю!
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Ага, ясно, Іринко, у тебе кінець тижня вже з вівторка починається
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" то без беку буду намагатися завтра то все забекати щодо зустрічі: мені теоретично будь-який день підходить, але практично дасться чути
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Я нарешті придумала як розмітити, щоб до мінімуму звести помилки при пошуку кожного фрагмента - вишиваю всю шкалу знизу до верху - нудно а що робити - тут як на мінному полі - крок вліво, крок вправо ...
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Хомко, ви тільки розмітку шкали вишивайте, а ті лапки з цифрами ні, залиште нам
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" щодо зустрічі. Серед тижня - будь-який день до 19:00. Субота - після 14:00, неділя - після 13:00.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Рівнялася на Орман от і закінчила свій етапчик Робіну (ех, напотілася біля нього...) ото з беком: а то вже попране і попрасоване : а то два коцури в купі - з льодами і віником тепер на фото побачила, що біля серпня якісь плями зелені є, сподіваюся, що то маркер, йду знову мочити котів своїх
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Дівчата, питання до тих, хто вишиває з графіки. Як вам підготувати/друкувати схему? бо я втому ні бум-бум
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" АААААААААААААААААА!!!!!!!!!! ЯК КЛАСНООООООООООООООО!!!!!!!!!! а як будуть всі, то буде ще прикольніше
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" мені найкраще роздрукувати, але можна і в графічному файлі скинути
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" а то схему треба розмістити на А4 форматі? чи то буде зле видно і тоді схему розбити на декілька сторінок?
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Кому буде так зручно, можу роздрукувати з підсвіткою кольору, я так собі друкую, коли вишиваю в дорозі, дуже зручно
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" та може не мучтесь, а скиньте мені файл, а я вже собі роздрукую. Подивлюсь як мені зручніше роздрукувати. Бо я трохи недобачєю.
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Дівчата, не знаю, що з того буде - вчора захворів малий. Батько мій вже тиждень хворіє, мама ТТТ вичухалась. Тому мені наразі не до вишивання. Боюсь не вкладусь до кінця тижня, плюс навряд чи з дому вирвусь. Буде видно...
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Ануто, не переживайте, лікуйте синульку, тата, самі бережіться, а з Робіном розберемось то ж не кров з носа якась там дата, все-таки сім'я - це найголовніше
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Ура!!! Закінчила свій підготовчий етап Цього разу багато чого роблю вперше: приймаю участь у забаві)), встановила нарешті РМ і РС Stitch)), вишиваю з комп'ютера, робота така масштабна, нові види хрестиків - вдосконалююсь разом з вами Ось вам кілька фото процесу і результату Дрібнички без беку та з ним, чарівником Етапчик повністю А то частинка поділок шкали, яку я нарешті доколупала Розмітку маркером залишу, прати не буду, бо ще раз графити не маю сил, і вона все-таки дуже помічна в цій роботі. І ще ниточки всі разом буду давати, вони вже на бобінках, з номерами, бо, знаючи себе, точно якийсь номер пропущу і прийдеться окремо потім везти До речі, робота величенька, за обсягом не менша за двох котиків, я думаю. Але саме головне - то песики, а все інше хто що не встигне - подошиваю Ой, КР мене нарешті дочекалась Пропадаю з вишивальних радарів до наступного робіноетапчика
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Хомочко!!! так гарно вийшло!!! дійсно бек, то є щось!!! я на котах переконалася дуже гарний ростомірчик буде, вже чекаю свого часу на ваш Робін... а то коти вже мені набридли і не періть, бо розмітка дуже помічна, вона й через пару місяців відпереться ( я поле 4міс. вишивала і все за лічені секунди відійшло). я свого мусила попрати, бо забруднив малий
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Дякую, Умо, за похвали:shy: а я вже мрію про котиків, правда Іринчиних (хоч вони з однієї серії), а потім молоко з помідорами, черешеньки, зайчик з тигрисом і ще котики Добре що маю трохи передишки, може якраз встигну кокурсну, бо ті наші зуби-зуби ніяк не проріжуться і не дають мені вишивати((
Відповідь: Робін "6 етапів-6 учасниць" Нарешті закінчила другого котика... Щось я в пєчалі... Шкода, що замінила кольори... І на виворіт забила взагалі Виворіт - дивіться добре, бо такого більше ніде не побачите, хіба в страшних снах: Січень - маю величезну надію, що те рожеве на білому при остаточному пранні вдпереться - якщо ні, то буду знов пороти, бо зафарбована канва кожен раз, як мочу тканину, пускає і пускає ту фарбу треба буде в кінці випрати з чимось спеціальним... Квітень: Я готова до передачі свого робіна Ануті і вишивання Хомчиного Тільки переживаю, які вивороти я нароблю вам... але я буду старатися...