Відповідь: Робота після декрету Вони вже старші а я кажу про маленьку дитину якій ще важко зрозуміти що в мами є робота, амбіції і потреба жити повноцінним життям, і що дитина має з тим зміритись. Тому що в тата такий обовьязок - забезпечувати сімью, так це трішки стереотипно, але тим не меньше... і працююча мама це теж нормально але не тоді коли дитина зовсім маленька. Можна звичайно і в пів року дитину привчити щоб вона якось без мами була тих 10-12 годин, але чи то добре для дитини? Це для вас так, ви зробили свій вибір, і мені здається керувались тим що в першу чергу важливо для вас....але тут вже не раз дівчата відповідали що не обовьязково бути бізнес вумен щоб почувати себе гармонійно, щаслово, бути усміхненою, доглянутою, цікавою для чоловіка. А в мене життя лише почалось з появою дитини..... бо до того була суцільна робота ... ---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- У нас в підїзді живе жінка пенсійного віку зі своїм сином.... і в тої жінки є ще дочка, вона народила дитину майже одночасно зі мною..... і практично від самого народження ту дитину привозять вранці до бабусі... і ввечері забирають, а мама така вся намарафєчена бізнес леді їде на роботу. Ми кожного дня гуляємз дітьми, є можливість поспостерігати за кожним, бо всі мами спілкуються і всіх дітей знають. Так вот на ту дитину шкода дивитись...гуляють з нею мало, переважно син тої жінки, мала ніколи не сміється... а як вона плаче... щодня чув весь підїзд, в дитини в рочок мають бути щасливі усміхнені очка - бо ж ще не знає дитина проблем і забот... а та дитинка ніколи не посміхнеться, завжди така сумненька. І що толку з того що мама її живе повноцінним життям, якщо дитина цим життям не живе.
Відповідь: Робота після декрету Це в кого до чого душа лежить.. Хоч я вже і не в декреті, але загнати себе на роботу з 9 до 18! Ні за які коврижки. Я пам"ятаю колись захотіла стабільності і зарплати однакової щомісяця, пішла менеджером...кошмар-це були найгірші півроку мого життя. Прилазила ввечері додому ледь жива, їсти зварити треба, діти скучили, чоловік теж уваги хоче чи кудись вийти, а я зомбі....А декрет, це прекрасно...і другу освіту здобула, і няня вечірня була, щоб мати можливість вийти на пари і на люди. І робота індивідуальна організувалась яка не позбавляє мене спілкування з дітьми.
Відповідь: Робота після декрету Не розуміння такої основи ставить під сумнів багато чого (і мені як ейчару). Бо перш як щось говорити потрібно добре розібратися в питані!
Відповідь: Робота після декрету Це точно. Бути сексуальною, цiкавою i привiтною. Мене мiй чоловiк повнiстю пiдтримує в моєму бажаннi працювати i в нас чудовi стосунки в сiм'ї. Крiм того, як успiшно працюючи батьки, ми можемо собi фiнансово дозволити гарно всiм разом вiдпочивати, ходити по ресторанах,їздити в гори, купувати будь-якi iграшки i не рахувати кожну копiйку. Зараз, коли в мене своя студiя дитячої творчостi, можу сказати, що дiтей, з якими сидять мами зразу видно. Такi 5-6 рiчнi дiти закатують iстерики, коли мама йде, а вони лишаються, вони зовсiм не спiлкуються з iншими дiтьми, сумненькi все заняття. А дiти з садочкiв швидко пристосовуються, любопитнi, балакучi i усмiхненi.
Відповідь: Робота після декрету Любов, ласку, догляд мами не заміннять ні одні дорогі іграшки,ресторани, відпочинки! Закатують істерики ті діти, які знають, що тим шось доб"ються. Це не залежить чи сидить мама, чи няня.
Відповідь: Робота після декрету Якщо я правильно зрозуміла, то ви закінчили інститут і після того приблизно ще 1,5 - 2 роки не працювали, так як я бачу по вашій лінієчці, то вашому синочку трошки більше ніж 3 роки. Скажіть будь ласка чи ви вже працюєте???? І чи важко вам було (чи є) знайти роботу після декрету і без трудового стажу???
Відповідь: Робота після декрету Це iз серii "З милим рай i в шалаше...". Я не намагаюсь цим "замiнити любов", а лише урiзнюманiтнюю наш вiдпочинок разом. Не треба закидати мені ті "бабусині істини". Я - жінка 21 століття, все встигаю: і дитину виховувати, і з чоловіком кохатися, і кар'єру будувати. Можете просто порадіти за мене, або позаздрити, якщо радіти не вмієте.
Відповідь: Робота після декрету Насправді нам, незнайомим з Вами людям, байдуже як там у Вашій сім'ї з стосунками, коханням, кар'єрою... Просто Ви занадто негарно висловилися про "деградацію" і "опускання в розвитку", зачепили цим багатьох мам, які не вважають себе і не є гіршими за Вас. Можна було теж порадіти за них (або мовчки позаздрити), а Ви вибрали так нетактовно висловити своє суб'эктивне "фе". Тож не ображайтесь тепер на відповіді.
Відповідь: Робота після декрету Тут не йде мова, про те що Ваша дитинка нещасна, бо Ви працюєте, нещасні діти - це ті, котрі зовсім позбавленні любові і уваги батьків (дітки з дитячого будинку, діти - сироти), а йде мова про те, що Ваша дитина ще маленька, щоб навіть як Ви кажете 10 год. бути без мами (це тільки моя думка). І не варто порівнювати 3 роки із 6-ма, бо коли нормальні стосунки в матері і дитини, то вони завжди будуть потребувати спілукування і любові. Мені 26р. і я зовсім не мамина донька, я самостійна, даю собі раду повністю, але духовного спілкування із своєю мамою потребую і зараз, ми на день зідзвонюємось по 10 разів, хоча б переконатись що все добре один в одного, і я досі цінную її пораду, і вдячна їй за розуміння і любов до мене... Пам"ятаю коли ходила на роботу, то не завжди була щаслива, посміхнена, як ви асоціюєте жінку котра працює (хоча свою роботу любила) бо деколи приходила як "витиснутий лимон", а зараз дивлюсь на синочка і сіяю від щастя. Моя свекруха дуже швидко вийшла на роботу, бо її сина було кому доглядати, тепер коли вона дивиться, як росте, бігає, розвивається її внучок (наш Данилко), то частенько мені говорить що жалкує, що не добавила, не долюбила свою дитину коли він був маленький, а я точно досиджу до 3-х років і добавлю, і долелію свою дитину, щоб потім не жалкувати за тим чого вже ніколи не повернеш. А тим жінкам котрі дійсно вміють (а не лише так думають, що їм то добре виходить, і ніяк не позначається на діточках) поєднувати роботу і виховання своїх дітей, скажу - молодці.
Відповідь: Робота після декрету Дівчата, а можна я трохи зміню тему. Кипить в мене голова - не можу прийняти рішення, може ви мені щось порадите. Отже, вийшла я після декрету на стару роботу у видавництво, в травні буде 5 років офіційного стажу. У зв`язку із кризою роботи дуже мало, тому я в офісі - щонайбільше 4 години, і частіше роблю роботу не свою. Розвитку і досвіду, який потрібно поновити після декрету - жодного, та ще і до повного щастя зарплата вже кілька місяців не виплачується, тільки самі обіцянки. Тепер отримала пропозицію працювати вдома за реальні гроші, але не офіційно. Думала, що з таким графіком потягну обидві роботи, але часу і сили на все часом бракує, бо вечори таки присвячую сім`ї і хатній роботі і цього змінювати не хочу. З видавництва звільнялася би вже, але мама переконує, щоб не спішити, бо ж там все-таки стаж іде, а зараз офіційної роботи не знайду, а там, дасть Бог, піду знову в декрет і стільки років стажу пропаде. З іншого боку - грощей ніяких і марна трата часу, а під боком оплачувана робота чекає. Що би ви робили, що би обирали? Чи такі важливі ті кілька років стажу, як думаєте?
Відповідь: Робота після декрету Стаж від вас нікуди не дінеться. І не пропаде! А взагалі нащо Вам офійний стаж? Я б Вам радила обрати ту роботу, де за неї платять гроші!
Відповідь: Робота після декрету Маю на увазі, що якби я народила дитину і була би в декреті, то стаж далі би рахувався, а як зараз звільнюся, то 4 роки як мінімум у мене офіційної роботи не буде. А для чого стаж, то не знаю наскільки то важливо, але здається, що чим більший стаж, тим легше потім знайти нормальну роботу, та і потім для пенсії має значення. Чи я щось не так розумію?
Відповідь: Робота після декрету Я б так не переймилась тим "стажем". Роботодавці (мудрі) дивляться на досвід, компетенції, а не на стаж. Мені дуже подобається фраза Річарда Фарсона, "Менеджмент абсурду": "20-річний стаж - це часто 1 рік повторений 19 разів". Тому вчіться, розвивайтесь і все буде ОК. Роботу знайдете. Щодо пенсії, то я не думаю (і не тільки я, а й багато економістів зі світовим ім"ям), що вона буде в той час, коли наше покоління "піде на пенсію". Просто нас небуде кому забезпечувати соціальними виплатами, бо ж населення України і Європи скорочується. Так що заробляйте гроші сьогодні і, якщо маєте можливість, то самостійно "робіть запаси" на майбутнє
Відповідь: Робота після декрету Це Ви хочете сказати, що за той час, що Ви дома, Ви встигаєте все побачити і підтримати.....даю 100% що 1/4 її теперішнього життя пропустили.... ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- Роботу було знайти дуже важко по спеціальності, тому я ризикнула і катигорично змінила професію, пішла у зовсім інакшому напрямку і дуже-задоволена, зовсім не шкодую. Теперішню роботу мені легше знайти, але вона не офіційна і стаж не йде
Відповідь: Робота після декрету У наш ,коли все продається і купується,купіть(зробіть) довідку,що Вашій дитині потрібен догляд,тобто підіть у декретну відпустку по догляду за дитиною до 6 років.Основне місце праці зберігається,стаж іде , і Ви можете заробляти гроші неофіційно.Ваша мама має рацію, щодо днгаступного декрету-можливо,робота,яку Вам пропонують зараз Вас розчарує, або через деякий час перестануть платити пристойно,або Ви завагітнієте.. Послухайте всіх порад - і прийміть найоптимальніше рішення.
Відповідь: Робота після декрету Стаж іде,але тільки трудовий, а не страховий (бо підприємство перестає сплачувати внески після 3-х рр. декрету)
Відповідь: Робота після декрету Іра, пораджу тобі таке: якщо ти підеш в декрет, то тобі стаж дійсно буде потрібен, бо ж на суму декретних стаж суттєво впливає. Зрештою, якщо ти надумала кинути цю роботу, ти можеш переговорити з начальством, щоб тебе не звільняли, платили внески... ну і забирали твою зарплату.
Відповідь: Робота після декрету Оформiть себе приватним пiдприєцем iз мінімальною ставкою єдиного податку (здається 20 чи 40 грн. в місяць). Вам також буде стаж йти і працювати зможете де хочете неофіційно.
Відповідь: Робота після декрету не впевнена, що це правда! я знаю, щоб приватному підприємцю зараховувався стаж, треба сплачувати 33,2% від мінімальної зарплати. На сьогоднішній день це 869,00 грн. * 33,2% = 288,51 грн. в місяць (таку суму треба щомісяця платити в Пенсійний фонд для зарахування повноцінного стажу).