Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Мені,будь ласка, "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" 1 шт
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення спасибі, що додали в список звиняйте, шо кумарю тільки цікаво, як організувати потім розрахунок з кожним? в сенсі я вам гроші ви мені книжку, то понятно, але де і коли звісно чекатиму на відповідь тоді, коли привезуть з Києва літературку, але шоб не забуть спитатися...
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення найімовірніше, то буде в районі площі Франка, в мене в офісі, якщо шеф дасть добро. Але можливі й індивідуальні варіанти.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення І мені,будь ласка, "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" - 1 шт
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" - 1 шт., будь-ласка
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей". - 1шт будь ласка
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Дівчата, якщо ще хтось думає про БІ-2 - зголосіться в найближчі пару днів. Я просто маю сумарно замовлень на 1 пачку (10 штук) і ще трошки, і стоїть питання чи брати 1 чи 2 пачки. То ж якщо хтось вагається, "хочу взяти, але гроші будуть за місяць", то зголосіться зараз, а візьмете за місяць. ПВО беру з запасом (штук 30 поверх замовленого), то ж їх можна буде добрати і потім. І в зв'язку з цим, чи не їде хтось бува автом з Києва найближчм часом, аби привезти?
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення до речі, якби когось цікавило комерційне роозповсюдження цих книг поза форумом, кажіть - зведу з видавцем напряму.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Уко, можна замовити по одному примірнику "Безжальна імунізація - 2" і "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей"?
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Мені будь ласка "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" та "Безжальна імунізація - 2"
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення повідомлю і в пп, і в цю гілку. Книжки, сподіваюся, будуть з наступного тижня. Вже визначилися з БІ - беру таки 2 упаковки
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Книжки вже у Львові. Але нині-завтра в мене завал по роботі, тому дуже прошу всіх потерпіти. А там поддумаємо, може якось це діло організовано зробимо, щоб більшість могли забрати в один час, а кому вже не вийде, то будемо домовлятися. БІ-2 є з невеличким запасом, ПВО з трохи більшим - на випадок якщо хтось ще надумається
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення А можна ще замовити "Прививки в вопросах и ответах для думающих родителей" я би взяла одну.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Уко, я теж хочу 2 тих книжечки: ПВО і БІ-2. Якщо є в залишку, не забудьте про мене