Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення дівчатка, хто в мене в пт і на вихідних забирав книжки, зголосіться, бо я здається, когось не записала в себе. Хто має намір прийти завтра на Личаківську - задзвоніть до завтрашнього обіду, щоб я взяла книжки.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Ми свою точно заберемо, просто того тижня ну ніяк не могли вибратися.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Завтра коло 11 ранку буду на Кирила і Мефодія (район пл.Франка). Якщо комусь зручно - зголошуйтеся
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Може хто з Сихова буде забирати собі книжки? Захопили б для мене одну книжечку за 10 грн, гроші зразу ж поверну!
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Уко, можна замовити ПВО 4шт і одну книгу по імунізації. Якщо є в наявності вже, то можу підїхати практично в будь-який час і забрати. дяку
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Доброго дня, Уко. Якщо ще можна, хотіла б замовити книжечку в питаннях і відповідях (та що 10гр). Дякую
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Оскільки в мене так і не забрали всі замовлені в першу партію книжки, то другу я наразі й не замовляла. Дівчатка, хто з додаткового списку - зголошуйтеся. 0504312646 Роздам, чого вистарчить, а тоді за потреби дозамовлю. Правда, БІ-2 є тільки 2.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення ПВО є пару штук. Все решту з вересня. Бо я другий раз так і не замовляла.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення А де конкретно можна придбати цю літературу (в роздрібу Києві), просто я там наступного тижня буду?
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення БІ-2 ПВО але припускаю, що є сенс передзвонити за вказаним там телефоном і уточнити, чи вона є. Бо я не впевнена в тому, насільки актуальна інфа на сайті.
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення Ука, щось ще залишилось з -Чапів-? тільки ПВО є? хочу подарувати.........
Відповідь: Роздача книг з ЧаПи про щеплення тільки ПВО. 5 штук. з першого (!) замовлення. можна взяти. Якщо буду робити друге, то тільки після попередньої перегукавки і підтвердження.