Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Прикупила собі в суботу п’яльця, але в мене так туго не виходить натягнути вишивку. Та і не дуже рівно. Чи то на п’яльцях не буде сильної натяжки? А на рахунок зручності, після годинки роботи звиклося. І сам процес сподобався - дійсно вишиваєш, не поспішаючи.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? М'яку тканину ще натягнете більш-менш, а от ту тверду аїду (особливо з наборів) - ну дуууже важко, але барабанної натяжки не буде.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Але перевага все одно є, ніж просто в руках вишивати? Я ще просто не помітила - небагато вишила.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? я колись вишивала на руках...аж мене років 3 тому розказали про п"яльця супер. мій тато завжди мене питає чи зручно мені вишивати за допомогою п"ялець))) хочу купити собі куснапи
Відповідь: Балачки рукодільниць дівчата, що краще для початківця снапи чи пяльця? надоїло в руцях вишивати я спочатку думала, що то пташка
Відповідь: Балачки рукодільниць Та там не в початківстві діло. Маєте можливість замовити і купити снапи - сміло робіть то. А паралельно купіть собі звичайненькі маленькі п'ялечка для міні-робіт та й будете собі без біди, як в нас кажуть.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Я починала з п"ялець, так було доступніше на той час, а зараз зважилася на снапи.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Я за снапи, бо мені важко було постійно ті п"яльца переставляти, в мене токі, що закручуються, тканина висовувалась, забувала в якій бік крутити, зі снапами простіше якось, і їх з собою легше брати, і такі чохольчики можно гарні пошити (купити).
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Я завжди думала,що в руках вишивати зручніше,а кілька днів тому попробувала на п"яльцях і різницю видно зразу-хрестики рівніші,та й тканина не така пом"ята.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? я маю п"яльця двох розмірів - середні і маленькі, а вчора ще прикупила собі снапи, для великих робіт. Спробувала - цікаво виходить, менше тре мучитись з натяжкою, легше її поправити. А в руках вишивати не зручно, хоча так, швидко
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Бачила цікаву ідею як зручно користуватись великими снапами - повісити на шию на шнурок. Шнурочок до снапів чіпляти можна за допомогою заколок-крабів і саму рамку розмістити так, щоб опиралася на живіт, тоді можна двума руками вишивати.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Спробувала сьогодні вишивати на пяльцях,мені сподобалось,немає нічого складного,якось у мене пішло з першого разу добре.Пяльця взяла доні,невеликі з пластмаси,її влітку вчила на них вишивати свекруха ланцюжком.Планую зробити собі подарунок на ДН деревяні пяльця,як кажуть-"вік живи,вік учись"
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Мені на дерев'яних не пішло абсолютно((( я дуже люблю барабанну натяжку, а там такої не виходить... а вам яка натяжка краща?
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? І мені, натягнути добре не виходить, а я люблю гарно натягнуте. Пластикові набагато зручніші, краще натягують, і дешевші
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Ти знаєш, я поки снапи не мала, то думала, що в мене барабанна натяжка на п'яльцях. А виявилося, .....що я в очі той барабан не виділа і не мацала:xaxa:.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? І я фанат барабанної натяжки. До снапів зламала декілька п'ялець через той барабанний фанатізм, весь час доводилося підтягувати, зі снапами це простіше робити. Снапи - то є моя любоффь (не втомлююся дякувати Умі за чудовий подарунок), не знаю, чи винайдуть ще щось краще для вишивання
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Тре собі напевно замовляти снапи, щоб побачити, як виглядає та натяжка, бо наразі дожилася тільки до п'ялець, ото певно вже знаю, який собі зроблю подарунок на день народження.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? Ну на снапах однозначно натяжка найкраща, але наразі маю тільки одні.а мені їх троха бракує, то мушу часом і п"ялечками користуватись.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? О, ще один момент згадала. В мене протягом кількох перших "снаповських" днів був трохи дискомфорт, бо снапи виявилися важчими за пластикові п'ялечка, які я взагалі в руках не відчувала. І я ніяк не могла вибрати зручне "тримання". Але потім все налагодилося.
Відповідь: Руки, п'яльця чи куснапи? а я маю чистий спокій - бо не маю з чим порівнювати - з самого початку вишиваю на снапах (дякуючи Вернісажу ретельно перечитала всі темки і придбала собі все необхідне заздалегідь) снапи - то й справді вєщь при чому найнеобхідніша якість відшитого мені подобається, а швидкість не страждає, бо навчилась вишивати двома руками одразу (правда з вагітним животиком то все ж було комфортніше))) проте двома руками вишиваю не завжди, інколи люблю вишивати повііільно однією рукою і кайфувати власне від повільного процесу... єдина незручність - досить часте пересування тканини (бо люблю вишивати по кольорах)