Рукодільні реверанси та компліменти

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Завершені вишиті роботи

Як я Вас розумію, після важкого робочого дня коли сідаю за вишивання я відпочиваю
    Нифка, коли організуємо спільний процес?

2. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

В дві ниточки, а ми й не знали що то від Ленарте)) Але від цих пастельних тонів всі, хто приходить вгості - взахваті. Зараз мама вишиває "Пару на лугу". Як оформимо, покажу.

3. Нифка

Нифка Well-Known Member

LudmilaP коник, КР, а потім обкладиночка, тільки Вам прийдеться по кроках все розказувати, а то навіть незнаю з чого починати
    LiliyaGal в мене є багато їх схем в РМ, можете звертатися, також мені дуже подобаються

4. LudmilaP

Прийдеться нову тему відкривати з майстар-класу:girl_wink:

5. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Які лапульки:girl_tender:
    Юстуся, які гарні роботи ї, а стрекоза як цікаво оформлена :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

6. yaskrava

yaskrava Active Member

Іринка дуже гарна вишивка.
    Я на подарунок хочу таку вишити, вже й канву купила, треба буде сьогодні починати роботу.

7. La esposa

La esposa Moderator

давайте зразу фото у процесики :)

8. La esposa

La esposa Moderator

Мммм... гарно.. і вишито, і оформлено :) я навть не сподівалася, що він буде ТАКИЙ...
    в нас колись теж був годинник, який голосно чикав - то ми звикли майже одразу :)
    не переживай, все гарно дороблять, і буде чіча-ляля :) то певно для того, щоб всім решта приклад був :)

Останнє редагування модератором: 3 Листопад 2009
  9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ума,годинник чудовий :girl_in_love: ! Ідеальний годинник для маленького машиніста :girl_smile:.
    Пи.Си.А, де загубили вагончик від дерев"янного потягу ? :girl_flirt:

10. Ума

Ума Super Moderator

Дякую, дівчатка! хоч настрій піднімете, бо я так нині тішилась, а як спробували розібрати годинник, то дуже розстроїлась

машиніст бавився, то я вже не забирала, бо і так ледве то встигла сфотографувати, в наступному кадрі вже Тимофій виліз на комод, пальцями замацав годинник, і почав потягом дерев"яним їздити по вишитому... я мало не вмерла :) :girl_cray:

11. LudmilaP

Ума, годинник вийшов дуже гарний, і не уявляла що може бути така краса. Подумала, може і на кухню собі вишити

12. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Умо, я просто в захваті, яка ви молодець! Годинник вийшов просто суперовий, така краса!!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умця, дуже гарний годинник!! Я тут стараюся так дивитися, аби Дарко не бачив, бо знаю, яка буде реакція! Дуже гарно! А що з оформленням перипетії, то це ніц, не переживай, поправлять тобі в майстерні й усе буде чудово!

14. Анута

Анута Well-Known Member

ну стільки всього сказано, що я навіть не знаю що ще можна добавити ;)
    Умочко, годинничок дуже гарненький! молодець!!!

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, та Ірця - то чистий вишивальний карлсон з пропеллером. Я вам кажу! :girl_in_love:

16. octavia

octavia Well-Known Member

Умо ваш годинник прекрасний!!! Гарна прикраса для дитячого інтерєру!!Якщо не секрет скільки коштувало оформлення? Я свій коли дошию понесу в багетку на Привокзальну вони мають досвід в оформленні. Дякую що підказали на рахунок год. механізму , а то вмене був такий годдиник що тікав так наче зараз має взірватись бомба. Треба буде скурпульозно вибирати механізм.

17. Ума

Ума Super Moderator

я думала що сьогодні вівторок :) загубила десь день :sad: так собі розпланувла все, щоб на цьому тижні максимально дошити КР... тепер одного дня бракує :sad:

я то називаю "всі гроші" :) (190грн.) Я оформленням задоволена дуже, а от механізмом ні. може колись як буду бачити, то куплю звичайний китайський годинник аби тихий був, бо то в мене точно бомба!!!! і перероблю сам механізм

18. La esposa

La esposa Moderator

:girl_curtsey: дяяякую :girl_in_love:

та де! то просто ніч - а середа почнеться зранку ;)

19. olgazaraza

olgazaraza New Member

суууупер!дуже гарні прикраси,дуже домашні.Мені захотілось Різдва))))

20. La esposa

La esposa Moderator

Класна бджілка, просто супер, і акуратно так... :girl_in_love:

тіко вона досить-таки величенька - на півтори сорінки :girl_crazy: