Відповідь: Завершені вишиті роботи Карінчик, вітаю з дебютом! Дуже файно, як для перших робіт! І як тобі мацьопи вишивалися? Робота ніби проста, але те волосся беком в дывчинки мены не просто давалося (по собі згадую)
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ливиця, Пуся і Оленка-м, дуже гарні роботи!!! Молодці дівчата! Сподіваємося, що будете нас ще й процесами тішити.
Відповідь: Завершені вишиті роботи NikaLovely дякую! мені волосячко дуже тяжко давалось... то це називаєть бек?
Відповідь: Завершені вишиті роботи Юстуся,. Краса неймовірна!!! Мені терміново тре запастись падаючими мишами, бо дівчинка, що просто плескає в долоні не може передати моїх почуттів.
Відповідь: Завершені вишиті роботи LudmilaP, і ви ще кажете, що у вас нема чому повчитися Та я не встигаю моргати, як ви стільки краси встигаєте робити, може з La esposa конкуруєте:xaxa:?
Відповідь: Завершені вишиті роботи Хомочко, мало мені 24 години на добу, нічого не встигаю. Я вишиваю листівочки, закладки, а вони багато часу не забирають, як картини, тому і вдається вам частіше щось показати. До Іринки мені ще далеко
Відповідь: Завершені вишиті роботи У нас тут темка є про листівки. Не хочете зробити майстер-клас? :shy:
Відповідь: Завершені вишиті роботи Юстусю, Людо, Кіточко, ну ви молодці!!!!!!!!!! а в мене вишивальна ломка - руки сверблять, але наразі заняті іншою роботою ото я вже завтра звечора відірвуся п.с. Про яку конкуренцію може йти мова, коли я залізла з вухами в роботу я вже давно поза конкуренцією але дороблю все - отоді начувайтесь!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Зроблю із задоволенням, але трошки згодом Щось темка вишивані процеси без вас сумує, пора потішити нас процесом
Відповідь: Завершені вишиті роботи Мені мову відняло!!! Все, треба братися за свої маки терміново!!! Де би то дня надточити? Хіба з нічки.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Одлі, дуже гарно! питання по маках: оскільки, робота видовжена (прямокутна), то чи в багетці робили якісь махінації з паспарту (типу по правилам)? сторони ширші/вужчі чи щось подібне?
Відповідь: Завершені вишиті роботи навряд, принаймні не виглядає на то. я читала у іншій темі. але задля цікавості переміряю там єдине (бо на фото не видно). о між виивою і склом є простір, бо інакше французам було б тісно - то дійсно гарний ефект. але фото зовсім того не передає і ще - саме паспарту - з ефектом тканини
Відповідь: Завершені вишиті роботи я на своє лавандове поле теж брала штапік, щоб французам тісно не було і паспарту теж з тканини, дуже схожий колір на ваше
Відповідь: Завершені вишиті роботи Oddly, надзвичайно гарно!!! Сама робота, оформлення - все просто супер!!!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Соняшники дуже сподобались. В мене вони стоять першими в черзі після ромашок, які зараз вишиваю свекрусі на ДН (01.01.10), так що дуже до речі побачила вже отшиті. Дякую.