Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Роксоланка Ваші тюльпани вишиті бісером будуть супер. Ніфертіті Ви молодець, такий букет вишили гарний бісером. Всі Ви молодці, роботи просто неперевершині!!!!!!! Всім дякую за позитивні відгуки в моій кармі.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти а я в тихому шоці від тюльпанів Україночки. Спробувала порахувати розмір тої картинки, все збивалася... одним словом, величезна!!! Я так зрозуміла. що то з невідомих дизайнів. Виглядає на прогнану картинку, але результат дуже якісний. Уявляю як то нелегко вишивати!!! Україночка, звідки схема? скільки кольорів і який розмір картинки? І ще Смоккі з леопардом вразила!! чорна канва!!! і теж величезна картина!! Молодчинка!! Дуже гарно буде! Наснаги всім рукодільницям!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Не можу стриматися, аби не похвалити ідею левиці. Не листівка з привітанням, а серветочка! Чудова ідея й не менш чудове виконання! +100000!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ірусю, дуже гарно! а ще й на тааакій тканині - просто супер! нагадує мені подібних пташок гладдю - бачила десь клаааас! я би теж залишила - як з казки будиночок
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Мушу ще раз висловити своє захоплення серцем для Xомки від Кітки - дуже гарно! Чесно - як би я таку красу вишила - віддарувати вже б не могла - то понад мого хом"яка. Кітка- ще раз браво
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Люди, ну ви мене вже так розкомпліментували за те серце,..... але мені приємно. Я в свою чергу хочу подякувати Касі, бо то моя перша в тому ділі порадниця, розрадниця і слухачка, тобто читачка.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти ага. я така . ну раз так, то напишу за що люблю нашу Лілю - ЗА ДОВЖЕЛЕЗНІ КОМЕНТАРІ В КАРМІ! як то файно читати!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Лапочко, мені не вистачає фотографії, де падаючі пелюстки на орнаменті:rolleyes:. Дуже гарно! То така кропітка робота, але ювелірно виконано:khomyak:.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі показую вчора чоловікові. Каже - ну і що? хіба то велике? кажу йому - бачиш там маленьку-маленьку крапочку? Ото один (!!) хрестик! Йому очі на лоба полізли але то масштабна робота... і початок гарний а що вийде? що то за схема?
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу ще раз похвалити Олю-Алго за вишиванку чоловікові на чорному льоні! Оля, як ти то шила??? Я ось взялась за малюнький проектик - сил іде немало))) А в тебе - ціла вишиванка!!! Молодчинка
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти ООО, тяжко шилось! тепер хтозна чи близько до чорного підійду)) АЛЕ КОХАНИЙ ЧОЛОВІК дуже давав натхнення і підганяї )))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дуже мені сподобалась Касіна листівочка для Іскорки. Така яскрава, життєрадісна і дуже стильна.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Касина просто суперова!! То ж треба мати таку витримку, щоби стільки на листівку вишити. Хоча... Як згадаю всіх французів, що для мене Оленка накрутила... :khomyak: У Касі ще є поле до діяльності. А ще в мене купу усмішок викликала листівочка Сихівчанки. Такий позитивчик!! Тільки мені здавалося, що то верблюд, а Іскра написала, що жирафа. Ну і я тепер не знаю, хто там... Укотре хочеться подякувати вишиваночці за файнющу ідею, а всім рукодільницям за те, що вкроюють час на подаруночки! Як я люблю наших вернісажниць!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А я в захваті від робіт Alexx. Бачила і нюхала той кексик з кавкою та корицею, та й ще дещо з її колекції (фейку, деяку біжутерію). То настільки витончена і кропітка робота , але результат просто вражаючий. Ви МОЛОДЧИНКА!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти вишивала я жарафу,та й він більше на нього схожий,ніж наверблюда!Просто мені теж дуже сподобався,такий кумедний...!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу відмітити листівку Сихівчанки, надзвичайно позитивний жираф, піднімає настрій при одному погляді на нього. Листівка Касі солодка і романтична, нажаль з Іскрою я не знайома, але саме такою її і уявляю. Сорочка Іринки Імел - вищий пілотаж!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти закомпліметю тут Касю за картинку мені на день народження, фотоапарат того не передає, а там окремі (за кілометр один від одного) хрестики вишиті блискучою рожевою ниткоюі під певним кутом вони поблискують. Таааак класно!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Я в захваті від останнього "показу моделей" skarlet. Гарно, професійно! Наталю, коли на велику сцену, точніше подіум?