Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дякую!:o То все Вадим з Лілею - фотосесія вдалась і я дуже вдячна їм. то була передісторія, а тепер ждьомс Троха нервую, якщо чесно...
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А я нині маю три реверанси. Перший для skarlet. Переглядала фото кілька разів - надзвичайні роботи і фотосесія тільки підкреслила ювелірність та вишуканість виробів!!! Успіху в подальших починаннях!!! Другий для Касюні нашої. Гольничка просто чудова!!! А ще й лавандовий дизайн. :khomyak: Я млію... Третій для Mariasia. Я, як сорочку побачила, то аж прикипіла до монітора. Така акуратна робота! :khomyak: І взір дуже гарний підібраний. Молодець! Най чоловік здоровий носить!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти дівки, ота гольчка, яку Касюня вишила для Кітки, то просто бомба! :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak: 59 французів... ну то просто...:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak: а лаванда в кошику така файнюча Кася - молодчинка!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти дякую!!!! я старався! п.с. Лілюся наша казала мені про французи на відкриточці Оленки, теж лавандовій, що їх там просто море!!! от я теж підписалася під цей героїчний вчинок.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти І я сюди. Ліля, заздрю білою заздрістю. Скільки нових процесів почала і завершила. Прикраси з бісеру, то щось. Вдало підібрані кольори і все таке акуратне. А про рівні хрестики я взагалі мовчу. Так тримати і не треба придиратись до себе
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Наталю, Лілю, Ваші бісерні роботи просто прекрасні!!!!!!!!! В Наталі той мак, як живий. А Ви Лілю справді не прибідняйтесь, кольори гарно гармоніюють між собою і так все акуратно і фото гарні. Удачі Всім вишивальницям. Всі роботи просто клас
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти а я з компліментами для Imel Ірцю, ти - вміла та вправна майстриня на всі руки і на всі техніки! то ж треба - одночасно вишивати хрестиком, творити таке бісерне розкішне диво, та ще й самостійно змайструвати таку солоденьку ковдрочку:khomyak::khomyak::khomyak: БРАВО!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти дуже дякую, але то швидше за все якась хвороба голови якщо чесно, думала руки лишу в тій ковдрі , жах яка робота важка але мені справді дужжжже приємно, дякую
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Глянула, скільки Оля Holly навишивала за два останні дні, глянула її лінієчку в підписі... у мене є всі шанси реалізувати мої плани вчасно, так бачу. Олю, молодець!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Ого. То наша Ірця ту ковдрочку змайструвала??? Тільки зараз побачила. Ну то взагалі. МОЛОДЕЦЬ!!! На більше слів бракує. А Олі особлива похвала, що з такою мацьопкою на руках тягне до вишивання. А плани в неї ого-го. Ще не раз здивує.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти відповідаю на питання в карму та, на тому кілометрі. не знаю скільки відрізати аби гарний кусень лишився і не було обрізків, тому вирішила вишивати і комбінувати, а що залишиться - все моє буде )))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А я бачила сьогодні оформлену роботу сімони в клейноді - краса неперевершена.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Кітчині "травки" - довго не мола підібоати слово - "щирі"!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А мені вони такі "душевні" (заразилась від Ірки-Шкірки)!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти "знакомые все лица" як вишивалось на чорній канві? Каліна, ти в руках вишиваєш?
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти сподобалося, буду ще якісь набори на чорній канві замовляти.А вишивала на пяльцях, просто воно ше вологе і не попрасоване.