Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Від усієї душі вітаю нашу Лілю з зайнятим третім місцем в конкурсі листівок! Ліля - твої листівки надзвичайні і варті найвищої оцінки. А ще вітаю Велану, яка теж брала участь в тому конкурсі і випадок обрав її! Оксанко Вітаю. Так за вас тішусь ніби сама брала участь і перемогла)))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти підтримую!!! я знала що вона попаде в трійку кращих дякую! дівчата, я перший раз щось виграла в своєму житті
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дуже дякую, дівчатка!! Мені так приємно, то таке відчуття чудове! А я ще сумнівалася, чи брати участь... Мілітарія тепер стане власницею листівочки-переможця! Веланко, вітаю з таким приємним виграшем!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Ого, то в мене тепер точно буде мега гарний настрій))))) А я буду мати листівочку від Лілі, щей таку, конкурсно-виграшну!!!!!!! Вона точно має принести мені багато щастя!!!! Лілю і Валано, я також приєднуюся до вітань! Я знала, що ви найкращі!!!! А що ви виграли дівчата?
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Велана - гарненький приз! А я - радість від того, що мене відзначили!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти а що то за конкурс листівок?? я знов все пропустила....де можна глянути.....трохи незручно, що темка з конкурсами рукодільними не у папці вернісаж.....
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Та ні, то не в нас був конкурс, то був на іншому ресурсі. А рукодільні конкурси ну ніяк не можуть бути у вернісажних розділах, бо є розділ "Форумні конкурси".
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Всім дуже вдячна за компліменти в карму! Кожне дякую піднімає настрій на 100%!!! Йду вигулювати квіти в "Сільпо"
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата, ви кращі, а Ліліна листівка дуже оригінальна, молодці
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Ліля, я в захваті від Вашої листівкової творчості. Особливо подобаються листівки в техніці ізонитки. Дуже хочу теж того навчитися, та не можу знайти детально розписаного МК, є лише схеми з цяточками
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дякую, дуже приємно чути такі слова про мої роботи. МК є ось тут. Вивчайте, пробуйте й приєднуйтеся!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Напередодні Дня народження України,висловлюю величезну подяку усім талановитим рукодільницям і старожилам,що стояли у витоків створення такого чудового сайту.Подяка усім хто ділиться своїми знаннями і створює майстер-класи для рукодільниць-початківців.Дякую усім,хто підтримує творчих людей своїми щирими подяками в карму.Це дуже налаштовує на продовження своїх творчих планів і наштовхує на нові,грандіозні плани.Ви усі моя творча родина
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А я хочу сказати, що просто закохана у конкурсну роботу "Спогади про Париж" , ту, де зображений велосипед з квітами Не знаю поки кому дякувати, але це точно буде наступний дизайн, який я буду звмовляти і вишивати. Велетенське Вам спасибі за красу і натхнення, яке навіяли на мене
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Побачила сьогодні роботу Аделі, як вона написала:" В мене знову кексики". Слів мало, бо від красоти і довершеності дух перехоплює (і повний писок слюни на апетитні кексики )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Знову не втрималась Я, невишивальниця, маю море задоволення, як заходжу в ваші темки дивитись на ті всі красОти))) А ще купу кайфу від таких висловів Я вже не тільки забекала, а навіть захрюкала від сміху, коли уявила, що Умка то робить в прямому значенні)))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата, сердечно дякую вам за відгуки на мої останні роботи, особливо на метрику Це дуже стимулює до творчості
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти дякуюм всім за компліменти в карму по моїй весільній метриці. Мені вони були потрібні, на вихідних майже завершила, ще трішки і все це дуже допомагає Одувашці велике дякую, за карму і за реальний комплімент