Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

А я вишиваю!!!!нині випадково натрапила на схемку що мені дуууже сподобалось.як тільки шнур віддадуть від фотоапарата,покажу!

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Дівчатка відповідаю а запитання в кармі. Де замовляла рамочки?
    На вернісажі, там є така чарівна жіночка Надійка, перший раз в неї замовляла, і тепер буду в неї частенько замовляти)))) я як сказала що то до кави, чай, шоколад... то порадила зразу саме ці, то я така була довольна, що щей мамі пішли як я забирала свої, замовили до її осіннйої трійки рамочку, то тоже суперську, завтра покажу)))) Взагалі сьогодня як слоненя хожу довольна, знайшла ниточки для в"язання такі як мені треба було, рамочки...суперський просто день:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

3. Katrine

Katrine Member

4. irinkakosiv

irinkakosiv Member

і я до вас хочу :d64:, але мої орхідейки ще не скоро приїдуть:girl_cray:.

5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

І я орхідейки планую розпочати трохи пізніше:connie_pull-pigtail Якраз зробила замовлення набору :)

6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Останнє редагування: 12 Жовтень 2010
  7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

четверо :) Але не знаю ще коли - бо мої орхідейки в першочергових планах поки не зазначені :)

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

В мене сьогодні вихвалялки.
    По-перше, знайшла час накінець-то вибратись в центр, зайшла до Наталі в магазинчик. Прикупила там трошки всякого добра, але ж гарний магазинчик, молодець.

По-друге, бачились з Мар"ясею, Бурулькою і Людмилою, така собі міні-форумівка. Трішки посиділи, шкода, що Людмила швидко побігла. Зате я отримала позитив, якого мені не вистачало. Видно, що кілька форумівок пропустила, то вже як залежність.

9. Мар'яся

Бачились-бачились! Було дуже файно! особливо,якщо врахувати що я такої здибанки не очікувала, і так вискочила з хати в чім була, то , певно люди трошка на мене оглядались :) Не захотіли дівчата йти до мене на пляцок, а шкода, бо добрий!

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

:girl_yes::girl_yes::girl_yes:

11. Мар'яся

12. Velana

Velana Member

прийшла мені посилочка з Крестоманії :dance2: :dance2: :dance2:
    поповнила я трішечки свої запаси :smile: тепер хоч маю людські ножиці, трішечки тканинки, голочки і бобінки :i-m_so_happy:

13. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А у мене стільки вихвалялок:girl_curtsey:
    вчора коли забирали мамину рамочку на вернісажі, пройшлися ще в центр паперу, накупляла картону для паспарту, прозорі (не знаю як вони правильно називаються) плівки замість скла на невеликі картинки, і нарешті купила людський ніж для паперу:radist:
    ось це мамина рамочка з різних ракурсів:girl_wink:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    надіюсь що ще вас не замучила, бо ще одна вихвалялка:girl_wink:
    декупажила рамочку, залишилось тіки полакувати, а зараз поки сохне
    салфетка [​IMG] і ось що з того всього вийшло [​IMG]

14. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

І я до вас з вихвалялками-по наводці Хомки поїхали з синулькою в новий магазинчик до Наталі-Ніфертіті(до речі дуже сподобався інтер"єр:girl_tender:) і з Наталею познайомилась.
    Так от прикупила собі голочку,ниточку що вночі світиться,люрексову,нитковдягач і звичайно омріяні ку-снапи:d64::girl_dance::girl_dance::girl_dance: і ще дістала від Наталі в подарунок лінійку і карту кольорів(всьо тепер буду в неї постійним клієнтом!!!)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

я вчора в одному готелі бачила всі стіни на коридорах завішані вишитими картинами - дуже гарно, і здається, в когось в галерейці таки їх разом бачила, але не пригадую.
    хоч подивилася зблизька на піони (такі, як в конкурсі були) - не думала, що вони такі великі.

16. Katrine

Katrine Member

УРА:girl_dance::girl_dance::girl_dance:!!!!!! то значить вишиваємо/дошиваємо всі наші "хвостики" і починаємо Орхідейки)))). дуже тішуся з того, що нас багато:i-m_so_happy:! а хто надумає долучитися, то велкам:)

17. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Хоч і не вишивальна вихвалялка, але мушу поділитися.
    Родився цієї ночі мій рідненький другий плимінничок (то тої сестри, що весільний салон має, г-г-г) :girl_wink:
    Здоровань ще той. Тішуся не можу. :girl_tender:
    Присадила я сестру в останній місяць вагітності на вишивання, бо більш ніц не могла робити. То казала, що дома сьогодні вчочі до останнього вишивала і вишивку з собою до лікарні взяла.
    Скоро лікарі будуть думати що вишивальна епідемія на вагітних напала. :connie_pull-pigtail

18. Katrine

Katrine Member

а я то думаю, чого Наталі сьогодні в "Мережці" нема.. причина серйозна:girl_yes2:
    а я заходила до неї в гості, купила собі нарешті коробку-органайзер від DMC: [​IMG]:radist:, маркер для нанесення ліній - [​IMG]:radist: і ку-снапи [​IMG]:radist:

19. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Сьогодні отрамила пакуночок від Лілі:khomyak::khomyak::khomyak:там такий собі "маленький" шматочок фетру, що тепер переходжу на вишивання лише книжечок-гольничок.:girl_in_love: Лілю, величезне дякую :kiss:
    [​IMG][​IMG]

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Користуйся на здоров'я! :girl_in_love:
    До речі, з нього можна не лише книжечки робити. :girl_wink: