Хатні клопоти

Сад моєї мрії або квіти біля будинку

Posted by галичанка on 28 Червень 2010 відповідей - 2.660
  1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Продають.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

продають, викопані з грунту з цвітом. Я минулого року дивувалась, як люди таку красу можуть викопувати. Потім пояснили, що для покупців, щоб люди не купляли кота в мішку.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я минулого року так купувала і зараз хочу. Але хочу почути де гарний вибір і які актуальні ціни.
    Брала в Малехові. Кольори виявилися не ті (ще не розцвіли на момент покупки), то мені потім дали в додачу ту саму кількість таких, як я хотіла. Ціни, нажаль, не пам'ятаю.

4. Burberry

Burberry Well-Known Member

Сьогодні біля Галицького ринку жіночка продавала. Ціни не спитала

5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Дівчата, а через скільки часу приходе замовлення з флоранова? Я замовила десь 10 березня троянди, і все глухо...

Останнє редагування: 20 Квітень 2016
  6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мої вже є. Якраз сьогодні забрала.
    А Вам не передзвонювали?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

7. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ні слуху, ні духу . На електронну пошту прийшло підтвердження про реєстрацію, потім про замовлення і все...

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Smiwna мені дзвонили і все уточняли перед відправкою.
    Тут ще дівчатка замовляли десь приблизно в той час, що я, цікаво, як в них.

9. asul

asul New Member

Дівчата лаванду можна купити на гуртівні біля податкової. Ціни не знаю,купувала там два роки назад.

10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Так то не факт що цього року вона там є. Я теж минулого року на Шуварі бачила повно лаванди, а от цього року жодного кущика не знайшла. Чи то ви там були цього року і бачили?

11. rysja

rysja Well-Known Member

дівчата, підкажіть де можна купити магнолію, дуже хочу фіолетову мамі подарувати. Буду вдячна за рекомендації

12. asul

asul New Member

Трохи швидше була,то бачила що є. Там чорненький мужчина сам вирощує і продає,окремо від парникових квітів.

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене дядько декілька років тому купив купу лаванди з Криму за якісь смішні гроші: 40 кущів за 80 грн. Коли Крим відпав, то бачила на ОЛХ купу таких оголошень з інших регіонів. Думаю, що можна знайти і зараз.

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

15. Meriroma

А сьогодні забрала замовлення з флоріума...розчарував бузок! Думала буде більшим, а той 15 см саджанець в якому році зацвіте:)))

16. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

З тим бузком... Ми посадили саджанець (цього року йому якраз 2 роки) малюсіньким таким як ви кажете, 15 см. Ну так, зараз він виріс вдвічі, але коли ще до того цвітіння....
    Може його якось удобряти треба, щоб швидше ріс?

• Подобається Подобається x 1
  17. Meriroma

ну та ладно із бузком...ждемс))
    а от з клематисом що робити? Купити-купила, а де його тепер садити - ніяк не придумаю. Світить йому місце хіба посеред клумби за хатою, бо на фасаді ще до красоти далеко і боюсь, затопчуть

18. mirishka

mirishka Well-Known Member

З Флоріума невеликі клематеси приходять, посадіть де є місце, а на наступний рік чи навіть через два посадите на постійне місце.
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2016 ---
    А який сорт брали?

19. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Минулого року купувала десь 80 см, цього року буде цвісти.

Трохи весняної краси:
    001.JPG 015.JPG 011.JPG 016.JPG 008.JPG 003.JPG 017.JPG 014.JPG

В нас від завтрашнього дня таку погоду передають, з дощем, градом, снігом, і так цілий тиждень- ще й температура десь біля 1 градуса, хоч би заморозків не було.
    Дівчата, черешня може змерзнути при -1 градусі? Добре, хоч яблуня ще почекала і не цвіла.:)

Я мала на увазі в Німеччині немає, хотіла собі докупити, бо у мене одні минулорічні тюльпани нормальні, а інші- ніякі, минулого року було 10 квіток, цього року-одна. І всіх їх я однаково удобрювала.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я от у Австрії якраз і бачила квітучі тюльпани з цибулькою, але не в магазинах де продають садові рослини, а в магазині з зрізаними квітами. Оті цибульки стояли в целофані з водою, а самі тюльпани оформленні як букет. Звернула на це увагу, оскільки така задумка мені дуже сподобалась, такий букет значно довше буде радувати око.