продають, викопані з грунту з цвітом. Я минулого року дивувалась, як люди таку красу можуть викопувати. Потім пояснили, що для покупців, щоб люди не купляли кота в мішку.
Я минулого року так купувала і зараз хочу. Але хочу почути де гарний вибір і які актуальні ціни. Брала в Малехові. Кольори виявилися не ті (ще не розцвіли на момент покупки), то мені потім дали в додачу ту саму кількість таких, як я хотіла. Ціни, нажаль, не пам'ятаю.
Дівчата, а через скільки часу приходе замовлення з флоранова? Я замовила десь 10 березня троянди, і все глухо...
Мої вже є. Якраз сьогодні забрала. А Вам не передзвонювали? Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Ні слуху, ні духу . На електронну пошту прийшло підтвердження про реєстрацію, потім про замовлення і все...
@Smiwna мені дзвонили і все уточняли перед відправкою. Тут ще дівчатка замовляли десь приблизно в той час, що я, цікаво, як в них.
Так то не факт що цього року вона там є. Я теж минулого року на Шуварі бачила повно лаванди, а от цього року жодного кущика не знайшла. Чи то ви там були цього року і бачили?
дівчата, підкажіть де можна купити магнолію, дуже хочу фіолетову мамі подарувати. Буду вдячна за рекомендації
Трохи швидше була,то бачила що є. Там чорненький мужчина сам вирощує і продає,окремо від парникових квітів.
В мене дядько декілька років тому купив купу лаванди з Криму за якісь смішні гроші: 40 кущів за 80 грн. Коли Крим відпав, то бачила на ОЛХ купу таких оголошень з інших регіонів. Думаю, що можна знайти і зараз.
А сьогодні забрала замовлення з флоріума...розчарував бузок! Думала буде більшим, а той 15 см саджанець в якому році зацвіте
З тим бузком... Ми посадили саджанець (цього року йому якраз 2 роки) малюсіньким таким як ви кажете, 15 см. Ну так, зараз він виріс вдвічі, але коли ще до того цвітіння.... Може його якось удобряти треба, щоб швидше ріс?
ну та ладно із бузком...ждемс)) а от з клематисом що робити? Купити-купила, а де його тепер садити - ніяк не придумаю. Світить йому місце хіба посеред клумби за хатою, бо на фасаді ще до красоти далеко і боюсь, затопчуть
З Флоріума невеликі клематеси приходять, посадіть де є місце, а на наступний рік чи навіть через два посадите на постійне місце. --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2016 --- А який сорт брали?
Минулого року купувала десь 80 см, цього року буде цвісти. Трохи весняної краси: В нас від завтрашнього дня таку погоду передають, з дощем, градом, снігом, і так цілий тиждень- ще й температура десь біля 1 градуса, хоч би заморозків не було. Дівчата, черешня може змерзнути при -1 градусі? Добре, хоч яблуня ще почекала і не цвіла. Я мала на увазі в Німеччині немає, хотіла собі докупити, бо у мене одні минулорічні тюльпани нормальні, а інші- ніякі, минулого року було 10 квіток, цього року-одна. І всіх їх я однаково удобрювала.
Я от у Австрії якраз і бачила квітучі тюльпани з цибулькою, але не в магазинах де продають садові рослини, а в магазині з зрізаними квітами. Оті цибульки стояли в целофані з водою, а самі тюльпани оформленні як букет. Звернула на це увагу, оскільки така задумка мені дуже сподобалась, такий букет значно довше буде радувати око.