Звичайно що буде! --- дописи об"єднано, 2 Травень 2016 --- Подивилась тільки що в квітник в мене зацвів перший ірис! Карликовий "Вечори на хуторі"
от в мене один кущ не руханим росте років 12, цвіте дуже рясно, боюся рухати, щоб не перестав цвісти. Посадила вздовж стежки, розрослись гарно, місцями цибульки зверху, деякі кури випорпали за зиму, листя зрізаєм час від часу...А цвіту майже немає. а в мене вже маленькі іриси зацвіли
ну я ще той профі у лікуванні рослин інтернет радить обрізати хворі листки і спалювати, поки не розповсюдилось можна поставити на окреме вікно і пробувати що з того вийде (якщо все-таки пропадуть - викидайте і землю, десь подалі від квітника/саду) маргаритки у вас минулорічні? я цієї весни також спокусилася, цікаво чи перезимують
Мені в березні подарували. Позаминулого року сажала в подвір*ї, то там пропали, чи від холоду, чи сонця замало їм було. Дякую за пораду. Піду ще почитаю в інтернеті, звідки воно береться. Минулого року білокрилка хмарами літали, тепер це. Сподіваюсь, це епізодичний випадок )))
Та ржавчина, цього року якась напасть, в мене іриси деякі похворіли, навіть груші...Якщо маргаритки ще не висадили в квітник, то краще не садіть, хворі листочки потрібно обірвати і обробити якимось фунгіцидом, тільки не в квартирі.
Так виглядає, що дешевше ті маргаритки в ліс вивезти. Правда, я там посіяла алісум, вже проріс. Цікаво, якщо його пересадити в інший вазон, він не позаражає квіти. Чи краще все таки обробити хімкою перед тим? @mirishka порадьте фунгіцид будь ласка, і як ним обробляти - я повний чайник в цьому. То треба ще пульвелізатор для хімки спеціальний купувати? О, і ще хотіла Вас спитати про лілійник апрікот, яким Ви тоді зі мною поділились. В мене він досі так і не цвів. У Вас він в сонячному місці росте? В нас в подвір*ї сонце не весь день, думаю, що , можливо, замало йому сонечка, тому і не хоче цвісти.
В мене росте біля альпійської гірки, сонце цілий день, минулого року цвів. Але може ваш того року зацвіте, може сили набирає...в мене деякі лілійники ростуть і в тіні., звичайно не повній.
В мене пічалька- чомусь пропала одна лілія((, залишились тільки дітки. З'їла якась зараза, мабуть Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
А по хмікатах, може дешевше дійсно буде викінути, тільки в ліс не везіть, ще там все позаражується)). Або краще просто пересадити у більший горшик, обірвати листя і поспостерігати. Взагалі-то ці ромашки довго не живуть, два, три роки, потім або пропадають або самонасіваються нові.
Та вже обрізали 2 рази, чесно таке враження що засохли зовсім. Я ще думаю може з кореня щось проклюнеться.
З кореня може тільки шипшина проклюнутись на яку троянда щеплена, бо ж це корінь шипшини, дивіться щоб пагінці були вище місця прививки.
дівчата, мені нині муж вирішив клубніку сполоти і зламав виноград, посаджений рік тому. Думала, приб*ю. Скажіть мені, що з того сухого патичка. до якого щіпка була ще щось може проклюнутись?!