Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку я також хотіла цю квіточку, і цього року купила машленький кущик в бабуськи якоїсь за 5 грн!!! так тішусь ним)) На осінь можу дати)) ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:41 ---------- а в мене на даному етапі весни ось така краса цвіте : останні в цьому році тюльпанчики... "Рожеве покривало" Біла фіалка, вона майже як бур*ян)) її з кожним ром все більше і більше! і ось така красуня півонія деревовидна...чекала її цвітіння з нетерпінням!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку І я хотіла купити цього року півонію деревовидну...Підійшла,спитала ціні пішла..105 грн маленький кущик
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку мені цей кущик обійшовся у 1,25 по знайомству дали! Якщо в мене буде розростатись гарно, то обов*язково поділюсь!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Маю двох кольорів: білу і рожеву (замовляла у "Сотці"). Наразі кущики маленькі, однак восени з радістю поділюся... Якщо дочекаєтеся. Завтра зроблю фото.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Квітник свекрухи і та красота зблизька і мій скромненький : хочу матіоли ще посадити, але чи не запізно?
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку думаю, що ні! моя бабуся посадила в понеділок то вже зійшла!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Щодо вересу, то я його купувала минулого року на Привокзальному. Можна на Галицькому подивитись ще! Бідні квіточки мої.....таку грозу вчора перенесли такий вітрюган був!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку такі гарні клумби знайшла в мережі....хочу і собі такі спланувати...не є дуже складними, ось дивіться: а ось такий варіант для кропу, петрушки, базиліку і т. д. підійде! оригінально!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку То так здається, насправді щоб отримати таку красиву клумбу як перша, треба добре попотіти.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку А в нас такІ красОти тепер на квітнику. По-порядку: маки і ще гвоздички [/URL][/IMG] і ще [/URL][/IMG] красень ірис і така красота ще
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку А ось мої цвітуйочки : нарешті перша квіточка клематису!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Дівчата, зацвіла в мене троянда David Austin Wildeve - це просто щось неймовірне, така красивезна! спочатку верхні листочки кремові, потім трохи привідкривається - то стає ніжно зефірно-рожевого кольору а вчора відкрилася повністю - то вона величезна, середина всіяна дрібними пелюстками рожево-персикового кольору. Шкода немає фотіка щоб сфоткати.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Мої піони - дуже гарно пахнуть Жасмин Іриси моєї свекрухи
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Ще у нас цвіте кущик, незнаю назви. Квіти мають дуже приємний, солодкуватий запах.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Гарна у Вас біла троянда...маю і жовту і червону і рожеву, а от білої немаю! Дуже гарна
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Дякую, дякую. Я теж маю рожеву, але вона ще не розквітла. Ті троянди, взагалі то, мають витись по сітці, але вони тільки 2 рік ростуть, тому ще такі як кущик виглядають.